Юлски деца-Тема 37

• 32 817
  • 737
  •   2
Отговори
# 405
Ral_p, GAP kids има в мола на цариградско  Peace Аз не мога да си представя да облека Ру в космонавт. Мислих си, че нещо в две части ще е по удачно  Whistling Иначе се уредихме със зимно яке 70% намалено ...едно единствено беше останало, точно такова, каквото исках... Големият късмет беше с мене  Joy

марулке, Неви не иска ли ДК ? Руни сигурно от 2-3 месеца не е близвал пюре. Сега слагам по малко сол в ДК и минава номера, но винаги е мераклия и от нашето да опита  Joy

Маймунче, аз не го уча, сам се опитва да яде с лъжица. Даже като се храни му давам една за него, с която си цели устата, а с другата му пъхам аз основната манджа  Crazy

биберон, ползва за приспиване. Като се унесе го изплюва и не го търси повече. Понякога през деня си взима сам и то , за да си чеше венците.

Всичко дава да му миеме, само дето много шава и постоянно ръцете му са в кранчето, дърпане на душа...  ooooh! Crazy

# 406
  • София
Здравейте и от нас! Аз преди малко се прибрах от Истанбул- ходих на концерт на U2. Party Е, съчетах го и с разходка и мааалко шопинг. Wink Нямам сили сега да пиша повече подробности.

Тан, макар и на патерица- да ти е жива и здрава Вики! Много късмет и радост да я съпровождат!  Hug
Сафо, много ми беше домъчняло и на мен- даже в Истанбул се сетих за теб и си мислех, че трябва да те призова да се покажеш. А за ученичката- напълно те разбирам. Hug Ужасно бързо растат и отлитат... Heart Eyes
Марулич, надявам се, че този път ще се видим, докато сте в София. Wink А на Гап цените и в Турция бяха такива. Mr. Green

И при нас има нощни забавления- бръмбарко заспива адски трудно от 15тина дни,а пък бръмбарка не е спирала да се буди за мляко нощем и нищо не може да я излъже. Mr. Green Изобщо- наспиването е мираж. Crazy Whistling

# 407
Ral_p, GAP kids има в мола на цариградско  Peace Аз не мога да си представя да облека Ру в космонавт. Мислих си, че нещо в две части ще е по удачно  Whistling Иначе се уредихме със зимно яке 70% намалено ...едно единствено беше останало, точно такова, каквото исках... Големият късмет беше с мене  Joy

Ха вярно ли. Не съм го видяла. То как и да го видя, като прелетях буквално, заради вечно мрънкащ мъж, мразещ да обикаля магазините.
Мамбина препоръчвам ти да пробваш с космонавт. Доста удобно се слага заради двата ципа отпред, не се размества, гърба не е гол, а детето си е много мобилно заради липсата на крака (т.е. може да си ходи с ботушките).

Гап по принцип са си скъпи. Била съм и в Лондон, и във Виена, и в Париж и в Рим. Почти без разлики са цените и са височки. Но дрехите са много хубави.

Мила утре да разкажеш за концерта. Като гледах репортажи така ме хвана яд, че не се организирахме. И да се похвалиш с покупките.

# 408
           Здравейте момичета,

От  много време не съм се включвала във форума. Първо водих лична кореспонденция с няколко момичета от форума, които бяха прочели моя пост за северното Черноморие. Така  помогнах за организирането на лятната им почивка  и за едно сватбено пътешествие. Беше ми много приятно, че бях полезна. После, се заех да си правя зимнина. Вече си имам почти пълен фризер с грах, спанак, домати, зелен боб, боровинки, кайсии и череши. Останаха чушките. Преди един месец започнах, уж на шега, но излезе сериозна работа, едно проучване за създаване на овощна градина в България. Търсих подходящ терен, после водих на място двама професори – агроном и почвовед, и накрая се срещнах с месни кметове. Към този момент „Имаме сделка”, ще има градина.  Това, е при мен, като не изключвам най-интересното – гледането на Санди.

Санди расте, повече от волен и свободен. Оставила съм го да ходи на всякъде, и да прави каквото си иска. В къщи сме прибрали потенциално опасните вещи. Така нямам проблем – той да иска нещо, а аз да не му го давам.

Тук съм писала, че съм голям фен на педагогическото захранване, но трябваше Санди да стане на една година, за да схване какво да прави. Сега се храни сам, с нас, като  яде от нашата храна. Храната му я сервирам в малка тенджера, слагам го на масата и той започва: първо започва да гребе с лъжица, когато си възбуди  апетита, започва да си топи корички хляб и накрая каквото остане си го доизяжда с ръка. Гледката е много трогателна, но и много мърлява. Но се свиква, а и вече не е като в началото. В началото изглеждаше като участник в мазни борби.
          За говореното, ползва малко думи, но отлично знае значението им и каква полза има от тях. Например,  знае, че „Ам, ам”, казано на подходящо място, много пъти и с висок глас, носи дивиденти.  На събора в Копривщица, за един ден,  успя да си събере палачинка, поничка, захарна топка, кебапче, ябълка, праскова и един сувенир.
Това е накратко за нас.

