Юлски деца-Тема 37

• 32 807
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
ЮБ, аз бих се зарадвала на тези две неща:

1.   Уикенд в тази къща:  http://photo-cult.com/showserie.php?id=4106

2.   В  Пловдив на 24 и 25 септември има нощ на музеите - всички музеи, галерии, са отворени за посещение, има много хора, кръчмите са пълни. Винаги ми е било много приятно и хубаво  тази нощ в Пловдив. Една година си купихме пижами и така обикаляхме. Не  не мога да ти препоръчам хотел.

Честито на твоята приятелка, нека да е жива и здрава малката Владимира!!!

# 451
  • София
Здравейте мацки по късните доби
Честито на всички, които имат повод да празнуват и съм пропуснала във времето.
Отчетох се в анкетата с 7 зъба и още няколко на път
Днес разходихме малката в Сентрал Парк в Ню Йорк - много и хареса, даже си дремна да едно езерце. Ще кача снимки във фейса утре.
Отивам да наваксвам с малко сериали, че съвсем съм ги изоставила, а много ми се зяпа.

# 452
Добро утро!

Тази сутрин рано-рано успях за се оцъкля ей-така  #Crazy. Сутрин аз водя Йоан на детска градина. Тази сутрин се засякох с една майка, чиито син е в групата на Йоан, а дъщеричката й е 1 месец по-голяма от Даниела,т.е. на 1г. и 2м. От учтивост попитах как са, как е малката и тя като почна-добре са, малката говорела много и т.н. Аз й казвам "Аааа, тя и мойта си говори по цял ден нейните ба-ба-ба, да-да-да, та-та-та, ма-ма-ма и все такива бебешки думички", а мацката ми вика:"Оооо, ние цели думи казваме-ябълка, имената ни изговаря и то отчетливо....". Аз само  Shocked /дори не я доизслушах/, оставих Йоан и си тръгнах.

# 453
Забравих за анкетата - 12 зъба има Влади.
Ели, снимките са прекрасни, ама те и моделите! Wink
Джил, ще се радваме по всяко време! Hug
Сафо, много ме усмихна с израза "ние ядем от неговата храна", защото най-редовно го използвам, иначе знаеш и аз в Цептер, и също почнах по малко сол, хималайска ползвам.
Драга, честито приятелско бебче, много хубаво име! Wink Аз се колебаех между Владина и Владимира, че нали на първата ФМ ми казаха момиче.
А4, пиши повече как я карате след завръщането ти на работа?
Рал, радвам се много!! Peace И на мен кожата ми беше станала чудесна. А други процедури правихте ли, не знам брат ми бил ли е на работа точно тогава.. Препоръките ти за останалите местенце, ще си ги запазя и аз.
Чочи, Юлиана на тази възраст също говореше много и то сложни думи - напр. цвете, човече.. почти съм сигурна и за ябълка.. казваше ми Сиси, така че не е невъзможно, а на 1,8 м. правеше прости изречения, запомнила съм тогава, но може и от по-рано да е било, без съюзи, членуване в повечето случаи.

След малко отивам да видя какво ще стане с градината на Юлиана, стискайте палци, че така кова и съдбата на Влади. Песимист съм, но не пречи да пробвам.

# 454
Чочи, Юлиана на тази възраст също говореше много и то сложни думи - напр. цвете, човече.. почти съм сигурна и за ябълка.. казваше ми Сиси, така че не е невъзможно, а на 1,8 м. правеше прости изречения, запомнила съм тогава, но може и от по-рано да е било, без съюзи, членуване в повечето случаи.
На мен ми е учудващо, защото Йоан започна да казва по-сложни думички след като навърши 1г. и 6м., а изреченийца започна да прави около 1г. и 9-10м. Даниела май ще бъде като него  Thinking

# 455
Да се успокоя, че не съм само аз от нямащите време.
За бибата - бях се изплашила да не изкриви нещо зъбите (макар че те нашите още даже не са пораснали нацяло горните), но явно към 2 години е възрастта за отказване. Иначе сега е мисия невъзможна, събужда се посред нощ с кански рев, и направо ми изкарва акъла, да не кажа, че ме и изнервя такова събуждане. Иначе през деня не я ползваме, макар че ако я види моментално ще си я набута в устата.
За говоренето - забелязвам, че доста често ме "пита" да й обяснявам кое какво е (започна с едно нежничко ъ ъ ъ и посочване с пръст, обикновено към неща, които вече съм й обяснила какво са - напр. цветенцата по възглавниците), аз обяснявам пак и така. Та мисълта ми беше, че май така си набавя речник и ще почне изведнъж да дърдори.
Айде засега чао от мене, че имам бая задачки...

# 456
  • Canada
Благодаря за отговорите за Бронховаксом-а и Респивакс-а... И в същата връзка да попитам дали сте давали Клеева тинктура на децата, че във форума доста я препоръчват за имунопрофилактика...
РалП, наистина даде доста добри идеи за почивка... Peace

# 457
Мерси момичета за пожеланията за моята приятелка.
Мерси за идеите, вече си набелязах няколко, Ралче, страхотни и много идеи Hug.
Еми, много е готино това къде е?

# 458
Минавам само да се похваля около анкетата със зъбките, че днес даже извадих едно  Mr. Green На каката, де! Simple Smile
Тая седмица ги гледам и двете и ми стана толкова мило, че първото й зъбче падна в моите ръце  Heart Eyes

# 459
Минавам само да се похваля около анкетата със зъбките, че днес даже извадих едно  Mr. Green На каката, де! Simple Smile
Тая седмица ги гледам и двете и ми стана толкова мило, че първото й зъбче падна в моите ръце  Heart Eyes

Сега като една сериозна фея на зъбките, да не пропуснеш да му оставиш нещо под възглавницата на детето...  Mr. Green Laughing

# 460
  • Canada
Даже не знаех какво се прави като падне зъбче... Rolling Eyes

# 461
Радост се роди в 11,55ч. тежи 4140кг. и е дълга 50см.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 09:46 от Валерия

# 462
  • варненка от София
Аааа, каква радостна новина! Нека да е жива и здрава малката голяма Радост, да е перлата на мама, тати и батковците. Само хубави неща от мен за цялото семейство!

# 463
О, страхотна новина, хайде да ти честито първото женско попълнение, името й да е показателно и само радости да ви донесе малката мома Hug Heart Eyes Hug

# 464
  • София
Валерия, честито!! Да ви е жива и здрава момата, да расте леко и безпроблемно, а на теб бързо възстановяване!

Да ви питам водихте ли децата на ортопед след като проходиха? Мойта педи каза, че нямало нужда, ама аз си имам едно наум...

Общи условия

Активация на акаунт