Отзиви за фитнес гривни и smart watches 2

• 6 971
  • 150
  •   1
Отговори
# 120
В началото исках нещо по евтино и взех Samsung fit e След няма и месец се запозна с чука.

Казах, че няма да си давам парите за боклуци и за тогава взех Samsung fit2.
5 години по - късно. Батерията си държеше по 2 седмици. Никакви оплаквания, освен че отвреме на време решаваше, че не иска да светне дисплея и го включвах от приложението.
Смених го само и единствено защото исках по - новичко.

Сега взех Samsung fit3. Кефи ме. Има определено повече функции от fit2 по - готин е. Но за месец - два успях да му надера дисплея. Много лесно се драска и вибрацията за мене е слаба в сравнение с fit2.

# 121
Някой има ли проблем с приложението Garmin connect? Телефона ми се ъпдейтна онзи ден и от тогава не ми зарежда приложението. Стои и на начален екран. Рестартирах, трих, пак инсталирах и нищо.

# 122
  • Перник
Някой има ли проблем с приложението Garmin connect? Телефона ми се ъпдейтна онзи ден и от тогава не ми зарежда приложението. Стои и на начален екран. Рестартирах, трих, пак инсталирах и нищо.

Garmin имат проблеми от няколко месеца - часовници се рестартират, приложение не зарежда... Аз малко отстрани следя нещата, защото от началото на годината съм с Coros Simple Smile

# 123
До този момент всичко си работеше съвсем нормално при мен.

# 124
  • 1st floor
Аз съм с Гармин, не съм имала проблем нито със зареждането, нито с приложението, пу пу.

# 125
Оправи се за сега.

# 126
Здравейте, колебая се между два модела (засега) на Xiaomi mi band  - 7 или 9 за децата. И двете имаха 7ци и бяха супер доволни. Едното го загуби и докато се чудя дали да не взема пак 7 или по-нов например 9, при другото дете нещо даде дефект 7-цата. Като се опитах днес да го свържа с приложението, за да ъпдейтна часа не можеше да намери устройството и не се синхронизира. Ресетнах го, но все пак не може да се свърже, не го намира, а с баркода отново не става. Явно е за смяна и той, но това ме разколеба дали пак 7-ци да взема. Децата им издържа около 10-12 дни батерията, ползват го предимно за часовник и да си гледат съня Simple Smile 9ката по колко време издържа батерията? Иска ми се в този диапазон да е поне 10 дни.

Иначе по темата, аз съм с Apple Watch 9 и съм супер доволна. Дори скапаната батерия не ме отказва от него Simple Smile Зарежда се бързо, наистина за един душ време и ми е готов, пък е супер удобен, когато използваш и останалите им продукти.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 16:28 от Крамбъл

# 127
Със седмици издържа 9ката, не една само. Не смея да кажа месец, но и аз рядко чакам чак съвсем да падне батерията че да зареждам, не съм засичала със сигурност. Освен и че телефонът ми почти винаги е без звук и съответно почти всички нотификации съм пратила и към гривната, които си е доста често вибриране и включване на екрана и също харчи. Следенето на пулс и сън също не са ми на щадяща в това отношение настройка, кара си по няколко седмици с едно зареждане.
Ако е между тези 2 модела чуденето, вземай 9ката смело.

# 128
Супер, много благодаря Simple Smile

# 129
Fitbit Charge 6 Simple Smile
Може би най-прецизния и с правилно отчитане на почти всички показатели, особено сън и био активности... плътно до Apple Watch като измерени стойности и все още 4 пъти, ако не и повече по евтин от него... а откъм удобство на ръката го изпреварва Simple Smile

Но всеки сам си решава Wink

# 130
А, със сигурност има и по-добри опции, мен лично и приложението им ме дразни. Но питането беше между тези 2 модела дали си струва да повтори 7ците които децата явно си харесват. При такъв случай, няма смисъл да е толкова по-стар модел, тя дори 9ката не е последната им.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 19:37 от natka

# 131
На Xiaomi 9 издържа до 21 дни по параметрите в книжката. При мен може би около 15-16 дни, но напоследък не го чакам да падне до край. Иначе като е на 20% изкарва още 4-5 дни, само дето вибрира на 10, на 5% и точно това ме дразни и зареждам по-рано. 😅
Щерката иска и тя такава гривна като моята, но се замислям аз да си взема нещо по-хубаво, а да й дам моята. Накупила съм каишки от Шейн и са много готини, а и ще й станат, че китката й е доста тънка.

# 132
Седмица е напълно нормално, за да може човек да го вкара в някаква рутина и да не се окаже така, че хоп ... не си се усетил да го заредиш, защото издържа 100 дена и си забравил...
Както и всяка вечер за мен си е неудобство... освен ако не е безконтактно зареждане, което когато така или иначе сваляш часовника, той да се зарежда...
Да е като вид рутина, каквато имам с телефона...
При телефона нямам никакъв тормоз със заряда, защото и у дома, и в колата, си имам магнитна поставка, където по навок оставям телефона Simple Smile

# 133
Магнитни са им зарядните на Ми Банд, от години не са да сваляш от каишката и да ръгаш там кабели. Пак е кабелче, но просто доближаваш гривната и то се лепва на съответната част на гърба до сензорите. Моето така си виси на единия порт на компютъра ми, че е настолен, бях свикнала че по-стар модел зареждах точно на седмица и ми трябваше по-често.
Започва да предупреждава на 20 процента, което пак са няколко дни оставащи. Не е проблем зареждането им изобщо, а просто дали такава гривна иска човек или друга.

# 134
Да, но си е ангажимент в различен ден да го мислиш... а аз говоря за рутина. Аз обичам да си създавам рутина, където техниката си има своето място Simple Smile Скоро ще "ъпгрейтна" и умен дом с Raspberry Pi, но още мисля концепцията Simple Smile
А зарядното не е електромагнитно, магнитно е самото закрепяне и е обвързано с "конкретен" кабел, който трябва да носиш със себе си, ако отиваш надалеко...
Електромагнитните зарядни са универсални и не те обвързват със специфичен кабел и адаптер... принципа е реализиран в самото устройство Simple Smile те така...

Общи условия

Активация на акаунт