Отзиви за фитнес гривни и smart watches 2

• 5 590
  • 123
  •   1
Отговори
  • Перник
Добре дошли във втората тема за фитнес гривни и умни часовници!
Идеята е да споделяме мненията си за различните устройства и да си помагаме при избора на най-подходящото за всеки от нас! Simple Smile

# 1
Аз съм много доволна от моя смарт часовник Huawei Watch GT 5. По стар български обичай исках да си купя нещо на по-народна цена, но мъжът ми настоя да е по-скъп, за да е качествен и аз, да не го обидя нали... Wink

Ами, все нови и нови плюсове му намирам. Първо на първо, аз исках само да ми мери съня, е и да показва колко е часът все пак... За всеки случай проверих дали няма някой модел с алтиметър, на мен ми е важно - обаче не, нямаше. И взехме този.
Какво се оказа, моля ви се? Не само ми мери съня и ми дава непоискани съвети (поучава ме като стара свекърва Satisfied), но мери калории, дава съвети и за диетата ми, там крачки, километри, упражнения, какво ли не, но и се оказа, че все пак има алтиметър и то - за него не трябва интернет. Защото по планините и горите интернет по принцип по-често няма и всичко, що зависи от интернет, е безполезно. Както е другото ми устройство, морфеус https://trainwithmorpheus.com/ - за града е супер, но вдън горите тилилейски изобщо не мога да го подкарам.

Така че, горещо препоръчвам.

# 2
Имам въпрос за този GT 5, пускала ли си го на режим да записва gps трак и прави ли отклонения от трасето?
Аз съм с 2-ра версия все още и много ме дразни, че ми шикалкави леко по трасе, по което почти всеки ден тичам и ми вдигна по този начин метрите, което пък дава нереален пейс.

# 3
Сам си се пуска да записва маршрута, като задам "разходка на открито" или "екскурзия в планината" да речем. На мен този запис не ми трябва. Не го наблюдавам наистина, защото трасето си го знам и без него. Би трябвало да отразява, каквото съм изминала, защото надморската височина например ми я мери много точно.

# 4
  • София
DaDaDara, ако не държиш на много екстри и специфична визия - гривната ще ти върши работа.
Аз много се бях навила на Huawei Fit 3, но ми подариха друг, доста подобен.

# 5
Търся отзиви за фитнес гривна Samsung GALAXY FIT 3 ?

# 6
Аз съм с Garmin Lilly. Използвам го основно да проследявам разни показатели, дори не съм го свързала през него да са видими и обажданията ми, понеже ме напряга това. За момента съм доста доволна, а и е красив е нежен..Аз държа да ми отива на ръката и да не е прекалено голям.

# 7
  • Козлодуй
На мен Гармин Лили не ми харесва напълно тъй като мери пулс дори да не е на ръката ми Simple Smile

# 8
Да бъда честна аз и ту го ползвам Гармин Лили за кой знае какво. Не съм от върлите спортисти, не тренирам, а основно ходя..Сега, докятохбутюм количка ми е супер полезен най- вече да си го ползвам като часовник и да си следя крачките.
Има една функционалност която много ми харесва и ми действа мотивиращо - Health stats - VO2 max. Предполагам я има.е.на други часовници, но аз сега си се самомотивирам, само като гледам как ми определя възраст с близо 10 години по- ниска от реалната.😅😆.
Но е интересно това,.което пишете, че ви отчита показатели, когато не е на ръката- ще погледна при мен как е.

# 9
Потвърждавам, че го има Health stats - VO2 max и на други модели Гармин, моят е Venu Sq 2.

# 10
Моят часовник е за смяна и се чудя кой да избера. В момента съм с Apple watch SE 2020, всичко му е ок, но батерията си е трагедия, откъдето и да го погледнеш. Бях се насочила към серия 10 или Apple watch Ultra, но сега мъжът ми си взе Garmin Instinct 3 и се зачудих дали не е по-добро решения. Какви са ви мненията за изброените?

# 11
Гармин са топ откъм батерия. Вече как се държи като е свързан с айфон не мога да кажа, аз съм с андроид.

# 12
  • 1st floor
Моят Гармин няма проблем с айфона.

# 13
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Съпруга ми има Apple watch, аз съм с Garmin Lilly 2,защото моя приятелка има също Гармин и ми обяснява как сме щели да сме приятелки там,какви опции има и затова го купих.
Не,че е лош часовник,но обичам по-голям циферблат ще минавам на Апъл също.
Ползвам за отмерване на крачки,участвам в разни предизвикателства месечни и така.

# 14
  • Перник
Съпруга ми има Apple watch, аз съм с Garmin Lilly 2,защото моя приятелка има също Гармин и ми обяснява как сме щели да сме приятелки там,какви опции има и затова го купих.
Не,че е лош часовник,но обичам по-голям циферблат ще минавам на Апъл също.
Ползвам за отмерване на крачки,участвам в разни предизвикателства месечни и така.

И аз се подведох по една позната  и си взех Garmin Forerunner 55, но се оказа, че 17-годишният ми син има по-добра преценка и сега и двамата сме с Coros Pace 3. Не че е лош Гармин, но за почти същите пари Корос има много повече възможности. Предизвикателства има във всяко спортно приложение, понякога и аз се включвам.

Общи условия

Активация на акаунт