Юлски деца-Тема 37

• 32 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, чета на бегом, съпреживявам, но нямам време да пиша.
Да кажа, че съм за среща утре, надявам се да успея. Ако може само някой да ми прати смс, че незнам дали ще успея да влезна и да прочета.
Марулка, до кога си тук, да не те изпуснем?
Вчера вечерта свеки се сети да ме пита какво има да помага за сватбата, почна да пита за това и онова, аз й казах, че вече съм ги купила тези неща и че това е свършено и тя възкликна: Ау, ма ти всичко си свършила вече. Много интересно кой си оставя организацията за сватбата за последните два дни. Оказа се, че даже не помни от колко часа е сватбата. на мен вече след този разговор просто ми стана смешно.
Да се оплача, Андреа нещо и тя почна да се буди посред нощ, три пъти за една седмица, пие млякото и откъртва пак.

# 421
Здравейте, за анкета: 8 зъба твърди и други на път. Laughing
За биберон: да, ползва го при заспиване. На този етап не виждам как ще се откаже. Имам някакви опити по въпросът, но не всеки път имам успех. Tired Само, ако е навън може да заспи без него , защото е в количката и тя я клати и приспива. Crazy
Драга това със свеки е толкова познато, свиркай си и се усмихвай , другото носи главоболие да ти кажа. Имам 9 годишен опит по темата. Laughing
Елиг страхотни сладуранки си пуснала. Peace Живи и здрави да са малките пораснали госпожици! Hug
Къпането е радост за Йоана, само миенето на главата не и приятно много , но го търпи , дори си навежда главата надолу като и кажа , когато и мия косичката. Peace

Мама Барба честита прекрасна нова бременност! Нека да е лека и пълна с положителни емоции. Peace

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 12:01 от Fortune

# 422
Имам молба, кажете ми хотели около София, да са до към 150 км. искам да подарим на кумовете романтичен уикенд, че скоро им е годишнината от сватбата. Ралче, вие ходихте по интересни места, поне като гледах линковете, които беше пуснала, може ли пак да ги качиш?

# 423
@mi, чудесно е, че и ти се появи, както винаги с интересни неща! Hug Заинтригува ме с градината, къде ще е, в какви мащаби.. (може и на лични). Браво на Санди и мама за всичко! Peace
eyani,

Напълно съм съгласна със Сиси, както винаги много интересни неща пишеш, ама ако може за градинката да споделиш тук.
Сиси  Hug
Миме, изглежда супер си прекарвате, при нас обратното броене започна, в събота отпрашваме към гръцко. Grinning Вики ще има в неограничени количества от трите си любими неща - вода, пясък и камъни.
Мила, сигурно имаш хубави преживявания от концерта. Браво на вас. Като гледам снимките на всичките си приятели, които са ходили и колко добре са си изкарали много ме е яд, че не се спретнахме и ние.
Юлско бебе, аз много харесвам Двореца във Велинград. Там ходим от много години и все още не ми е омръзнало, а атмосферата е много подходяща за романтичен уикенд, но не е от най-евтините хотели.

# 424
Здравейте, момичета!

Най- накрая се настаних на компютъра. Ива неме дърпа за крака, което е много добре  Mr. Green

Мама Диди - аз пък на работата си имах нет, ама форумът беше забранена страница  Rolling Eyes , ама еврофутбол и Биг брадър не бяха  ooooh!

За анкетата - имаме само 6 зъба, но чакаме още 2 май  newsm78

Драга
- много услужливо свеки  Laughing На моето свеки пък възложих малко дребни неща. И в ритуалната зала, като видях да ни дават чашите с шампанско и като видях лепенките на тях  Sick - жестоко съжалих.
За хотел - на мен много ми хареса в Сандански, парк-хотел "Пирин - Шарлопов" - страхотен е. Малко е скъп, но през седмицата май е по-евтино.Ето тук има промоциите за всичките им хотели:
http://www.sharlopov.eu/pdocs/doc_92.pdf
http://www.parkhotelpirin.com/

Миме
- наистина изглежда, че си прекарвате добре. На мен 2 седмици на морето ми омръзна, затова сега не ми  се ходи пак.

Мама Барба - и аз съм забравила да ти честитя - така че ти пожелавам много лека бременност и безпроблемно раждане   bouquet

Джил - радвамсе, че те  виждамслед толково време, аз наскоро се върнах. Наистина много неприятна история с повръщането  - дано да се оправите скоро.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 12:52 от Mishe333

# 425
  • София
Здравейте! И ние сме на родна земя вече,от миналата седмица де,но нещо нямам нет още вкъщи.
Влезнах,за да видя дали има срещичка за днес,а то.... Хайде,лятото се върна  Grinning

# 426
Влизам да препоръчам на Драга този хотел: http://bghotelite.com/web_main.php?id=780

Той е от типа семейни хотели. Аз лично не съм била там , но приятели се сетих , че преди
 време го похвалиха. Като гледам и цените са прилични,единственото, е че е в самият град , а не извън него.

