Мами над 40 годишна възраст

• 55 434
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, мами. Почти на 40 съм, но още нямам своето бебче. Не че не съм го искала... проблеми много, но не се отказвам. Аз самата имам колежка, която е родила на 40, сега е на около 55 и непрекъснато говори колко е трудно, непрекъснато се оплаква... То, детето изобщо не е било планирано и може би затова смята, че това е едва ли наказание да родиш на толкова. Много се зарадвах, когато видях темата, защото покрай нея, може би, напоследък непрекъснато мисля за това и се страхувам, че вече е много късно, че няма да мога да дам на детето си всичко онова, от което то има нужда. Не че се чувствам стара, дори напротив, колегите ми дори не предполагат на колко съм, но все пак....  А нали казват и че късните бебета са по-умни  Laughing Така че,  поздравления мами и стискайте палци скоро да стана от вашия отбор

# 211
Хейййй, стига, сладурани.. били сте стари и не знам още какво.. Я, погледнете кака ви Мадона! Хич да не ви пука .. Важен е духът, а не тялото!

Wink цунки!  Heart Eyes

# 212
Здравйте момичета Simple Smile
Днес бяхме на консултация и сега да се отчета, наддали сме с 1,600 кг. и с 4 сантиметра, накараха ни се , че бил много дебел, как можело само за 4 седмици да надебелеем толкова, ама гладен ли да го държа.....
Боцнаха ни ваксината за хепатита и оревахме консултацията, игрше ми да я  #2gunfire тази сестра.
Отиваме да се къпем, че ни хваща истерията и не забравяйте, само позитивно мислене Peace

# 213
Браво ,Емоли! Hug

Не се притеснявай и моята дъщеря все беше над нормата за момче дори,като бебе..а сега е една знойна и стройна девойка... Peace

# 214
А нали казват и че късните бебета са по-умни  Laughing Така че,  поздравления мами и стискайте палци скоро да стана от вашия отбор

Стискаме ти палци!  Peace
  bouquet

# 215
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте  bouquetОтбора ни се увеличава и това е прекрасно - никога не е достатъчно късно да родиш дете!
perla късмет мила и дано този път се получи EFP
Giorgia luvbedуспешно бебеправене с младият   Hands Thumbsupтатко    33uu различни култури ...но с по-вече убедителност  Hug ще влезе в пътя
Shoni   amiiii работиш ли по въпроса...остави страха
shoshkata  Thinking колежката ти е отделен случай Stop обикновено всички двойки на и около нашата възраст се радват на бебчетата си ,защото внасят една нова живинка и емоция във връзката им и ежедневието!Просто всичко се преобръща на опаки football icanfly perko smile3540-ние например сме много щастливи от това,че родих малкият,въпреки че забременях след снахата на моят мъж/ние сме със втори брак/ и сега внучето е половин година по-голямо от Павел!Да неговорим ,че има и по-голяма внучка,която вече е за 6 кл-малко се обърка кой леля кой чичо, ама много важно Stuck Out Tongue Winking Eye на който не го приема Hug
Iava-няма страшно мила-радвай се на бременоста си   bouquet
emoli какво ,че е наддало по-вече -не им се връзвай на тези от консултацията!
  bye бъдете здрави,много щастливи и с вяра в предстоящото  lovekiss

Последна редакция: нд, 25 юни 2006, 07:45 от Дидка

# 216
  • видин
здравейте, не бях ви чела отдавна.
привет емоли,справяш се отлично - такъв хубав прираст!
да де похваля и аз анчето наддаде цели 1200 грама! чак не е за вярване, защото не съм много добре с млеконадоя........
пожелавам успех на всички които искат да имат дечица! мислете позитивно и всичко ще е наред. възрастта изобщо не  епроблем - напротив -сега сякаш съм още по-щастлива.

