Концерт за 15години Мтел?

• 8 634
  • 67
  •   1
Отговори
Здравейте, прочетох, че по случай въпросната годишнина ще идват Енрике Иглесиас и Sugababes - някой да знае кога и къде ще е въпросния концерт?  Thinking

# 1
Жужъл знае.

# 2
# 3
# 4
Благодаря Simple Smile  (Явно си му по-симпатична Simple Smile)

# 5
Начи може да метат вече и да гасят лампите.

# 6
  • с/у ОколоМръсТното
не, не... нищо не метете. Това си е важно инфо.
10Х, Бижу   bouquet

# 7
обаче никъде не обявяват официално къде ще е мястото за концерта  newsm78

# 8
На Батенберг ще бъде

# 9
# 10
  • somewhere over the rainbow
Здравейте, не пиша във "Въпросите", за да го видят повече хора. На 29-ти ще има концерт на Енрике Иглесиас и други в парка зад музея "Земята и хората". От провинцията съм и нямам идея къде е това. Така или иначе искам да присъствам на този концерт. Предполагам, че както при всяко по-голямо мероприятие, улиците наоколо ще бъдат затворени за автомобили. Което е проблем за мен. Т.е. искам да стигна с автомобил до самото място или поне съвсем близо до него. Причините ще поясня на всеки, но на лични. Та към кого да се обърна - кмета, Общината, полицията, Мтел...? Насочете ме към някого.
Мерси!

# 11
Това е точно до Сити център София, кв. Лозенец. Предполагам, че ще можеш да паркираш някъде в квартала (обикновено има места), освен ако, разбира се, повечето хора не решат да стигнат дотам с колите си.

# 12
  • София
http://www.ask.com/bar?q=%D0%B1%D0%B3+%D0%BC%D0%B0%D0%BF%D1%81&a … tsp=1284804899434
може да паркираш в малките улички в дясно от музея. Може и да може платено на паркинга на Сити центъра.
Само да имате предвид, че по бул. Черни връх е разкопано заради метрото, платната са стеснени и сигурно ще има задръствания. Разгледай картата, не знам от къде идвте.

# 13
  • somewhere over the rainbow
А, питането ми е преместено тук. Тъкмо се възмущавах, че ми е изтрита темата в Клюкарника, а то аз съм недогледала...
Идваме от Карлово. Този паркинг на Сити центъра колко е далеч от мястото? Трябва ми нещо съвсем близо... А уличките дали няма да са затворени?

# 14
Паркингът на Сити центъра е точно до мястото, но може и да няма места. Все пак няма как да затворят уличките на цял квартал.

Общи условия

Активация на акаунт