Юлски деца-Тема 37

• 32 762
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Карелия, така кажи. Събрали ви са се болести + ваксина, изчакайте малко да се пребори организма де. Как така при вас е захладняло  newsm78 Тук днес ще е 36 градуса  Confused
Маймунче, таман се чудех къде изчезна.

# 76
  • София
Карелия, преди 2 -3 седмици усилено коментирахме точно температурата от ваксината. И аз споделих за 39,5 тогава, после и лек обрив се получава при някой деца. За 3 дни мина, но лошото е, че и дори лекарите не се сещат да питат случайно бита ли е преди седмица -две ваксина, а изписват лекарства и антибиотик  Shocked. Някой сподели, как лекаря му не бил срещнал през 20-годишната си практика повече от 3 случая, а само тук в темата виждаме 10-ина  Tired
Маймунче, аз точно защото гледам, че всички хубави колички са за над 3 г. и попаднах на този тип. Тук са разпространени едни 200-грамови, сгъваеми, с които децата само падат  ooooh! Тези, които показах са от английския Ибей, и са точно за над 18 месеца. Предполагам, че ще си я бута поне до следващото и дори по-следващото лято, та си е оправдана покупка. Самонавивам си се аз Mr. Green, щото точно сега 50 лв за количка не би трябвало да дам, ама какво да правя като ми харесва  Crazy
фаворит ми е тази на Пепа Пиг 24 лири

Аз готвя обяда на София, тя заспа, и се надявам до 1-2 часа да успеем да излезем за парка. Вчера цял ден бях там и привечер като си тръгнахме към метрото щях да припадна от задух и жега. В парка под дебелите дървета въобще не се усещат температурите, това за който си мисли, че е опасно топло за децата. Peace

# 77
  • София
Миме, Ками има такава количка и сега Тони й е фен. Бута и тича, но естествено не е устойчива като Уолкъра.
Благодаря на включилите ме в кюпа  Wink.
Иначе: днес ходихме на консултация, не ни мериха само ни прегледа, боцнаха ни ваксината и обсъдихме допълнителните ваксини. Много се замислям за тази против Хепатит А и Пневмококовата.

# 78
И аз си мисля, че температурата при Елин е от ваксината. Откакто му я сложихме не е на кеф детето  Confused Попитах ще има ли реакция и ми казаха, "категорично не", но и аз като чета темата явно е, че е "категорично да"  Close

# 79
  • Видин
За никого не е тайна, че МПР е една от най-кофти ваксините. Дава много странични реакции, защото все пак е жива  Tired При нас засега вече 11 дни няма проблем  Praynig А това с "категорично не" е просто смешно. Дано скоро да минат неразположенията на мъниците  Sad
Честит рожден ден на Йоанна на Евита!!!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 13:32 от amanita

# 80
  • варненка от София
Винаги ме е било страх от шаркавата ваксина и със Стефи и сега с Неви. На Неви й я отлагаме за неопределен период, заради болестта. А е гадна ваксина, защото това са три живи щама. При Стефи нямах реакция, та се моля и сега да е така.

Иначе новото пир нас е, че кака та започна да повръща и тя  Sick изобщо къмпинг Веселие продължава с пълна сила. Подвижен лазарет сме. На пук на всичко това взехме с мойто мъж да не отлагаме повеме Приморското и днес заминаваме за там, а от там ще ни закара в София, така че живот и здраве ще съм готова за софийски срещички. Абе, мацки, писна ми на манерката...  Tired Cry

Иначе днес бяхме при докторката ни, Невунка е свалила видимо, но се надявам пухчето ни да се съвземе скоро и да си навакса.

Абе дано се оправят всички дечица, че е от гадно, по гадно това с болестите.

# 81
Момичета, имам повод да почерпя:

Моята сладка принцеса днес става на 8. Дано ни е много здравичка, все такава умница и чаровница!