# 217
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
цели 1200 грама Hug са  прекрасен резултат!Разхождайте се много-рано сутрин и късно след обяд!Децата имат нужда от разходките,ние още в края на първата седмица започнахме по-малко да излизаме ,пък после вече не ни виждаха в къщи Mr. Green

# 218
Giorgia luvbedуспешно бебеправене с младият   Hands Thumbsupтатко    33uu различни култури ...но с по-вече убедителност  Hug ще влезе в пътя

Дидка,мерси за пожеланията...засега имам положителен резултат в убеждаването..след като изчете куп литература..най-после реши,че може  Rolling Eyes  и да пробваме за бебе...така,че стискайте ни палци!   Praynig
  Rolling Eyes не ми се вярва да стане от раз,но поне опитвайки шанса естествено е много по-голям! Wink
  Усмихната седмичка на всички ви ! Hug

# 219
  • В светлината на слънцето
Здравейте момичета! Привет на всички нови попълнения! Стискам ви палци на всички и вярвам, че много скоро ще сложите лентичките за бебе и ще започнете да отброяватем месец след месец. Освен много успех, просто няма какво друго да ви пожелая сега.  bouquet
Емоли, изобщо да не ти пука, че наддава повече от необходимото. Ние бяхме другата крайност - дъщеря ми все беше и продължава да е под минимума на минимума като килограми за момиче и на максимума като ръст за момче. Дълга и кльощава, но пък жилава. Не че не яде. Лекарката ми каза изобщо да не се притеснявам, защото има бързо изгаряне, пък и не се спира за секунда. При нас такова нещо като сядане и заиграване на едно място няма, случва се само по време на сън. Като дива котка е. Само да порасне и ще я запиша някакъв спорт, че да изразходва малко енергия.  Laughing

# 220
Здравейте!

Виждам, че темата още е много актуална Simple Smile Ами в такъв случай да се отчета и аз - малката расте като за световно и отдавна компенсира ниското тегло при раждането (беше 2540 гр и 47 см). За 50 дни (тогава ни беше първата консултация с личната лекарка, понеже преди това беше в отпуск) бебка наддаде 1900 грама и порастна с 8 см. Вече се усмихва на всеки пред нея и се опитва да гука. От колики кой знае колко не може да се оплачем, справяме се с тях с чай с копър на ХИП, но от време на време се присеща, че е по-готино някой да я разнася на ръце, отколкото да си лежи в леглото и почва да надава глас призивно. Ако никой не я вземе... може и до рев да се стигне... Кака й е безкрайно доволна, че си имаме живо бебе в къщи, а не само кукли-бебета, и честичко я проверява какво прави и й оставя играчки в бебешкото легло да се забавлява и да не плаче.

Та такива неща с нас Simple Smile

# 221
  • В светлината на слънцето
Мария, това с ниското тегло е напълно нормално. Моята Теди се роди 2300 и 46 см, но още първият месец започна да наваксва ударно. Джипито ни ме успокои, че преждевременно родените (тя се появи месец по-рано) настигат останалите деца чак като станат на 3 г. Но като я гледам вече е над останалите по ръст, а на кила така и няма да ги сигнем, тъй като е постоянно в движение. Изобщо да не те притеснява по-ниското тегло.

# 222
Здравейте момичета,
я да побутна темичката ни напред,че после няма да можем да я намерим.  Wink
Как сте днес?
Я поразкажете малко..имахте ли трудности при забременяването..на какво да обърнем внимание желаещите да забременеем  newsm78 . .разни специализирани тестове..

# 223
Здравйте и от нас  bouquet
Giorgia  ,   лично аз не съм имала никакви проблеми със забременяването така, че едва ли мога дати буда полезна с нещо но други мами ще се включат с инфо Peace

Мария , и ние сме наддали много, но детето просто се роди 2,850кг и ми обясниха, че било нормално да настигне другите и затова ставало така.

Нас са ни задрусали яко коликите, засега и ние минаваме с чайче на Хипп, още малко търпение пък после ще ни замъчат зъбките ама само да са живи здрави моля, друго не искам Simple Smile
Сега съм на темата ВАКСИНА, предполагам , че ще се спра на мъртвата ваксина Инфанрикс.
Поздрави от нас и много целувки  love001

# 224
Emoli и аз с  дъщеря ми не съм имала проблеми..стана от раз...но бях на 21..сега съм на 38..и макар,че си направих всички възможни прегледи и аз и съпруга ми и засега всичко е наред..нямам представа дали ще се получи..може би наистина е добре човек да не мисли много ...за да не се натоварва предварително.  Wink
  От този месец започваме опитите...като му обясних ,че има дни,в които  вероятно да се забременее и такива ,в които каквото и да правиш няма да стане .. hahaha  Joy леле ей такива очи отвори!  Shocked
  Аз сега си меря базалната температура поне да разбера кога е овулацията.Принципно цикълът ми е точен като часовник,но все пак е добре да имам поглед над нещата.
  Поздрави и от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт