Как трябва да изглежда и да се държи една майка?

• 24 160
  • 555
  •   1
Отговори
  • София
Имаше някога подобна тема (но не същата) в друг подфорум. Сега си позволявам да пусна отново сходен въпрос провокирана от някои коментари в ДиС.
Как трябва да се държи и облича една жена след като роди? Трябва ли ако преди е била весела и кокетна да стане изведнъж сериозна и смръщена? Нужно ли е да си изхвърли всички дрехи и козметика от преди раждането и да се ориентира към лелински одежди? Недопустимо ли е да се гримира и да си сложи пола над коляното или тийнейджърски свлечени дънки и кецове?

# 1
Както иска и както смята, че й отива. Така мисля аз!  Peace

# 2
Една майка трябва да изглежда и да се държи като уважаваща себе си ЖЕНА  yes

# 3
  • София
Не мисля, че трябва коренно да промени стила си, само защото е родила дете/деца.
Една жена е красива и излъчва увереност ако е самата себе си - облича се и се гримира както й харесва.  Peace Мнението на останалите не трябва да й влияе.  Naughty

# 4
Адри,ще ме умориш  Mr. Green
Що се връзваш бе !  Hug ooooh!
Най ме кефят мацките,които не се променят с раждането - остават си диви и готини  Heart Eyes

# 5
Една майка ,след като роди,трябва да се държи така,както и преди да стане майка.
А това как изглежда,зависи от това как се чувства.

# 6
Имаше някога подобна тема (но не същата) в друг подфорум. Сега си позволявам да пусна отново сходен въпрос провокирана от някои коментари в ДиС.
Как трябва да се държи и облича една жена след като роди? Трябва ли ако преди е била весела и кокетна да стане изведнъж сериозна и смръщена? Нужно ли е да си изхвърли всички дрехи и козметика от преди раждането и да се ориентира към лелински одежди? Недопустимо ли е да се гримира и да си сложи пола над коляното или тийнейджърски свлечени дънки и кецове?

Записвам се в темата...
Отговорите ви ще се рашеващи за мен... Joy

# 7
  • София
Както й харесва и се чувства удобно. А в кои теми в ДиС ССФ за пореден път е установила правилата, по които трябва да се върти светът?  Laughing Да прочета, че ще ми е забавно.

# 8
Както й харесва и се чувства удобно. А в кои теми в ДиС ССФ за пореден път е установила правилата, по които трябва да се върти светът?  Laughing Да прочета, че ще ми е забавно.

В темата за комплиментите  Mr. Green

# 9

Преди да родя бях 55 кг.
Шест месеца след раждането вече бях 45.
Изглеждам така както ми харесва  Hug
Това че съм майка не ме прави жена второ качество, напротив  Hug

# 10
  • София
Защо да се променя жената като стане майка? Какви пък са тези коментари, които са те предизвикали да си зададеш изобщо такъв въпрос, бе, Адри  Laughing
Чак пък недопустимо да се гримира и конти, хехе Simple Smile

Тук по градинките съм виждала доста майки-неглиже, но като отида в Пазарджик при майка ми, чак почвам да се оглеждам по-внимателно как излизам, там така се барват мамите, че срам да те хване Simple Smile Не знам на какво се дължи, но още с дребния преди 10 години го забелязах и сега гледам, запазила се е тенденцията, мацки са страшни.

Това, което съм видяла като промяна в жените след като станат майки, няма нищо общо с външния вид.

# 11
  • София
Трябва ли ако преди е била весела и кокетна да стане изведнъж сериозна и смръщена? Нужно ли е да си изхвърли всички дрехи и козметика от преди раждането и да се ориентира към лелински одежди? Недопустимо ли е да се гримира и да си сложи пола над коляното или тийнейджърски свлечени дънки и кецове?

Аз пъ' никога не съм виждала някоя жена да си е променила стила къмто лелински щото е станала майка.
Освен че не съм виждала, съм убедена, че по принцип няма такива жени.
По-вероятно е ако е носила именно токчета, да намъкне хъшлашки кецове, щото определено по детските площадки е по-удобно така.

П.П. Темата е безмислена.

# 12
Защо да се променя жената като стане майка? Какви пък са тези коментари, които са те предизвикали да си зададеш изобщо такъв въпрос, бе, Адри  Laughing
Чак пък недопустимо да се гримира и конти, хехе Simple Smile

Тук по градинките съм виждала доста майки-неглиже, но като отида в Пазарджик при майка ми, чак почвам да се оглеждам по-внимателно как излизам, там така се барват мамите, че срам да те хване Simple Smile Не знам на какво се дължи, но още с дребния преди 10 години го забелязах и сега гледам, запазила се е тенденцията, мацки са страшни.

Това, което съм видяла като промяна в жените след като станат майки, няма нищо общо с външния вид.

Абсолютно  Peace
Определено тогава външния вид се подплатява и със зрялост...в повечето случаи.
Има и изключения разбира се както навсякъде.

# 13
Значи, имайки предвид това, че 80% от младите жени у нас се обличат и държат като к--ветини, то не е необходимо да променят нищо в себе си след като родят, така ли?

# 14
  • София
Точно раждането не виждам с какво ги задължават да започнат да се обличат по някакъв специфичен начин въпросните дами Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт