Отзиви за фитнес гривни и smart watches 2

• 7 773
  • 155
  •   1
Отговори
# 75
Аз веднъж си поръчах един смарт часовник, работех на каса, 8ч съм имала само права стойка, почти никакви движения. Изкара ми, че правя крачки докато си движа ръката, маркирайки продукти🤣
Веднъж ме изкара и че съм тичала, а реално съм спала в леглото.

# 76
  • На изток от Ада
Ахаха тичала на сън сигурно!
Аз имам няколко смарт часовника и гривни , ми банд 3и 5,  Самаунг watch 4, riversong 5 . И последно Amazfit active.
Самонит riversong и ми банд имах ориблем с крапките  които показва.
За ми банд четох и ги сложих на дясната ръка. На лявата показваше мслко.

# 77
С ми банд 9 не забелязвам някаква осезаема разлика от това на коя ръка е, те и последните модели май от 7 и нагоре вече дори не изискват и да посочиш в настройките на коя ръка е сложена гривната. Сега лятото я местя чат-пат, че аз хем много малко тен хващам, хем пак става разлика от каишката и ме дразни.
По принцип някъде казват да не е на водещата ръка че с нея човек прави по много и най-различни движения и да не отчита погрешно накои от тях като ходене.

# 78
  • На изток от Ада
При мен имсше голяма разлика.
Иначе сега мисля да дам ми банд 5 на мм  за проба . За съня .

Аз Иначе съм мн доволна от amazfit active 1г го ползвам

# 79
При мен е имало драстична разлика ако примерно разбивам/разбърквам нещо на ръка в кухнята по-продължително, тогава съм забелязвала че такова повтарящо се движение почва да го брои, понякога.
3ката ми го правеше това със сигурност, май и 6цата също, сегашната като че ли не толкова.
Зависи и какво правиш с ръцете си по принцип. Но ако има разлика, по-скоро по-многото отчетени крачки да са фалшиво много, отколкото на другата ръка да отчита по-малко отколкото трябва.

# 80
  • На изток от Ада
Тогава четох за 5цата и имаше сравнение с 3 ,4 . И наистина 5 беше с по-мслко крачки .
Ами примерно един и същи път нищо не правя с ръцете и на 5 имаше диста по-малко крачки .

# 81
5 не съм имала, може пък да е имало нещо с този модел конкретно. Аз вече им губя малко нишката но помня че имах 3, 6, 7 и сега 9, дано не бъркам първата дали точно 3 беше.
Така или иначе, са модели от преди сума години, сегашните са други вече.

# 82
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз и дъщеря ми имаме Хонор банд 5 и 6 и сме много доволни. След това си взехме от Тему за около 30 лв. водоустойпива гривна, с която можем да провеждаме разговори. От тях също сме доволни.

# 83
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Аз съм доживотен фен на Фитбит (те Гугъл ги лапнаха, та не знам дали и докога ще ни продължи връзката) и не се отказвам от него, обичам това, което предлага.
Но тъй като много държа вече да съм абсолютно наясно с пулса си (заради спортуване) си взех колан Polar H10, чиито измервания се считат за много прецизни в това отношение и има доста разлика.

Иначе за крачки, сън и активност (все пак разликите в пулса не скачат до такава степен, че да бърка ходене с тичане) е доста точен.

# 84
Аз съм си доволна от Лилито, всичко си ми засича, ако не беше той нямаше и да си обърна внимание на сърцебиенето.
Отделно ако тръгна на разходка, автоматично започва да ми засича (понякога забравям да я пусна).
Отделно и данните за сън ми дават доста информация, за която не съм мислила досега.

# 85
Аз съм доживотен фен на Фитбит (те Гугъл ги лапнаха, та не знам дали и докога ще ни продължи връзката) и не се отказвам от него, обичам това, което предлага.
Но тъй като много държа вече да съм абсолютно наясно с пулса си (заради спортуване) си взех колан Polar H10, чиито измервания се считат за много прецизни в това отношение и има доста разлика.

