Пиша ви относно сина ми, който е на 7 години. От няколко месеца поведението му вкъщи много се промени. По-конкретно, когато иска нещо и му се каже, че не може, посяга на мен и на баща си, удря ни, обижда ни. Това започна от преди няколко месеца, като в началото мислих, че ще стане с разговори, но последните няколко седмици ситуацията се влоши. В училище се държи нормално, няма никакъв проблем с дисциплината, изпълнителен е и кротък, но вкъщи е пълна противоположност. С баща му вече се чудим какво да правим, към кого да се обърнем за съвет, защото каквото и да направим, не се получава. Вкъщи никой не използва обидни думи, камоли да е видял някой някого да удря и въпреки това ми прави впечатление, че той е много нервен и ядосан. Най-малкото нещо е способно да го разгневи, а не беше така. Беше кротко и спокойно дете. Държа да отбележа, че промяната започна преди тръгването на училище (тъй като сега е в 1. клас), но просто нещата вкъщи се влошават. Търся всякакви съвети, дори за добър психолог в гр. Варна.