Тайната на дългата и здрава коса - 79

• 96 589
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ти.  bouquet

# 571
И при мен косопада е на нервна почва,освен това смених климата,до преди 2 месеца ми падаха по 2 косама и то при къпане а сега.. не ми се говори ,но не мога да чакам ей така да ми мине.Вчера си взех шампоан за косопад,казва се Пилексил,12 евро струва и днес ще го изпробвам,нямам търпение  newsm68
ето така изглежда http://www.farmaciaclubahorro.com/images/farmaciadiscount.com%20005.JPG

# 572
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Katy  след седмица две ще кажеш има ли ефект досега другаде ли си живяла/климата/

# 573
Katy  след седмица две ще кажеш има ли ефект досега другаде ли си живяла/климата/

Ами бях си в България,сега съм на остров...поне за година.След седмица две ще кажа има ли ефект  Hug

# 574
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
OK

# 575
Здравейте мили дами, пуснах го и в другата тема, но все пак и вас ще попитам - каква е разликата между силикона за коса и кристалите, че аз нещо не правя разлика, а реших да си поръчам на Alfaparf  и се чудя кое от двете да е ?

# 576
  • в 1001-та нощ
дай линк към двата продукта, за които питаш  Peace

# 577
Здравейте мили дами, пуснах го и в другата тема, но все пак и вас ще попитам - каква е разликата между силикона за коса и кристалите, че аз нещо не правя разлика, а реших да си поръчам на Alfaparf  и се чудя кое от двете да е ?
Аз съм ползвала силикон. ама беше странен и мнооого течен, и ми правеше косата двърда. А на шишето пишеше силикон Thinking. Не бях доволна.

# 578
така изглеждат кристалите http://www.trichology.com.ua/content/images/cat/items/1251536896 … talli_liquidi.jpg    поне това намерих като изображение, но за съжаление с този силикон и със саитовете на алфапарф не можах да се справя, защото са къде на италиански, къде на някакви неземни езици... и просто не можах да намеря и двата продукта нито като характеристика нито като изображения и затова питам някои случаино ако е ползвал  newsm78 Peace

# 579
  • в 1001-та нощ
ох мила  newsm78 #Crazy на мен лично картинка не ми върши работа - идеята за линк беше да видя конкретните продукти  Simple Smile

ако поне им изпиеш имената - както са ще е хубаво ....
къде ги видя или препоръчаха?

предполагам кристалите съдържат силион и още нещо и вероятно са по-удачният избор, но докато не се видят - не може да се каже  Hug

това ли са кристалите?

ако да - пише, че съдържат витамин Е, улесняват разресването и предпазват от топлина  Peace

в обхвата на продуктите не виждам чист силикон има едни други "чисти" кристали, които само омекотяват без другите екстри  newsm78 и разни други лосиони,  но знам ли какво си гледала?  newsm78

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 15:30 от a.l.e.n.a

# 580
така изглеждат кристалите http://www.trichology.com.ua/content/images/cat/items/1251536896 … talli_liquidi.jpg    поне това намерих като изображение, но за съжаление с този силикон и със саитовете на алфапарф не можах да се справя, защото са къде на италиански, къде на някакви неземни езици... и просто не можах да намеря и двата продукта нито като характеристика нито като изображения и затова питам някои случаино ако е ползвал  newsm78 Peace

Ползвала съм тези кристали, които си показала, чудесни са. Много добре предпазват от цъфтеж, придават блясък и правят косата лесна за разресване. За състав нищо не мога да кажа, хич не съм наясно с тези неща  Laughing Embarassed Но е хубав продукта, определено  Peace

# 581
  • I want it all and I want it now.

Ами бях си в България,сега съм на остров...поне за година.След седмица две ще кажа има ли ефект  Hug
Лятото много ми помогна къпането в морето. Спря да ми капе косата . Ако имаш възможност си прави маски с морска вода.

