Отзиви за фитнес гривни и smart watches 2

• 6 975
  • 150
  •   1
Отговори
# 15
Епъл всяка вечер - на зарядното Simple Smile

Аз търся нещо с малък дисплей, дори ако е само като гривна най-добре...

# 16
Те всички гривни са с по-малки дисплеи от смарт часовниците. Ако не ти трябват функциите на часовник, няма смисъл да е такъв, зависи за какво го искаш.
Мен това да зареждам много често би ме изнервило много, а ако е всеки ден сигурно до втората седмица ще съм го продала или подарила Joy То егати тамагочито става, само да го дундуркаш. То ли на теб служи или ти на него ще слугуваш... Най-много ми харесва това че гривната си я закопчавам на ръката и я забравям. Свалям я само като се къпя, като искам да измия по-старателно каишката или да сложа друга, че ми харесват цветни и винаги имам цветове да сменям. Извън тези неща, веднъж на седмици се зарежда докато се къпя и толкова.

# 17
Аз съм с Xiaomi mi band 9. Супер доволна съм. Свалям я само за зареждане или ако искам да сменя каишката. Има много функции, но аз съм си извела само тези, които са ми важни. Всички останали са на hide.

# 18
И аз съм с нея. В интерес на истината, бях решила да не вземам повече тази марка - не ми допада особено тяхното приложение, а 7цата която имах доскоро и съня не следеше добре, понякога пълни глупости отчиташе там. Спечелих 9ката от форумна томбола в която се включих на шега, чак като я получих видях каква е. Дадох ѝ шанс, така или иначе ми беше вече в ръцете...
По-добре е определено, макар че се е случвало ако полегна с някоя книга за по-дълго, да ми отчете дрямка понякога Grinning Но това може и да не е от гривната, аз си поддържам сравнително нисък и стабилен пулс в покой, а като се заплесна в четене и не мърдам особено. Нощния сън смятам че ми го отчита правилно.

# 19
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз не се чувствам "минала се",но предпочитам по-голям дисплей,а и всичко ми е Апъл и следователно логично е смарт часовника ми да е също такъв.
Иначе Гарминчето ми върши работа. Аз го ползвам за стъпки и не ми трябва фенси с 100 с не знам си какви функции. Батерия зареждам всеки ден и не,защото се изтощава бързо,а зарядното е в колата,а я ползвам всеки път и имам навика,като седна зад волана, да сваля часовника и да се зарежда през това време.

# 20
Добре е да го оставяп да се разрежда преди да го заредиш, иначе съм чувала, че се скъсява живота на батерията.

# 21
  • Варна
С Apple Watch 10 42mm, мъжа с 46, с детето съд SE 22.
Голяма разлика между 10ките и SE.
Детето го ползва основно като му звъни някой да види кой е, пуска си ютуб, уокитокито ползваме..
10ките ги ползване доста по-здраво и за тренировки.
Wi-fi, известия, всичко е пуснато, днес 75мин тренировка, свален е от зарядното вчера в 15:05ч и е на 40% в момента.
За хора ползващи тази система мисля, че е най-добрия избор заради вързаните приложение.
Пробвах на Apple телефон връзка със Samsung часовник.. голяма греда. Свързва се с допълнително приложение, като се отдалечат не се свързва автоматично. Голяма мъка!
Видях по-нагоре въпрос за gps тракер, да в режим на разходка засича коректно разстоянието и маршрута.

# 22
Имам Garmin Lily 2 от лятото, всичко беше супер до миналата седмица. Свалих го, защото му падна батерията и си викам да го заредя, но бях забравила. Днес го включих да се зарежда, показа си иконката. По-късно ми изписа, че Батерията е готова изключих го от зарядното, сложих го и после осъзнах, че не се включва изобщо. Пак го включих в зарядното, малко по-късно пак изписа, че е готова батерията. Изключих го, той забива. Мислех, че може да има някаква актуализация, да го свържа с приложението на телефона и да видя, той се изгаси отново и не реагира по никакъв начин. Сега го пуснах пак да се зарежда и си излиза пак иконката за зареждане.
Пробвах и 15 и 30 секунди задържане, че май и повече. Пробвах и докато е вкл.към зарядното (така четох)
Какво може да е? По принцип се къпах с него, ама той е водоустойчив..
от това ли да е станало или някакъв дефект :/ доколкото съм чувала Гармин са хубава марка..

