Юлски деца-Тема 37

• 32 809
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Аууу, много Убави тези девойки бееее....Елиг, страхотна работа Peace

Благодаря за предложението за козирката за къпане, ама Мони не търпи нищо на главата. И аз се чудя зимата как ще я караме. Космонавт не бих взела, някакси са ми бебешки, а нали прекръстихме темата от бебоци на деца... hahaha hahaha hahaha

Радина, сега ще трябва да закарам мъжо до мола, да видим бръмбарите. Моя мъж пък хич не протестира като обикаляме магазините. Crazy

# 436
Минавам да ви гушна, че видях големи красавици. Джил, Мила, страхотни дечица имате!  Hug А трудът на Ели заслужава златен медал! Браво за прекрасните снимки!  bouquet

Благодаря на всички, които усетиха чувствата ми!  Hug Знам, че всяка една от нас ще ги изживее /някои по няколко пъти  Laughing /.

Миле  Heart Eyes, да знаеш, много ти завиждам за концерта! Но поне се успокоявам, че си се сетила точно в Истанбул за мен - аха-аха и аз съм била на концерт на U2, нищо, че само в мислите ти  Grinning И ако решиш да ходиш във Варна, моля те, обяви го публично, че аз напоследък трудно се организирам за срещи, но ще се напъна да се получи нещо. Радина, къде точно са снимките на бръмбарите?

Бубс, не спите, викаш... и ние с Мишо не спим откак навърши годинка. Тия зъби ще ни разсипят. Ама аз все казвах, ако си спомняте, че ревльовците и ревлите ще станат дорбички, пък послушните бебета ще ни разкажат играта като пораснат  Mr. Green Много  Hug и целувки на теб и Писи!  Heart Eyes

Мишо вече яде от нашата храна. Но аз готвя в Цептер съдове, с много малко сол и всичко е подходящо за малки деца. Всъщност по-правилно би било да кажа, че ние ядем от неговата храна  Simple Smile Въпреки, че в края на август имаше сбор в селото, където живеят свекърите ми и Мишо награби едно пържено кюфте. Като ме видя, че вървя към него хукна да бяга, тъпчейки го в устата си /да не би да му го взема случайно  Mr. Green/. Освен това, онзи ден ми бръкна в устата /бях лапнала тайно от него едно парче бял шоколад/ и каквото се намаза на пръстта му беше щателно облизано  Grinning Та, така - захранва се с човекът и с не много здравословни храни, но аз не съм максималист - щом не се ядат често такива неща, не смятам да драматизирам.
Зъбите при Мишо са 4. Петият предполагам, че до довечера ще е факт. Днес ни върнаха от ваксина заради него, почти е пробил /даже малко кръв имаше тази сутрин по венеца/.

Мама Барба, честита втора бременност! Лека и с прекрасно бебе на финала!  Hug

# 437
  • Варна
Привет,
днес не съм писала, тоя нашия режим май от временен се опитва да става постоянен с шантавото спане по никое време - както и в момента-  newsm78 и ще вземам мерки после вечер иска да ми ходи по дискотеки маймунката- въобще не се сеща за сън  Rolling Eyes
eyani-  добре дошла и на варненски срещи  не съм те виждала май...... и ето и в момента гледам един ник-  kusmet  се рови в темичката и друг път съм го засичала- защо не пишат тези хора по една думичка поне  newsm78
прочетох -завърнаха се доста хора по едно време беше поопустяло тук във форума Hug

# 438
  • USA
Ели, страхотни снимки, а дечицата са големи сладурани!
Мама Зоя, добре завърнала се  bouquet!
Сафо, права си за ревлите, Стейси вече е една кротичка, забавна и спи по цяяяяла нощ( пу-пу), чак на мен не ми се вярва Laughing!

