Отзиви за фитнес гривни и smart watches 2

• 5 796
  • 123
  •   1
Отговори
# 45
Бях много доволна от ми банд, после взех часовник powerlocus. Това са двата бюджетни, от които бях много доволна.

# 46
Xiaomi smart band 9, дали е добра гривна? Точно ли измерва крачките и съня? Някой случайно да я има и да изкаже мнение? 😊

# 47
Според мен се държи прилично за тия две неща. Батерията също държи със седмици. Ако искаш потърси кога излиза 10ката им, 9 е модел от миналата година а те всяка година изкарват нов. Съответно се предполага че по-новият ще е и по-добър все с нещо.
Мен лично ме дразни тяхното приложение, но това да кажем че са си лични предпочитания. Аз и това на Хонор не знам дали бих харесала, него не съм го пробвала.

# 48
Може да съм го писал и преди, от месец+ съм с този:

https://www.amazon.de/dp/B0DK2RGC4L?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

за 50 лева..., падал е и под тази цена... супер си е играчката и най-интересното е, че мери добре Simple Smile

Сравнявам го с подаръка на жена ми Fitbit Sense 2 за 400 лева и показват едно и също, сърце, сън, крачки...

Нейния се понадра... еми повече домакинска работа явно... аз моя не го пазя, чуквам го туй-таме и дори не поглеждам дали има поражения, за тези пари... еми още няма драскотина Simple Smile Мистика такава...
И държи от 4 дена с активни измервания до 7 дена в нормален режим.

Купих си още един за 30+ лева, ама там вече се прецаках, не е толккова хубав, личи си, че е евтин, бавно работи, малко функции... пак мери добре, но не съм се заигравал, хвърлих го някъде по шкафовете...  явно смисловата граница е 50 лева Simple Smile

# 49
Те Ми Банд са стотина лева за последен модел. Но както казах, батерията държи по няколко седмици, което за мен си е сериозно предимство. Супер се изнервям че трябва да следя 101 неща да слагам по зарядни, за тия поне година-две дето ще я нося абсолютно си струва парите щом това няма да го мисля. Говоря в сравнение с още по-евтините, ако не е станало ясно.

Имам чувството че направо робувам на зарядните, никак не ми харесва това нещо и гледам където мога да го минимизирам, естествено без да се лиша от съответната джаджа Grinning

# 50
Привет! Тези от вас които ползват часовниците на Huawei gt, моля споделете от коя генерация сте доволни и от коя не. Аз съм с телефон на самсунг и искам да го свържа към него.

# 51
  • Козлодуй
Mi Band измерват ли автоматично изкачване по стълби?

# 52
Хм, аз моята понеже никакъв спортист не съм, не я ползвам за такива неща. Иначе имат по незнамсиколко различни спортни дейности заложени, вече спрямо модела има разлики. На стар модел пак ми банд помня че имаше изрично за стълби, но беше много отдавна. На сегашната даже съм го скрила това меню да не ми се пречка Grinning
Сега гледам че Smart Band 10 вече е пусната в Китай, би трябвало скоро да я има и тук. При нея и още повече ще са, не знам обаче дали ги има изброени някъде.

# 53
  • Козлодуй
Трябва ми със сигурност защото имам два часовника и двата не отчитат стълбите автоматично само единия има ръчно задаване - степер за стълби което не е същото 

# 54
Не съм мяркала такова нещо да има, ако имаш предвид както отчита примерно крачките без ти да правиш нещо за целта. Потърси за по-сигурно ревюта, със сигурност и някой друг ще се е чудил същото и ще има отговори накъде.

# 55
Не съм сигурна, но май ми банд 6(последната, която имах такава) май ми засичаше автоматично какво правя. Питай чат джи пи ти какви са ти изискванията и какви пари ти е бюджета и ще ти избере продукт бързо. Само отбележи дали искаш да е от България и да ти прати линкове.

# 56
  • в 1001-та нощ
Smart Band 10 вече се предлага и тук с над 150 спортни режима, автоматично проследява 6, 21 дни живот на батерията.

# 57
На PowerLocus наистина са добри часовниците. Имах и го смених за уж по-хубав, но беше голяма греда. Още ме е яд... Харесах друг модел, но го нямаха наличен и казаха, че няма и да има.
Ползвам MiBand 9 и съм доста доволна. Единствено ми липсва да се провежда разговор от него и ако го сменя, ще е за това. Не влача телефона постоянно в ръцете си и ще ми е улеснение като върша нещо да мога да говоря.
Мисля, че това е за стълби, ако не се лъжа:

Има наистина доста режими за спорт, които обаче не съм ползвала. 😁😅

# 58
Знам, че Фитбит отчита стълби автоматично, поне на моята приятелка й отчита.

# 59
  • Козлодуй
Благодаря на всички Simple Smile На старата ми гривна Гармин имаше автоматично отчитане на стълби, а на новия ми Гармин Лили има само степер за стълби като този на картинката на Anyyyone, но той се включва ръчно и като нося багаж в ръцете си не ми е удобно да включвам режими а живея в блок без асансьор Simple Smile Купих още един часовник но той не отчита подобни неща а старата гривна сдаде багажа иначе ги носех и 3-те в чантата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт