Тренировки в домашни условия-11

• 44 660
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Torino,IT
Днес метаболизма на Джилиън, отдавна не го бях правила и се озорих доста Sad
Тази седмица смятам да го редувам с Проблемните зони, малко да почина от Слим сериите, че леко ми писнаха, дано стопя сланинките, че след месец ще съм булка и роклята може и да не ми стане.
Стискайте ми палци Praynig

# 586
Записвам се и аз при вас.От вчера започнах със Синди!

# 587
Джери, Били имал и син, нима  Joy. Дай линк, моля, обичам танци от време на време.
Линдита, честито! Представям си рокля с открити рамене, точно за прекрасни трениращи момичета  Joy

# 588
Вес, и мен ме учуди, даже погледнах, Били бил роден 1955 г.  newsm78

Ето го Джуниър, сладурче е  Joy:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3223610

# 589
Боже, никога не бих дала тези години на Били... Мислех, че е на 30 Simple Smile
Belly dance и то доста има в руския тракер. Ива Димитрова - http://www.iva-diva.com/ също знам, че има  Peace

# 590
Здравейте препоръчайте ми упражнения за стягане на ханш и крака, поотслабнах и имам нужда Wink

# 591
Eто малко упражнения с акцент върху ханша и краката:

http://fitnesinstruktor.com/anticelulitni-uprajnenia/#more-1255

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 23:49 от Ara_bella

# 592
Добро утро  Simple Smile
Линдита, честито, сигурна съм, че ще бъдеш много красива булка  Hug
Днес се отчитам с Деби и Tone it up!, много ми харесва тази програма.

# 593
Здравейте, аз отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Продължавам да си карам тренажора около 40 минути на ден, правя напади и клекове с по - тежки гирички и от време на време упражненията на Сидни. Имам подобрение - намалих обиколката на ханша и си постегнах бедрата.

# 594
  • Torino,IT
Днес проблемните зони и после като ми пригладня ометох две чинии супа топчета, така че каквото изразходих си го наваксах Sad

# 595
Линдита, не се притеснявай за това. Недей гледа колко калории си изразходвала с упражненията, ползите от тях са много повече от няколко калории в минус, а и след тренировка метаболизма се ускорява и гори повече  Wink

# 596
Пеги, кутията все още ти е пълна!
Извинявайте, момичета, че използвам форума за други цели!
Срам ме от Евич, но аз пак се отказах от лудостта. Малкият вече не ходи на ясла, ами го гледаме на смени мама, бате и бавачка, а в негово присъствие не мога да правя никакви ритници, скокове и т.н. Все е наврян в краката ми или пък ми спира компа, защото, цитирам "Мой путар!"! Тъй че пак се върнах на интервално вело+гирички  пред тв за 45 мин.

# 597
 Grinning щом не е и "мой телевизор"

днес Синди Shape your body първата част

# 598
Grinning щом не е и "мой телевизор"

днес Синди Shape your body първата част

Ха,и аз току що приключих с първата част на Синди.Трети пореден ден ги правя.Момичета,кога да очаквам видим резултат от тези упражнения?

# 599
Видим резултат след няколко месеца Peace
аз направих голямо прекъсване , промени ми се графика и освен да ставам в 6 сутринта друго време не виждам в 7.30 излизам и се прибирам в 19ч., другият вариант е през обедната почивка ако намеря сили Sad

Общи условия

Активация на акаунт