А трудът на Ели заслужава златен медал! Браво за прекрасните снимки! 
Знам, че всяка една от нас ще ги изживее /някои по няколко пъти
, да знаеш, много ти завиждам за концерта! Но поне се успокоявам, че си се сетила точно в Истанбул за мен - аха-аха и аз съм била на концерт на U2, нищо, че само в мислите ти
И ако решиш да ходиш във Варна, моля те, обяви го публично, че аз напоследък трудно се организирам за срещи, но ще се напъна да се получи нещо. Радина, къде точно са снимките на бръмбарите?
и целувки на теб и Писи! 
Въпреки, че в края на август имаше сбор в селото, където живеят свекърите ми и Мишо награби едно пържено кюфте. Като ме видя, че вървя към него хукна да бяга, тъпчейки го в устата си /да не би да му го взема случайно
Та, така - захранва се с човекът и с не много здравословни храни, но аз не съм максималист - щом не се ядат често такива неща, не смятам да драматизирам.
и ще вземам мерки после вечер иска да ми ходи по дискотеки маймунката- въобще не се сеща за сън 

!
. 

Я да те питам и аз дали няма да раждаш вече. 

добре, че концерта беше хубав, че иначе щях да съм разочарована. Истанбул не е моя град. Ох, а Варна засега е само в намеренията ми, но ако те се осъществят задължително ще свирна. 

Много задължения, много нещо.... Тази вечер бях и на родителска среща.
За анкетата-шест зъба имаме от няколко месеца. Ставам, че мрънкат и двамата...
После ще седна да ви попрочета.
Препоръчани теми