На Аманитка и Мама Барба  -  Честита и лека бременност! Много се радвам за вас и за Габко и Анатоли,че ще стават батковци!

За срещите ми е много трудно да дойда, защото си пикаме и акаме в къщи.  С ЕБХ съм горда, Санди се научи да стиска, не си казва, но много ясно си показва, че му се прави пиш, а за акато – прави винаги след сън.

От днес моят мъж е в отпуск, очакват ни дребни ремонтни работи в къщи, а в края на месеца сме на море.

Извинявам се за дългото писане.

От мен весела и щедра есен! Бъдете здрави! И до скоро писане! Hug Hug Hug

# 409
Добро утро!

# 410
Добро утро на всички ! Аз пак нямам време да се включвам често но си ви следя иначе Wink Нашите странни пъпки както се появиха , изкараха ми акъла и така си и изчезнаха. Дали фенистила помогна незнам . Иначе да ви се похвалим че проходихме Simple Smile И на прощапулника малкия мъж грабна черпака Crazy .... ще става готвач като мама и тати Simple Smile))))

# 411
Мама Барба, за бибероните, аз пък даже не купих този път, така че Влади не е докосвал. Simple Smile
shora mishora, честита годишнина, все по-силно да се обичате!
Миме, ех, завидях ви, не можах да ти видя добре русото пък. Crossing Arms Така че чакаме ви!
Фелисити, и на нас много ни е домъчняло за вас, до скоро! Hug
Джил, супер звучиш, много сладко разказче за Инето, да се оправя и чакам да ви видим! Heart Eyes Кога започваш работа? А за повръщането, пожелавам почивки с пътуване със самолет, макар че и там не е гаранция, а и винаги се ползва и друг транспорт след кацане.. Питала ли си Попова за разни прахчета, които вече може да даваш, знам, че има такива, взимат се още преди тръгване. А забравих - как е малката братовчедка?
Мила, тъкмо и теб щях да издирвам! Hug Heart Eyes
Марулче, вие до кога точно сте тук? Изненада ме с тази Пикантина, но всъщност не знам състава й, може би е просто нещо люто. Thinking Иначе и аз вече по-смело давам на Влади от общото, че ми омръзва да му готвя само на него.
Рал, и моят мъж мрази да обикаля всякакви магазини с всякакви размери и ми е голяма мъка.. Как беше в "Севтополис"?
@mi, чудесно е, че и ти се появи, както винаги с интересни неща! Hug Заинтригува ме с градината, къде ще е, в какви мащаби.. (може и на лични). Браво на Санди и мама за всичко! Peace
eyani, честито ви проходило момче!! Явно не случайно е избрал този предмет.. Ако не е тайна вие практикуващи ли сте и къде, че да дойдем да ви посетим!? Wink

Срещата явно засега отпада, ще чакам да се организираме отново.. Ех, все по-трудно ще е..
Доволна съм, че много любимки се разписаха, за това да призова и Лени, която също се изгуби!! И от Медулчето, очаквам включване пак! А ако Джиджи, Галето.. се появят ще е повече от чудесно!

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 08:43 от Сиси ♥♥

# 412
Сиси , ние сме от Варна . Практикуващи сме Simple Smile))В хотел Мусала сме/вече се казва Хотел Лондон/ на центъра на Варна Wink А малкия без никакво колебание грабна черпака Wink И не го пусна после 5 минути Simple Smile

# 413
Добро утро  morning

Рал, благодаря за линка с космонавта, ама да си призная, не ми харесва  Rolling Eyes И аз май искам да е в две части, нещо като ски екип си го представям  Crazy Но ако не намеря ще си носи якето и термо-дънките.
И моя мъж е като твоя, не обича да обикаля по магазините. Ако пък случайно съм го накарала, след излизането от втория, започва да мрънка и да прави отегчени физиономии  Crossing Arms

Елин за сметка на брат си е много привързан към биберона си. Не заспива без него, през нощта си го търси, а през деня като го види някъде си го взема и лапа. За сега не мисля да го махам, определено се успокоява.
Нашия проблем с къпането е, че не иска да излиза от банята. Настава един рев, едно тръшкане. А сега откакто се научи да ходи, изпусна ли го от поглед, знам къде да го намеря- в душ кабината  Mr. Green

# 414
  • София
Добро утро мамита!
Аз ползвам ето такава козирка за къпане, но розова:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/9827
Джил това с повръщането е ужасна гадост аз помня, че ти и преди беше казвала за този проблем, но повече не спомена и си помислих, че Инето го е израстнала. В общи линии няма оправия, но ако искаш погледни и тази темичка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=385894.0
eyani, честити ви проходили крачета.

