Мами над 40 годишна възраст

• 55 479
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • В светлината на слънцето
Дидка, и аз това питах вече, но май щъркелът е забравил да остави отговор.  Wink Надявам се всичко да е наред и бебчета да има.   bouquet

# 166
Здравейте мами!
Роди се бебчо Виктор, на 19.06. в 11,12 часа.
Много съм щастлива, бебо е жив и здрав Hug , а аз май доста време ще се възстановявам, нали съм си карък Simple Smile
По-късно ще вляза пак , че бебан се нервира нещо.
Целувки от нас Hug

# 167
Emoli, честито! Много се радвам, че всичко с бебчо е наред. Пожелавам ти бързо възстановяване, че да имаш сили да тичаш след малкия. Виктор много да те слуша, а като порасне само с победи да те радва.
Късмет, здраве и хиляди усмивки. newsm51

# 168
 Честито! Да ви е живо и здраво бебчето.
Emoli, желая ти бързо възтановяване.

# 169
  • София
честито, emoli!
да сте живи и здрави всички! Simple Smile

# 170
Честито бебче и от мен   bouquet  Да порасне голям и умен и само да те радва! Възстановявай се по-бързо!

PS. И, хайде, сменяй лентичките! Laughing

# 171
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 smile3501Поздравления smile3501Бързо и скорошно възстановяване Flowers Four Leaf CloverМного се радвам за бебчо  mamma да ви е жив и здрав breastfeeding Flowers Bouquet

# 172
Здравейте мами.
Имам няколко питания....
Кога ще започне да ми се прибира корема?А и този огромен белег кога ще започне да се скрива, направо е огромен.
Бях чела във форума, че самия разрез е между 8-10см, а моя е 14см, много голям ми се струва, а и под шева се напипва едно особено уплътнение и моя доктор не може да разбере от какво е.
Споделете какво мислите по въпроса...

# 173
Емоли, за корема мога да ти кажа, че е доста различно. На мен лично за по-малко от месец ми се прибра. Но аз и не бях качила доста килограми. А и раждах по естествен път. За белега обаче нищо не мога да кажа. Чувала съм, че има някакви лепенки, които се слагат отгоре и с които ръбовете на раната доста добре срастват. Но това май само лекар може да ти го препоръча, тъй като става дума за запушване на рана. Питай доктора си задължително за лепенки. Когато правиха на баща ми операция зад ухото, той имаше доста голям и направо грозен белег. Купихме му два вида лепенки - вече не им помня името, но се водят следоперативни. Едните изобщо не искаха да залепват, а с другите нямаше проблем. Белегът се скри за около месец и едва личеше. Така че питай.
Ходите ли вече на разходки?

# 174
  • видин
здравейте,
да се отчета и аз - вече съм мама за трети път! АНИ се роди на 22май- 3 кг и 49 см.малко ми беше трудно  в началото, но сега вече съм по-добре. вярно е ,че съ възстановявам по-бавно от предишните ми раждания, но какво е радост само!
поздрави на емоли! да й е живо и здраво момчето!

# 175
Честита рожба емоли !!! . Здравейте мами , радвам се , че има такава тема и аз тези  дни я открих , но първо изчетох написаното и сега се включвам. Аз съм на 35г. , но докато дойде време за раждането ще стана на 36г.. Имам по голям син на 15г. Когато го раждах бях на 21 и сега си давам сметка колко се е променил живота . Тогава никой не споделяше за разни изследвания, нямаше интернет, за всяко нещо само бегла информация. А сга ехографи , 3д снимки и какво ли още не .
Радвам се за всички , който са се решили да родят и са родили на тази прекрасна възраст , когато можеш да прецениш нещата по- добре въз основа на натрупания  опит . Навсички , които предстои раждане лека бременност и  preggo .

# 176
maria ra, честита рожба! Да ти е жива и здрава малката Ани и много, много да те радва. И на теб - по-бързо и леко възстановяване.   bouquet
mamajeni, не се притеснявай от раждането на 36. Аз бях точно като теб - забременях на 35 и родих на 36. Имах много лека бременност и леко раждане по естествен път. Само настоях за епидурална упойка. Е, разликата е, че на мен това ми бе първо раждане, а ти вече си минала по този път преди това. Така че няма от какво да се страхуваш. Пожелавам ти леко и весело бременеене. preggo

# 177
Здравейте отново.
lulumba , проблема при мен е подутина под самия разрез на операцията и то само в дясно, иначе заздравява много добре операцията.

maria ra ,   ДА ТИ Е ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКАТА , много да те слуша и да е жива и здрава baloni

mamajeni   ,  добре дошла  при нас и не се притеснявай, не си само ти с голямо дете Simple Smile
Големия ми син е на 21 а малкия на 18 и сега са луди по братчето си!!!!!

# 178
Крайно време беше и аз да се включа. Точно по темата съм - на 40 г.и половина съм, живот и здраве ще раждам след около три седмици. Разликата между двамата мъже /щото и това ще е мъж/ ще бъде 13 г.и половина. Ще пиша като мине всичко. А за годините - първо не ми се вярва, че съм на толкова, второ - дали да не поработим по-нататък за щерка ???Party

# 179
  • видин
маняна пожелавам ти успех  и само мога да ти кажа, че след вама сина щерката е нещо пекрасно!
така,че помисли по въпроса!

Общи условия

Активация на акаунт