# 582

Re: Кристали за коса
« #9 Неделя, 16 Август 2009, 17:52 »
Да ползвам. До скоро нередовно-но вече ще съм редовна Flutter
Ползвала съм на Биофарма няколко опаковки.
До сега ползвах силикона за коса на Сери и бях много доволна.
От вчера съм с кристалите на Linea Bio и ми допаднаха доста.
 Peace

MiLLLi4ka   
Re: Кристали за коса
« #14 Понеделник, 17 Август 2009, 00:16 »
   Отговори с цитат
5 години само ALPHAPARF №1 са!!!!
От както ги открих косата цъвтеж не е видяла!

Тук ( http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420713.0 ) четох темата Кристали за коса, споменава се тази марка Алфапарф, както и силикона за коса, както и в тиин проблем.... и да това са кристалите дето гледах, а аз ако се бях справила сама с имената и да ги бях намерила като конкретни продукти нямаше да пиша тук  Laughing просто слушам всички говорят за алфапарф и за техните невероятно-уникални кристали и си казах да поразпитам току виж някои споделил нещо  Peace но пък някъде се намеси и тази дума силикон за коса, които я правел подредена и обемна и нз си какво и просто се зачудих кое ще е по-доброто. Гледах, че Christian of roma group са вносители на тази и други марки за българия, питах една позната, маникюристка, дали в неиния фризиорски салон работят с Сhristian of roma group и да разпита там за тези кристали, и тя каза, че използвали силикон за коса на алфапарф в салона, но и тя не можа да ми каже каква е разликата между силикона и кристалите, за да знам кое да си поръчам, че в моя град по магазините няма да ги намеря и ще трябва да си поръчам.   Laughing Laughing Laughing та така...

# 583

Ползвала съм тези кристали, които си показала, чудесни са. Много добре предпазват от цъфтеж, придават блясък и правят косата лесна за разресване. За състав нищо не мога да кажа, хич не съм наясно с тези неща  Laughing Embarassed Но е хубав продукта, определено  Peace
И аз ги ползвам същите в момента. И на мен ми харесват много, всичко каквото е казала La mademoiselle е точно така, наистина много блясък придават. За съжаление съм изхвърлила опаковката им и не мога с точност да кажа какво съдържат, но със сигурност знам, че освен силиконите съдържат ленено семе, Вит. Е, Omega 3 и Omega 6. Само не трябва да се прекалява, защото омазняват, но това е с всички кристали, ако се сложи повече.
Преди тях ползвах серума за сухи и изтощени краища на Loreal prof. и от него също бях много доволна.

# 584
  • в 1001-та нощ
така, сега те разбрах

кристалите - тези жълтите - вече я ясно - те освен, че изглаждат косъма, което ще направи силикона, предпазват и от топлина (обогатяването с витамин Е - не виждам на какво действа, ефективно е в корените за скалпа - а по дължините  не знам newsm78 )

силиконът - се продава в серум, лосион или ампули, като серум в професионални продукти се предлага основно за изглаждане и запечатване на косъма, когато е увреден от третиране, ресане и е разлюспен

силикон за обем има на ампули и лосион, предлага се за същото, като обещават и жизненост, еластичност, блясък, подсилване на нюанса и цвета и удължаване живота му

не съм ползвала, за да отсъдя, но е възможно при следните условия:

- обем -силиконът се натрупва по косъма и по този начин го уплътнява и придава обем - от една страна добре, но пък се възпрепятства проникването на влага и други полезни съставки; то препятствието е и в двете посоки...но "косъм под ключ"за дълго - не бих предпочела; ако се решиш - би било добре през 5 измивания да ползваш по-силни шампоани за да се остъргва натрупаното

- удължаване на цвета (задържане след боядисване) – една здрава и укрепена – реконструирана коса – държи цвета по-дълго – не е разлюспена – да го изпуска, но преди боядисване е добре да е чиста от силикон

- блясък и т.н. – да ще ги има, защото люспите на косъма – ще са затворени и покрити с „гланц”

Общи условия

Активация на акаунт