# 415
Днес намерих 11тия зъб на Преслава и се включих в анкетата Simple Smile Снощи за първи път й предложих вечеря и си мислех, че няма да се буди да цока, а то  ooooh! 6 пъти цока, ама ще да е било заради лошото зъбенце Simple Smile

Къпането става с прелъгване при нас.. "виж къде е лампата.." и айдеее мама действа  Mr. Green Тия козирки не са за нас... сигурно ще предпочете да си натопи сама главата във вода отколкото да си държи това нещо на главата  Joy Сега не знам как ще караме зимата без шапка... ДО тук в студените дни бяхме с качулка, която пак едва отървах от дърпане.
ИНаче с банята имаме същия проблем като при Радина... с писъци излиза... че и душа хваща и иска да си го носи с нея  hahaha

Бибата я ползва вече само за спане, като стсава сутрин сама си я оставя в леглото. Иначе само заспива с нея и не я и търси повече през нощта. Давам я нарочно, за да си спася циците... действа.. рядко  Laughing

Мама БАрба, все забравям да честитя прекрасната новина! ЛЕка бременност желая!  Hug

Сафо! Ама пак нареди едни думииии  Hug Много успехи желая на първолачето!   bouquet

Джил, само мога да си представям какво му е на малкото човече, че и на теб.. Дано се израстат повръщаниците по време на път.  Hug

# 416
  • Canada
Здравейте и от мен,
eyani, май отдавна не си се включвала... Не знаех че сте готвачи цялото семейство... Wink Ехххх сигурно винаги ухае на вкусни гозби у вас...  chef Не съм ходила в Мусала-та, но майка ми ходи преди около половин година и беше възхитена от кухнята... Peace
Оооо Джилиян, това с повръщането е кофти. На мен за Кари ми препоръчаха някакви хомеопатични хапченза от рода на Коколин или нещо подобно, точно против повръщане на път... Peace Може да се консултираш с доки дали можеш да й даваш на Калина... Hug
Гласувах и аз в анкетата - 6-7 зъбчета.
Не мога да не брагодаря на Ваняес за препоръките за Камомила-та, защото снощи за сефте от 1 месец сигурно спахме непробудно от 23 часа до сутринта... Hug Hug Hug
Миласара, очакваме пряко включване от твоя страна с подробности за концерта!!! Flutter Ей голяма си купонджийка май.... Party

# 417
Миласара, очакваме пряко включване от твоя страна с подробности за концерта!!! Flutter Ей голяма си купонджийка май.... Party
Мила е невероятна, изпитвам невероятно голямо удоволствие, че успях да се запозная с нея и бях поне за малко в неяната компания. Винаги е весело около нея, независимо колко лек или нелек е моментът. От нея струи толкова положителна енергия, толкова жизнерадост и настроение, просто така те зарежда и изпълва с желание за купон....

# 418
  • София
Тамън щях да пиша подробно, и прочетох поста на Мила за концерта.... и край, всякаква мисъл ми се изпари, не знам дали съм ви казвала, но съм страшен фен на U2 Party
Затова ви пускам само две госпожици( не мога да се въздържа Simple Smile и изчезвам навън, че явно и днес времето ще е чудесно:

Калина на Джил by Eli Mishe, on Flickr

Зара by Eli Mishe, on Flickr

Тан, с хиляди закъснения, искам да ти честитя за рожденичката, нека да е все така усмихната и лъчезарна, и най-добрата кака на света  Hug

# 419
  • Кърджали
Вече нямам търпение да излиза този инатлив седми зъб. И тази нощ не съм спала и вече съм с главоболие и едва гледам.
Иначе с Кати сега се връщаме от консултация. Тежи /уж/ 12 кг, ама нещо доверие нямама на кантара, че е друг и е висока 74 - 75 см /такова шило трудно се мери/.Биха и ваксината, нямаше рев, сега се надявам да няма и реакции. Другото, взехме направлението за изследване на кръв и урина, и другата седмица ще я водя. Че довечера или утре сутринта си заминаваме на село  и  няма кога да се занимавам сега с изследвания. Нослето и е нещо запушено и   похърква, но лекарката каза, че не е проблем, само трябав да се промива редовно. А Кати как го обича това  ooooh!
Кати биберон не е ползвала.Имаше един период, в който се опитвах да ие го пробутам вместо гърдата нощем, ама тоя номер минаваше в един от хиляда опити.Та я захвърлих.
И къпането засега не е проблемно.ОТвреме на време се сърди когато я поливаме с водата, но не е създавала проблеми.Обича водата, то и все още е в коритото,като я оставяме поне 10 -15 минути/докато изстине водата в коритото/да си се плацика и играе.
Няколко дена може да не се включвам, че ще си ходим на село. После може да остана малко и при майка ми, но там вече имам интернет /друг въпроса ще мога ли да се добирам до компютъра/.

Общи условия

Активация на акаунт