Отзиви за фитнес гривни и smart watches 2

• 7 631
  • 155
  •   1
Отговори
# 150
Смарт алармата си е голяма работа, наистина е много по-лесно събуждането когато се случва по време на лек сън. Казвам го като човек който е сова и сутрините са ми трудни, има осезаема разлика.

# 151
Аня предложи и  MYPHONE WATCH MINI PINK 36 MM, малко повече ми харесва Heart ,  ще го предложа на момичетата.

Знаете ли дали има таймер?

# 152
  • София
Здравейте, момичета
Аз също не съм  голяма спортиска, но от много време искам такъв часовник. Харесах си един основно заради функцията му за ПРАВИЛНО мерене на кръвно:
https://www.emag.bg/smart-chasovnik-huawei-watch-d2-black-alumin … dac/pd/DZXVQCYBM/
Притесняваме ме не съм го виждала на живо и ми сте струва, че ще е прекалено голям и тежък. Не видях в темата да е коментиран, но ако някой има наблюдения от свои близки например да сподели.
Благодаря предварително!

# 153
Никой часовник не може да даде 100 % гаранция, че мери правилно кръвното. Единствено на апарат за кръвно бих се доверила, и то на тези ръчните, не електрическите, защото на електрическите като започне да им заминава батерията не показват правилно. Ако само за това ще си купувате часовник - няма смисъл.

# 154
  • София
Здравейте, момичета
Аз също не съм  голяма спортиска, но от много време искам такъв часовник. Харесах си един основно заради функцията му за ПРАВИЛНО мерене на кръвно:
https://www.emag.bg/smart-chasovnik-huawei-watch-d2-black-alumin … dac/pd/DZXVQCYBM/
Притесняваме ме не съм го виждала на живо и ми сте струва, че ще е прекалено голям и тежък. Не видях в темата да е коментиран, но ако някой има наблюдения от свои близки например да сподели.
Благодаря предварително!
Веднъж го погледнах в магазин на Йетел - за моите представи не беше твърде голям (харесвам големи часовници). Дали е тежък - не знам, каишката му е по-груба, то е ясно защо. За мен от часовниците, този би мерил точно кръвно, все пак е с маншон.

# 155
А, той все нещо ще мери, това е единственото сигурно. Друг е въпросът че аз и на апарат за кръвно налягане който мери на китката нямам вяра че ще е точен, дето е специално за целта направен. Особено за мерене на някой дето не е на 20 години. Не е до това дали са електрически, те не всички са с батерии. Има защо да се мери с голям маншет над лакътя, а не масово на китката.

Общи условия

Активация на акаунт