Друг хотел мога да ти препоръчам във Велинград, работила съм с тях и са много коректни хотелиери. Тук цените са други , но този тип е от рода бутикови хотели/ ще рече че вътрешният дизайн им е по попърчка/ затова и атмосферата е различна от тези на семейните.
ето тук виж цени и настаняване: http://www.hotel-rich.com/prices.html

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 15:35 от Fortune

# 427
  • Canada
Миласара, очакваме пряко включване от твоя страна с подробности за концерта!!! Flutter Ей голяма си купонджийка май.... Party
Мила е невероятна, изпитвам невероятно голямо удоволствие, че успях да се запозная с нея и бях поне за малко в неяната компания. Винаги е весело около нея, независимо колко лек или нелек е моментът. От нея струи толкова положителна енергия, толкова жизнерадост и настроение, просто така те зарежда и изпълва с желание за купон....
Тан, аз имам точно същите подозрения за Мила и без да я познавам (съжалявам за което...) Peace Hug

# 428
Здравейте и от мен Hug

Нещо ме е хванала някаква лудост и се заех да разчистя къщата сутринта. Мисля тези дни да спретна и едно есенно почистване, за да ми е спокойно преди да тръгна на работа.

Сиси, на 20-ти се връщам на работа, но вечер със сигурност ще извеждам Калина, така че ще можем да си спретваме квартални срещички. Поне докато е светло вечерите, де. Peace
Мише333, добре дошла отново Hug
Ели, мерси за хубавата снимка.
Мила, завижд, завижд... Mr. Green
Маймунче, няма да предлагам соеви продукти. Не съм учила Калина да използва лъжица, но обикновено за хранене й давам една да държи тя, а храня с друга. От време на време успява да загребе и да се омаже яко, но сме до тук засега. Иначе успешно боде с вилица, когато успее да открадне моята. Явно ни е гледала и е разбрала как става номера. Все още обаче не успява да си нацели устата.

За биберона - ползвали сме много рядко, докато Калина беше съвсем бебе и сега дори не разбира за какво служи туй чудо. Използва го, за да си чеше венците, когато с е сетя да й го дам, т.е. от дъжд на вятър. От повечето си приятели чувам, че са го отказали много лесно на около 2 годинки.

Зъбките - в момента са 7 и чакаме осмия, но е далече още.

# 429
  • Canada
Момичета, я да ви питам някоя от вас давала ли е Бронховаксом на детето си като имунопрофилактика? Мнения?

# 430
Здравейте не съм писала отдавна,но ви следя, относно анкетата за зъбките ..... само ние ли сме с 16 броя, и седемнадесетия на път?

# 431
Здравейте не съм писала отдавна,но ви следя, относно анкетата за зъбките ..... само ние ли сме с 16 броя, и седемнадесетия на път?
И Тончето на мама Барба има 16..
Ииии Кайчето на Върджи не знам до къде ги докара.. Ама не са им малко  Simple Smile

Аз преди малко видях, че горните кучешки и двата са доста напред, та... няма да се забавят.. Сигурно скоро няма да се спи през нощта  Crossing Arms

# 432
  • София
Чочии, за мен трябва да има опция да гласувам 2 пъти. Wink  Laughing
Мама Зоя, очевидно не сте само вие- има 2 гласа за 15-16, а първият от тях беше моя. Wink
Карелия, и на мен ми се ходи във Варна, така че може и да се видим. Party  Иначе концерта беше много як, подгряващата група също. Организацията малко куцаше и наливната бира струваше 10лв. Mr. Green Но емоцията беше страхотна. Party А за малкия батко ползвам Респивакс и съм доволна. Не, че не е боледувал изобщо, но поне е по- леко. Peace
Елииии, страхотни са снимките!  smile3501 Калина е красота , ама и мойта е убавица. Flutter Heart Eyes
Тан, направо ме засрами с тези прекрасни думи. Blush Само да кажа, че чувствата са взаимни. Hug

Викат ме да си играем, после пак.

# 433
Чочии, за мен трябва да има опция да гласувам 2 пъти. Wink  Laughing
doh doh doh-ама и аз съм една такава....несъобразителна..... Embarassed
Пробвай сега да гласуваш и за второто детенце  Peace

# 434
Мила, знаеш ли, че твоите сладурковци са на едни снимчици в Гранд Мол-Варна Wink

Общи условия

Активация на акаунт