# 23
  • Перник
Имам Garmin Lily 2 от лятото, всичко беше супер до миналата седмица. Свалих го, защото му падна батерията и си викам да го заредя, но бях забравила. Днес го включих да се зарежда, показа си иконката. По-късно ми изписа, че Батерията е готова изключих го от зарядното, сложих го и после осъзнах, че не се включва изобщо. Пак го включих в зарядното, малко по-късно пак изписа, че е готова батерията. Изключих го, той забива. Мислех, че може да има някаква актуализация, да го свържа с приложението на телефона и да видя, той се изгаси отново и не реагира по никакъв начин. Сега го пуснах пак да се зарежда и си излиза пак иконката за зареждане.
Пробвах и 15 и 30 секунди задържане, че май и повече. Пробвах и докато е вкл.към зарядното (така четох)
Какво може да е? По принцип се къпах с него, ама той е водоустойчив..
от това ли да е станало или някакъв дефект :/ доколкото съм чувала Гармин са хубава марка..

Щом го имате от лятото, би трябвало да е още в гаранция. Свържете се със сервиз, магазина, от който сте го купили, или директно с Гармин. Най-вероятно директно ще го сменят с нов. Едва ли къпането му се е отразило, по спецификация може и да се гмуркате с него Simple Smile

# 24
  • Козлодуй
Стария Гармин така го изтървах да го заредя и се наложи да го изхвърля от Лилито не  съм доволна тъй като мери неправилно пулс дори когато не е на ръката ми Simple Smile

# 25
Аз за спецификациите му съм много доволна, с него си проследих тахикардиите. Не знам дали е с точност брой удари, но се и усещах зле тогава, та си имах за две седмици хронология да покажа на лекар, иначе автоматично ми отчиташе повишен пулс, но не като някакъв проблем ако съм в движение, сам ми отчиташе разходки и прочее.
И аз не мисля, че това му е проблема с водата. Ако пък е водоустойчив и да не мога да се окъпя е  егаси простотията 😅
ММ е намерил гаранционната карта, ще го занесем, мисля, че от Плесио е купуван. Иначе видях и сервиз, че имат Гармин в София, ще пробваме в Плесио първо.

Иначе най-най-доволна бях от фитнес гривните на  xiaomi само че ми беше прекалено спортно изглеждащо. Аз не съм човек, който по различни поводи сменя часовници, гривни и прочее, та ми беше важно да е хем спортно-елегантен, хем с малък циферблат, ММ много добре се справи с избора.
Дано да го оправят.
😩

# 26
Според този МАНИАК, шаомитата са зле... а може и да не съм довидял Simple Smile

# 27
  • Сред мелниците
Набелязала съм три модела Гармин.
Важно ми е  да има навигация вкл трак в планина което не знам изобщо как работи,
Нетфликс и здравни параметри. Не искам да отговарям от него вместо от телефон.

Какво бихте ме посъветвали между
Forerunner 165,    265,   965? Като май клоня към последните два. Моля кажете ми за слабостите им. Благодаря!

https://www.garmin.com/en-US/p/886725
https://www.garmin.com/en-US/p/886689/pn/010-02810-03

# 28
Добър ден група. Решил съм да оставя телефона напълно и съм решил да си закупя смарт часовник който да ми върши горе долу същата работа. Та- спрял съм се на apple watch se който е с есим от А1 понеже след месец и половина ще имам доста голяма отстъпка и съм решил да взема него но... може ли номера от телефона той ми е А54 да го прехвърлим на часовника да си остана със същата сметка и дали има вайбър на ios системата предимно ми трябва за разговори естествено вайбър soundcloud тренировка и сън и съм решил и слушалки по-нататък живот и здраве да му купя та това е ще се радвам да ми отговорите благодаря

# 29
То вайбър може и да има, ама не си представям да пиша съобщения от часовеник. Те са едни малки, ситни буквички, трябва с клечка за зъби да натискаш, за да оцелиш точната буква.
Също така и не си представям за какво ще ми е Нетфликс на часовник, но...

Общи условия

Активация на акаунт