Иначе за крачки, сън и активност (все пак разликите в пулса не скачат до такава степен, че да бърка ходене с тичане) е доста точен.

Зависи кой Fitbit, аз си чакам до 2 дена Charge 6 и точно с Polar H10 е това ревю, човека е повече от маниак-тестер, такава му е и професията.... надявам се да се окаже добър избор, ще споделям, но няма как да го сравня лично с лента за гърдите, то е ясно, че лентата е безкомпромисна Simple Smile
Толкова бегачи гледам в парковете с такива ленти... все пак аз не съм фен на бягането и кардиото...

https://youtu.be/7kj2wsT9nas?si=1q84FHZLFVbCVojX&t=822

Като гледам теста за колоездене къде е 6-цата плътно под Епъл, а на жена ми Сенс 2 долу... работата е ясна Simple Smile
Тя и без друго споделяше, че нещо сърцето не го лови добре този часовник, но крачки, сън и други неща е наистина много добре...

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 20:40 от Navy

# 86
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Sense, но не 2 Grinning
Имам и един резервен, че много обичам да си имам резервно когато нещо ми хареса, за да не вземе да изчезне.
Чудех се дали резервният да не е 2-ка, ама прочетох някъде, че не винаги неоригиналните каишки му пасват, пък аз съм се запасила с едни красотиии Wear RingWear PurseWear Lipstick Абе женска работа малко - колата да е червена Grinning

# 87
Няколко часа съм с Fitbit Charge 6 и мога да споделя добри впечатления от сърдечните измервания, стои много удобно на ръката, като гривна е, китката ми е по-малка и този компактен тракер ми заспива идеално като пропорции.
Интерфейса е лесен и приятен, достатъчно бърз и по-важното - адекватен. В смисъл евтините устройства пак реагират на движения и операции с тях, но ту хващат, ту се усещат малко по късно, ту се задействат кога нямаш уверено движение и желаеш това. Тук имаме по мислена оптимизация на софтуера и добро изпипване на хардуера.
За качеството на измерване и кое как е, ще мога да кажа след дни, може би седмици... известно време ще ходя с двата на двете си ръце, така, от любопитство, но и без паралелно сравнение веднага си личи кое е евтино, и в кое са вложили много рисърч...
Мога да си представя как ще е Епъл спрямо него, сигурно още по космическа разлика, но обема и това, че всеки ден трябва да смуче на заряд все още ме отказват от идеята да му се радвам Simple Smile На Епъла...

# 88
Здравейте!
Прочетох темата, че нещо пак ми е скимнало за фитнес гривна.
Ползвам my band 5...да, сега видях покупката, ползам я почти 4 години..божеее, не е истина Simple Smile , за няколко месеца я бях зарязала заради някакво недоразумение от Тему, което имаши n-функции и в един момент се скапа.... както и да е.
Искам пак на Xiaomi Band, чудя се само между 9 Activе или 10, като ви чета май да се насоча към 10. Питането ми е дали някой я ползвал за плуване в солена вода. В някои сайтовете пише, че не стават нито 9, нито 10, Чат ДжТиПи рече, че можело. Аз с 5-цата сума км съм проплувала в морето за тия 4 години и нищо ѝ няма, нито я мия, нито и робувам, ама последно време иска на 3-4 дни да я зареждам и взе да ме дразни това, та може и да я сменя  Sweat Smile
Другото питане е дали ще работи в комбинация с телефон Моторола. Band 5 я вързах с приложението, с което и на Редмито преди ползвах - Zepp Life.

# 89
Не би трябвало да има проблем че е друга марка телефонът, приложението не е само за техните телефони. В момента ползвам 9ката с телефон на Самсунг. С Mi Fitness - това свалих от линка който беше в упътването на гривната. Мисля че може и с едното, и с другото, те не са и толкова различни, но Zepp мисля че нямаше опция за смарт аларма.

Общи условия

Активация на акаунт