За анкетата-ние сме с 8 зъбчета.
За биберон-Стейси нали не можеше да спи спокойно и около 2 месец я пробвах с биберон, не го искаше, държах й го насила докато спи, никак не помогна, напротив. За един ден го научи, на втория започна да го търси и ми отне цяла седмица, за да го забрави. Даже се бях ядосала, че слушам бабите и нарязах бибероните и право в коша. Иначе като новородена не го искаше изобщо и се радвам за това. Ако имам други деца даже не бих купила.
За банята, нямаме проблеми с къпането на главата и малко се сърди като я изкарваме, но я забаламосвам набързо.
И моя мъж мрази да ходи по магазините, след втория магазин започва да мрънка, че краката го болят вече ooooh!.

# 439
  • Canada
Мила, Респивакса нещо подобно на Бронховаксом ли е? newsm78

# 440
Бронховаксома може ли да им даваме вече? Аз на Божидар давам и съм доволна от него. Искам да питам последния прием на Пентаксима на колко точно се правеше?

# 441
  • варненка от София
Искам да питам последния прием на Пентаксима на колко точно се правеше?

Ами зависи кога сте направили последния - т.е трябва да има година от него. При нас се очертава януари или февруари да я бодем.

Иначе драга Драга, тук в София ще сме до към началото на октомври. Трудно подвижна съм без кола и с двете деца, ама все се надявам да се класирам за някоя срещица.

# 442
Хайде да почерпя, моята приятелка роди преди малко дъщеричката си Владимира- 3900.

Марулка, с метрото не ти ли е удобно, само някой да те метне до там?

# 443
Обещах да възвърна постоянното си присъствие,но уви-не успявам!
Върнах се на работа и съвсем нямам време-един ден, явно Ема като тръгне на училище и ми се освободи някой ден, ще седна и ще изчета всичко от май месец-насам-от тогава трайно зачезнах.
Честито на Мама Барба.
Да е жива и здрава и Владимира-да бъдат първи дружки с малкото Юлско бебе
Карелия-аз с двете си ръце гласувам за Бронхо-Ваксома/първо е оригиналният препарат,а не БГ копието и второ в Респивакса има формалдехид като помощно вещество-така че не бих пила аз,да не говорим на бебето-лично мнение е това.

# 444
  • София
Радина, не знам. Shocked Разкажи, моля те, къде са, каква е снимката. Hug
Карелия, Респивакс е имуностимулатор. В упътването пише: полибактериален стимулатор, който повишава естествената резистентност на организма и специфичния имунитет към различни инекции на дихателните пътища. Ако искаш ще ти препиша и точно кои са бактериите. А аргумента на педиатърката ми за Респивакса е, че е съобразен с местните щамове.Peace
Валерия, мисля, че са твърде малки за тези неща. Аз давам на малкия батко от миналата година, т.е. биле на 3г. Peace  Я да те питам и аз дали няма да раждаш вече. Mr. Green Помня как всичките бяхме полудели от този въпрос миналата година. hahaha
Чочи, не мога да гласувам, ама не се занимавай, моля те, аз се пошегувах. Hug
Сафо, Heart Eyes добре, че концерта беше хубав, че иначе щях да съм разочарована. Истанбул не е моя град. Ох, а Варна засега е само в намеренията ми, но ако те се осъществят задължително ще свирна. Hug
Юлско бебе, да е жива и здрава Владимира!  bouquet

# 445
Сиси хотела е много хубав. Чистичко и ново. Надявам се да успеят да го поддържат все така, защото в някои любими наши места започват да ме дразнят разни дреболии от немарливо поддържане. Храната е доста вкусна. Хареса ни и остава в списъка с места където ще отидем пак. Мъжът ми много хареса и вътрешния басейн. Жалко, че времето беше лошо и не успяхме да пробваме външния басейн. Водата се отрази много добре на дерматита на Тео.

