Отзиви за фитнес гривни и smart watches 2

• 6 341
  • 138
  •   1
Отговори
# 105
Честно казано не държа на марка, но държа да върши работа и да не отчита крачки дойато спя или готвя и т.н. Насочих се към самсунга, понеже си предподписвам договора и ми я предлагат безплатно, но честно казано и без пари да е и да не ми върши работа смисъл няма. Но никъде не виждам отзиви и затова реших тук да питам.

# 106
  • На изток от Ада
Дано е добра на Самаунг.
Аз имам уоч 4 . Батерията е много зле .

# 107
Дами, моля за препоръка за часовник, но ми е много важно следното: да има NFC и да работи с One Wallet на Пощенска. От банката ми казаха, че това приложение се поддържа само от Гармин и Епъл уоч, но човека с който говорих не ми се стори много компетентен. В сайта на Пощенска не намерих кой знае каква информация.
Втория отпада със сигурност, а на Гармин не съм им особен фен заради високата цена и скучния дизайн според мен. Като функции и дизайн ми харесват часовниците на Huwaei.
Та моля за обратна връзка от първа ръка

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 13:39 от il4ika

# 108
Обади се в центъра за поддръжка  на  Хуайей и ги попитай ,много са любезни.

# 109
Моят Apple SE ми е толкова удобен за разни неща извън спорта (и най-вече съм му свикнала), че му търпя ужасната батерия (той е и доста стар вече) - за плащане, за отмятане на списък с покупки (това в магазин е супер удобно, вместо да вадиш, или държиш постоянно телефона, апликацията е Bring!, ако някой се интересува от подобна функция), за сканиране на всякакви карти (доволна съм от SuperCards, лека и без реклами), картата ми за градския транспорт също е на часовника (това зависи от държавата), калкулатора и таймера ползвам често...
Мъж ми отскоро е с Zeblaze Stratos 4 и е доста доволен, въпреки че може би все още е рано за крайно впечатление. Няма проблем с комуникацията с айфона, не губи връзка с него и е юзър френдли.

# 110
  • София
Някой знае ли дали за Huawei GT5 мога да плащам? Приложение ли се сваля?

# 111
  • София
В Европа не може. Моят часовник е такъв и няма NFC.

# 112
В Европа не може. Моят часовник е такъв и няма NFC.

Може ако се ползва с часовник Huawei доколкото ми е известно. Поне аз съм с чааовник huawei и ми пишеше, че някои функции като nfc и гласов асистент работят само ако са с такъв телефон. Аз в случая съм със самсунг и не мога.

# 113
  • София
С телефон Xiaomi съм.
За гласовия асистент на часовника ми изписва, че не е валиден за моя регион.

# 114
Здравейте,някой знае ли дали и как работи samsung watch 8 с iphone. Така и не мога да харесам apple часовниците Cry

# 115
  • Пловдив
Новите модели Samsung не са съвместими с iPhone.

# 116
  • Варна
Свързвала съм часовник Самсунг с айфон. Катастрофа! Прави се през приложение, но прекъсне ли се връзката не се подновява автоматично, а трябва постоянно ръчно да се свързват.
Часовниците на ейпъл за мен се оказаха, по-удобни.
Споделената случка е с детето, което имаше 40мм кръгъл Самсунг, а сега 40мм айуотч.
Ейпълският се оказа по-компактен, нищо че е с ръбове, което обаче да, не означава, че на всеки му допада.

# 117
Аз при раждането свалих моят часовник, гармин лили 2. Не съм го ползвала месец, засега не ми и трябва. Проблем ли е ако не се ползва дълго?

# 118
Азара, мисля, че не.
Аз моя не бях  ги слагала от февруари.
Тия дни го сложих. И батерията му не беше паднала. Прибери го зареден.

# 119
  • в 1001-та нощ
Ако няма да се ползва - батерията на 50% и се изключва 👌

Общи условия

Активация на акаунт