Отзиви за фитнес гривни и smart watches 2

• 7 755
  • 155
  •   1
Отговори
# 90
  • На изток от Ада
Ще работи със друг тел.

# 91
  • Варна
За Apple последното, което бих казала е, че не си струва заради батерията. Зареждам го всеки ден докато се къпя, когато така или иначе ще махна и няма никаква драма дали е на зарядно или просто на шкафа. До 80% за 20 минути се зарежда. Който ползва системата, тренира, ползва аларми и т.н опрелено си струва. Ако ще е за крачки и сън-определено има доста по-бюджетни, които ще свършат перфектна работа.

# 92
Аз съм със Apple watch SE2 ама малко му бая на батерията честно казано. Искам да си взема 10, можеш ли да споделиш дали е по-добре откъм батерия? Видях по-назад в темата, че цялото семейство сте с Apple и имаш опит и с двата модела.

# 93
Здравейте,
записвам се в темата, защото търся нещо специфично, може би ще ми помогнете.
Дъщерите ми искат часовник, предимно за да виждат кой ги търси/ смс и телефон винаги на тих режим/ , но не могат да си изберат модел, защото са с много тънки китки.
Търся нещо около 3см в диаметър/ ако е кръгъл е по-добре/, с достатъчно добра батерия, основни функции- не е задължително top of the top, да се свързва автоматично при евентуална загуба на връзката заради отдалечаване, примерно, да може да се отговаря на телефонен разговор/ не толкова задължителна опция/, да изглежда по-скоро като класически часовник, метален корпус или поне да наподобява добре.

Аз ползвам от около половин година honor choice 2i, и съм повече от доволна, но им е много голям- 4,5 см и излиза извън китката.

chatgpt предложи Lili, но освен, че ми е извън бюджета- трябва да купя два, искам да дам около тази сума за двата.
Марките не ни притеснпват, може  и китайче да е, но да се свързва с айфон.

# 94
  • София
Huawei fit 2 се сещам, но е по-скоро с визия на фитнес гривна (поне за мен). Fit 3 е по-големичък.

Аз лично съм сега с Huawei Watch GT 5 (41мм) - на мен лично ми идва малък, но го взех заради класическата визия и издържливата батерия.

Този е с малък екран, приятелски деца имат подобен момичетата, но дали е същата марка и модел не мога да кажа. Иначе, гледам, доста време си ги носят вече (1г поне).

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 12:30 от Аня♥♥♥

# 95
Хуавея фит е с квадратна рамка, за жена бих заложил на кръгла (според мен квадратната не стои добре на женска ръка)

# 96
Аня предложи и  MYPHONE WATCH MINI PINK 36 MM, малко повече ми харесва Heart ,  ще го предложа на момичетата.

# 97
Здравейте търся нещо с що -годе издържаща батерия за около 150 лв за синът ми на 13 години ,изгоря му платката и дисплея на Хуавей про за близо 500 лв...и сега не ми се дават много пари.
Това как ви се струва като параметри ?
https://www.technopolis.bg/bg/Smart-chasovnici/Smart-chasovnik-N … b=availabilityTab

# 98
  • На изток от Ада
Аз препоръчвам amazfit active.
то има вече и active 2 който е кръгъл.
Аз съм се двоумяхби исках кръгъл....
Над год го ползвам.  Батерията държи , дава известия , има за разговори...

# 99
  • Варна
Аз съм със Apple watch SE2 ама малко му бая на батерията честно казано. Искам да си взема 10, можеш ли да споделиш дали е по-добре откъм батерия? Видях по-назад в темата, че цялото семейство сте с Apple и имаш опит и с двата модела.

Определено предимствата са за 10.
Ако говорим за батерия - издържа повече(SE вечер може и под 20 да е, докато дори с тренировки при мен 10ката не съм го виждала под 40%)и се зарежда по-бързо (10 вече е на 100%, докато SE е едва на 68-70).
За нещо друго конкретно-питай.

# 100
Благодаря, Ели! Най-вече батерията ме интересуваше, защото както спомена СЕ-то пада бързо за един ден, а се зарежда бавничко. Иначе аз съм си запален Епъл фен и нищо не може да ме накара да изневеря на марката било то и една батерия. Grinning

# 101
Здравейте, между  Huawei GT5 и GarminVenu SQ2 Music кой е за предпочитане. Втория е доста стар модел, но ми харесва на външен вид. От Huawei харесах този със синята каишка, но там сивия корпус изглежда някак прекалено лъскаво сиво. Та кой бихте изпрали вие и защо? Ще се ползва за мерене на крачки, пулс и т.н. Човека, който ще го ползва не е спортист, чат пат тичане и колело но нищо по-сериозно.

# 102
  • Варна
Благодаря, Ели! Най-вече батерията ме интересуваше, защото както спомена СЕ-то пада бързо за един ден, а се зарежда бавничко. Иначе аз съм си запален Епъл фен и нищо не може да ме накара да изневеря на марката било то и една батерия. Grinning

Разликата в батериите на двата е осезаема. Детето го изкарва СЕ, защото не получава много известия, не стартира тренировки и всякакви неща, които да харчат различно от просто ако звънне телефона да звънне и часовника и да плати с карта през него.
10ката ми днес в 14:04 е свален от зарядното на 91%, а в момента (22:46ч) е на 77%..
Снощи в 00ч беше зареден на 100, днес малко преди 14ч, след 98минути тренировка го сложих да се зареди на 75%. Тази вечер няма да го заредя и ще изкара до утре. През нощта сваля 6-7%. Спя с него и засича сън, а през определено време мери пулс, температура и още някакви неща от хелта имаше.
10ката и на визия е доста по-добре. По-тънък е, по-пипнат. За мен си струва. 10ките ги хванахме на някакво промо и ги купихме на 829лв (на една цена бяха 42 и 46), а СЕ 40мм го платихме 429лв. Предвид батериите и че 10ката ще живее по-дълго не бих казала, че излиза доста по-скъпо.

# 103
Търся отзиви за фитнес гривна Samsung GALAXY FIT 3 ?
Взехте ли си я? Аз също търся отзиви за този модел и ще се радвам някой, който я е ползвал да сподели мнение.
Преди ползвах fitbit charge 3 и бях доволна, но му изгоря дисплея след 5г не активно ползване, скъпи ми идват следващите поколения и се чудя за бюджетен вариант като този на самсунг дали няма да ми свърши същата работа, основно иска да следя крачки, час, прозвъняванията да ми се отразяват на гривната, пулс, бягане, такива бейсик неща.

# 104
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Погледнете в Тему или държите да е марка? Аз си взех от там часовник от който мога да провеждат разговори. Бях скептична, но 30 лв ги прежалих първоначално. Много съм доволна, дори поръчах още един на дъщеря ми на още по-ниска цена-18лв.Батерията държи около седмица.

Общи условия

Активация на акаунт