Драга ще ти дам няколко места от които сме останали доволни... Различен тип места са, така че сама си избери.
Най-често ходим във Велина във Велинград, защото е сравнително близо и в този хотел си почиваме много добре. Смятам, че във Велинград той е по-добър от Двореца и т.н. На доста тихо място е в борова гора. Има вътрешен и външен минерален басейн, джакузи и доста добри спа процедури. http://www.velinahotel.com/
Във Велинград скоро смятаме да пробваме и хотел Свети Спас. Нов е и има доста ласкави отзиви за него. http://www.svetispas.com/

Скоро бяхме в Рибарица тук: http://ribarica.greenvillage-bg.com/?lang=bg&r=home/t4
Препоръчвам вилите. На 2 етажа са. На горния етаж има 2 спални със санитарен възел с джакузи всяка. На долния етаж има още една спалня с душ кабина (с джетове) и джакузи. Има и голяма всекидневна с кухненски бокс. Може да ви затворят само долния етаж и да платите само за него. Има отвън басейн и много приятна градина. До река е и е супер успокояващо място.

Много доволни сме и от този хотел: http://www.spahotelcalista.com/. По далече е, но се стига бързо по магистралата. Отново има вътрешен минерален басейн и добри спа процедури. Храната в ресторанта е много вкусна.

Препоръчвам и хотел Севтополис в Павел Баня. Бяхме там сега 3-те дни. Градчето е много приятно. Парка им е много добър. http://www.sevtopolishotel.com/bulgarian/promotions3.php

Иначе се сещам и за следните две места от които сме останали много доволни.

Хотел Делта в Огняново: http://www.hoteldelta-bg.com/ Ще могат да си направят екскурзия до Лещен и Ковачевица.
Също и хотел Крушарска къща в Говедарци. http://bghotelite.com/guest-house-krusharskata-kashta.3475_bg
 В Сандански сме били в парк хотел Сандански http://parkhotelsandanski.eu/gallery.html. Малък хотел, но много добър. На жената на Кюлев е. Знам и че в Парк хотел Пирин на Шарлопов е супер, но не сме били. А и цените там малко вече ме дразнят.

Ако се сетя още нещо пак ще пиша.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 23:21 от Анонимен

# 446
Ох,много се развълнувах и за Аманита-Честито!!!
Ядосах се на БГ педиатрите-извинявам се Миласара,но няма такова понятие местен щам на клебсиелата или стрептокока-просто да се върне с дипломата си някъде в първи курс медицина #Crazy
Бронхо-Ваксома и Респивакса не са ваксини, та да им се ъпдейтват щамовете или да се "съобразяват" с нещо-те са имуностимулатори, повдигащи както специфичния, така и неспецифичния имунитет,за разлика от ваксините,които стрелят само ако се появи даден причинител.
Няма да се паля повече,че направо вече ме е страх да си заведа детето при тези компетентни педиатри.

# 447
  • При децата ми
Привет момичета-кокичета! Simple Smile
Уффф, не мога да се добера до лаптопа! ooooh! Много задължения, много нещо.... Тази вечер бях и на родителска среща. Crazy За анкетата-шест зъба имаме от няколко месеца.  Ставам, че мрънкат и двамата... Whistling После ще седна да ви попрочета.
П.С. Къде ли ми е изчезнала другата линиѝка? Thinking

# 448
  • София
Юлско бебе честито ви бебче, да ви е жива и здрава малката голяма Владимира.
Изчетох ви, но нямам сили да пиша.

# 449
Драга, честито бебче на приятелката ти. Днес се видяхме със сетра ми на кафе, но се държах настрана от племенничката, че да я пазим от евентуалния вирус на Калина. А така ми се искаше да я нагушкам малката глезла.
Сафо, не сме виждали снимки на Мишо скоро, дай да го видим малкия маймун.
Рал, ти направо си енциклопедия на спа хотелите. Вече само теб ще питам преди да се запътя на някъде. Laughing

Аз пък мразя да ходя по магазините. Да не се бърка с пазаруване. Много ми е кеф да пазарувам, но ми е крайно неприятно да обикалям на различни места. Имам си няколко любими магазина, където съм сигурна, че ще намеря нещо по мой вкус и ходя само там. За съжаление затвориха този, от който си взимах панталони и сега ще трябва да си търся нов. Мрън.

Общи условия

Активация на акаунт