Отзиви за фитнес гривни и smart watches 2

• 5 740
  • 123
  •   1
Отговори
# 120
В началото исках нещо по евтино и взех Samsung fit e След няма и месец се запозна с чука.

Казах, че няма да си давам парите за боклуци и за тогава взех Samsung fit2.
5 години по - късно. Батерията си държеше по 2 седмици. Никакви оплаквания, освен че отвреме на време решаваше, че не иска да светне дисплея и го включвах от приложението.
Смених го само и единствено защото исках по - новичко.

Сега взех Samsung fit3. Кефи ме. Има определено повече функции от fit2 по - готин е. Но за месец - два успях да му надера дисплея. Много лесно се драска и вибрацията за мене е слаба в сравнение с fit2.

# 121
Някой има ли проблем с приложението Garmin connect? Телефона ми се ъпдейтна онзи ден и от тогава не ми зарежда приложението. Стои и на начален екран. Рестартирах, трих, пак инсталирах и нищо.

# 122
  • Перник
Някой има ли проблем с приложението Garmin connect? Телефона ми се ъпдейтна онзи ден и от тогава не ми зарежда приложението. Стои и на начален екран. Рестартирах, трих, пак инсталирах и нищо.

Garmin имат проблеми от няколко месеца - часовници се рестартират, приложение не зарежда... Аз малко отстрани следя нещата, защото от началото на годината съм с Coros Simple Smile

# 123
До този момент всичко си работеше съвсем нормално при мен.

Общи условия

Активация на акаунт