Аз не мога да си представя да облека Ру в космонавт. Мислих си, че нещо в две части ще е по удачно
Иначе се уредихме със зимно яке 70% намалено ...едно единствено беше останало, точно такова, каквото исках... Големият късмет беше с мене 

Е, съчетах го и с разходка и мааалко шопинг.
Нямам сили сега да пиша повече подробности.
Ужасно бързо растат и отлитат... 
А на Гап цените и в Турция бяха такива.

Аз не мога да си представя да облека Ру в космонавт. Мислих си, че нещо в две части ще е по удачно
Иначе се уредихме със зимно яке 70% намалено ...едно единствено беше останало, точно такова, каквото исках... Големият късмет беше с мене 

Нашите странни пъпки както се появиха , изкараха ми акъла и така си и изчезнаха. Дали фенистила помогна незнам . Иначе да ви се похвалим че проходихме
И на прощапулника малкия мъж грабна черпака
.... ще става готвач като мама и тати
)))) 
Така че чакаме ви!
Кога започваш работа? А за повръщането, пожелавам почивки с пътуване със самолет, макар че и там не е гаранция, а и винаги се ползва и друг транспорт след кацане.. Питала ли си Попова за разни прахчета, които вече може да даваш, знам, че има такива, взимат се още преди тръгване. А забравих - как е малката братовчедка?

Иначе и аз вече по-смело давам на Влади от общото, че ми омръзва да му готвя само на него.
Заинтригува ме с градината, къде ще е, в какви мащаби.. (може и на лични). Браво на Санди и мама за всичко! 

Но ако не намеря ще си носи якето и термо-дънките. 
Снощи за първи път й предложих вечеря и си мислех, че няма да се буди да цока, а то
6 пъти цока, ама ще да е било заради лошото зъбенце 
Сега не знам как ще караме зимата без шапка... ДО тук в студените дни бяхме с качулка, която пак едва отървах от дърпане.

Много успехи желая на първолачето! 
Ехххх сигурно винаги ухае на вкусни гозби у вас...
Не съм ходила в Мусала-та, но майка ми ходи преди около половин година и беше възхитена от кухнята... 
Може да се консултираш с доки дали можеш да й даваш на Калина... 

Ей голяма си купонджийка май....
Ей голяма си купонджийка май.... 

и изчезвам навън, че явно и днес времето ще е чудесно:

Препоръчани теми