Еййй,сега прочетох...ама страхотен прощъпулник сте имали!!!!Браво на малката!!!!
Мин.седмица спа една вечер непробудна и бях толкова щастлива,все едно съм спечелила от тотото.Но това са много,много редки изключения.

. Наистина ако има вариант да ги вземете при вас, че иначе в това село ще издивеете.
Много е хубава поканата.

А банана си го яде всеки ден и не му действа запи4ащо по принцип и затова си мисля, 4е е от кивито 

Вземайте ги при вас. Знам, 4е възрастните хора не са щастливи далеко от къщата си и в голям град, но всеки трябва да направи компромиси в крайна сметка. Агитирай ги в тази посока, дано успееш. Мисля, 4е така ще е най-добре за теб, мъжа ти и Кати, а възрастните трябва да са щастливи, 4е не са сами и някой се грижи за тях

Отказа се съвсем да яде твърда храна - млякото го хапва, но с нежелание! Направо незнам още колко ще продължи този период - сега се убедих, че всичко от зъби, но много баааааааааааавно й растат бе
- вече 2-ра седмица зъбите се виждат, но не са пробили - имат съвсем лека ципа отгоре - иначе изглеждат все едно са излезли вече! Преди това 2 месеца я мъчиха - направо ми идва да я заведа на зъболекар да й цепнат венеца - просто незнам какви са тези нейни зъби!
Понякога се чудя дали да не го спра!?
Дано скоро и неговите да излизат, че подозирам, че това неговото будене по 5 пъти на нощ и непрестанното му мрънкане е от зъби. Няма от какво друго да е. Хич не мога да се наспя. Като се събуди в 2 и се почва мрънкане до сутринта. ТО и затова през деня съм като парцал. А и сега е периода с гаденето ...
Ще мине
много разбират вече нашите дечица
че нещо съм изпуснала май.
Дано успеете да се справите в тази ситуация. 
Телефонът му е: 0888 373 857
Еми като ви е толкос интересно да взема дам отчет, че в крайна сметка СЕКС имаше още вечерта - набързо го разбудих мъжо
Ивушо
еййй ама понякога и ти звучиш бая рязка като пишеш, ама това май си ти е чувството за хумор, защото в действителност изобщо не говориш така (май си приличаме по това)
Ами не знам ти и другите как сте, но може би и вие ако не сте си виждали мъжете почти 10 дни + преди това поради стечение на разни обстоятеслства не сте правили ... няколко седмици пачки не пачки и в 6 ще станете
Още повече, че тамън ми беше минала овулейшънката, а като съм в такъв период както беше казала една приятелка цялото ми тяло крещи 'искам бебеее' демек - яко ми се ...

' Нашата обаче много хитра и все тръгва да сяда и да лази. Викам 'ааа не! Такива номерца пак на бербат да се правиш няма да стане, ако искаш да ходиш ще ходиш' и само си сложих ръката на гръбчето й, колкото да ме усеща и нашата започна да си ходи.
И във връзка с още по-якото ходене и съответно изморяване Анди май се връща на 3-пъти спане на ден!
За мен добре дошло от 1 страна, но от друга пък все трябва да се съобразявам къде и за колко време да ходя, че Анди нали навън почти не спи, най-добре си спи вкъщи в кревата... 

Редактирам се, сега прочетох втория пост с обяснението.
Наистина обаче не знам какво да ти кажа
Дано намерите решение, което е най-добре за всички! 
И моята кума ще ражда април и я навивам да се включи при вас, дано успея!

Между другото от днес следобяд вече кръстосваме уверено целия апартамент.
И още по уверено си пляскаме и си викаме браво.