Марулка, тръгвайте смело за Приморско! Ще се спрат гадостите, няма къде да ходят, да им се не видяло! Ще те чакаме в София и този път и аз ще се опитам да участвам в Софийската среща. Кога ще сте в София?

А току-що видях, че Аманита ни е честитила! Благодаря   bouquet

# 82
  • София
Много здрава и щастлива да е малката Йоанна!!!
[/i]

# 83
  • Canada
Честита ти рожденничка Евитке! Да е много, много здрава, да ти носи само радост и гордост! Hug
Аз пък честно казано никога не съм се притеснявала от ваксините, понеже с Кари не сме имали никакви проблеми с никоя ваксина - нито Т, нито обриви, нищо... Съответно изобщо не ми е хрумвало да питам дали е жива и т.н. Странното е, че преди да му я бият аз казах на доки, че имаше Т допреди 2 дни и съответно можеше тя да ме предупреди или пък да я отложим, ама както и да е... Станалото, станало...
Днес много несериозни се оказаха дружките за разходка - първо окапа Кукумявка, после Радина, накрая и Галелей не дойде... Но пък следва да поздравим мамаВерджи, че е голям ентусиаст за разходките! Верджи, очакваме и снимков матриялл.... Wink
Аааа, забравих да се похваля и че днес Нико вече самичък се пуска, имаме и свидетели как обиколи барчето, и то неведнъж....Хихихи... Sick

# 84
Ние със Стели току що се прибираме от Софийската среща в Борисовата градина и сме много доволни (поне аз, той е със обелен нос, но юнак без рана не може). Стели и Андреа много си допаднаха  hahaha моят юнак беше много напорист в гушкането. И както и през целият ден и вечерта ми отказа ядене. Реших да пробвам бизквита с кисело мляко накрая само и само да хапне нещо - е с рев изяде 5 лъжички ...  Confused

# 85
  • София
Ние пък не успяхме да се класираме за срещата. Сготвих, натоварих катуна с дрехи гащи и играчки, и точно преди метрото срещнах приятелка и се забавих на кафе с нея, и нямаше за кога.

# 86
Ега ти смотания продавалник. След като цяла седмица чаках активационни писма на 2 акаунта в абв, ми хрумна, че може би причината е, че съм дала мейл в абв-то и наистина се оказа така. Таман влезнах, той пък бил затворен за нови обяви, което естествено пак ми отне време да го намеря някъде из надписчетата. Направо се изнервих, цяла седмица се разправям с тях. Извинете, ама трябваше някъде да си го излея яда...

Да се оплача вече и моето царство приключи, само за 2 секунди да се обърна и е сътворена някаква беля. Днес в разстояние на няколко часа успя да си цепне устната, да се омаже по ръцете и краката с черните ми сенки, които незнайно защо баща й и беше дал, мислейки си, че не може да ги отвори, и да се наплеска доволно и с домат.

# 87
Здравейте,

Днес в парка, както винаги, беше разкошно. Аз съм напълно скапана, въпреки, че Калина спа цели два часа в количката под една сянка. А пък Калина на Ели е порастнала страшно много на височина. Много е сладка. Да не говорим за кака й, която неотлъчно забавляваше всички бебета.

# 88
Здравейте,
ние за съжаление пропуснахме срещата. Щях да дойда като се наспи Бени, бях се подготвила, само че тя спа до 16:30 като никога .... и нямаше за кога да идваме.

# 89
Гери,да ти е много здрава каката и много да ви радва. Hug

Днес се бях настроила за плаж ,че нали ми остават още малко дни живаот и почвам работа.Да ама се събудих с Т ,ужасно главоболие и без глас...какво беше това чудо незнам но вече нищо ми няма освен,че липсва гласа ми  Mr. Green

Благородно ви завиждам за срещичките.Аз пак ще кажа ,че ние сме само две от Бургас но Полинка нещо се спотайва  Laughing

Честито и на всички ходещи крачета. Hug

Моя Катеринчо бил много послушен  Laughing Всичко си хапвала от кухнята,продължава си хубавия режим и изобщо майка ми  е много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт