Отзиви за фитнес гривни и smart watches 2

• 7 867
  • 158
  •   1
Отговори
# 60
Гармин Лили е абсолютен  срам за Гармин като параметри  -жалко ,че са толкова красиви моделите ...бях полудяла по един роуз голд ,но като видях какви са му възможностите не можах да повярвам.Как ли пък не ръчно да превключвам на стълби.
Взех си Венус 3 ,горе долу съм доволна ,но на външен вид изглежда като часовник от Тему.Disappointed Relieved

# 61
Това показаното е за степер наистина, то е и в раздела с различните фитнес уреди - над него се вижда гребен тренажор, все такива са там.

# 62
Не е за степер, има си отделно за степер. Сега ги разрових.

# 63
  • Козлодуй
Точно така е и аз съм разочарована много от Гармин Лили Simple Smile Ще ги прегледам и Гармините дано да има някой красив и функционален Simple Smile

# 64
Да ти спестя малко ровене - Venu Sq 2 не отчита стълби.

# 65
  • Козлодуй
Леле, благодаря Simple Smile

# 66
Моята фитнес гривна дойде, но не съм доволна. Не винаги отчита крачки. Сънят също не го докарва, както трябва. Синхронизирана е с телефона ми уж и на гривната отчита сума крачки, а на телефона не. Май трябваше да си купя по - скъп модел. 😒 Чудя се дали да я връщам..

# 67
Коя марка и модел е?

# 68
Коя марка и модел е?

Xiaomi Smart Band 9 Active

# 69
Хм, странна работа. Аз точно за съня съм много по-доволна от нея, имах 7 преди това и заради нея бях готова да се откажа от марката че пълни глупости изкарваше.
За крачките - ако имаш предвид че 2-3-5 крачки не ги отчита - според мен е нормално, аз на това също не му казвам ходене.
На телефона като отворя приложението, си се синхронизира, може и да отнеме няколко секунди но не му обръщам и толкова внимание. Казвала съм и друг път че мен това приложение ме дразни и го гледам колкото може по-малко Grinning

# 70

miBand 9 е доста наляво и надолу в тази таблица, което не го прави особено точен...
ние сме с жената с FitBit Sense 2, който е сравнително точен и се приближава до епълските еталони Simple Smile

# 71
Много полезна таблица! Аз по-рано в темата бях питала за препоръки, спрях се на garmin forerunner, радвам се, че явно се представя добре със съня, ще дам мнение като видя и аз как е. На Apple са доста напред, според мен наистина е точен, но то липсата на батерия обезсмисля всичко…нямам търпение да взема новия и да спра да вървя с кабела.

# 72
Това звучи кошмарно просто, една шапка пари са техните, а и нонстоп да му баеш с тая батерия. Накрая кой на кого служи?
Колкото и ще да е точно това чудо, аз бих се отказала да го използвам... Което пък свежда ползата и точността до нула в такъв случай.

# 73
  • Варна
Здравейте!

От вчера съм с тази гривна

https://www.emag.bg/smart-fitnes-grivna-greaton-m7-nabljudenie-n … 8gr/pd/DM395PYBM/

Синхронизирана с телефона ми. Обаче ми дава за крачки над 15 000 до момента, което за ползване от снощи до сега просто няма как да стане. Със сигурност и половината не съм извървяла. На някого случвало ли му се е и как да си зануля крачките?

Благодаря предварително, ако някой се отзове на въпроса ми!

# 74
За този модел няма много положителни мнения...
Но цената му е много ниска.
Аз от любопитство си взех два смарт часовника на амазонска "промоция", единия за 60 лева, другия за 30...
Този за 30 за нищо не става Simple Smile Simple Smile Simple Smile Мери, показва, свети, цветен е, но ме дразни, а другия за 60 учудващо добре се държи, още го нося, но ще е докато пристигне Fitbit Charge 6...

Общи условия

Активация на акаунт