Мами над 40 годишна възраст

• 55 486
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
маняна   newsm74,наборче прекрасно е  stork-boyда родиш пак,разликата няма значение!ЛЕКО  раждане и бързо възстановяване ти пожелавам   33uu защо пък да некроите планове и за момиче  stork-girlОт къде си?  bouquet

# 181
Дидка, от София съм, а това за щерката дето го писах, не знам дали ще го осъществим, май по-скоро ще дочакам снаха Mr. GreenПросто се ужасявам от мисълта, че в училище на родителска среща ще ми обясняват в качеството ми на "баба", а не на "мама", както често се случва и от това би могло да страда детето, не че се притеснявам от възрастта. Но като направя сметка - много мои бивши съученици са с деца на по 22 години, така, че защо не всъщност....

# 182
  • Пловдив
Мен са ме питали три пъти дали Преслава ми е внучка и се почувствах ужасно кофти Sad

# 183
  • В светлината на слънцето
Мариана, успех! И изобщо да не ти пука от това кой какво ще говори. На мен веднъж ми се случи момичето от "Барбарони" да каже на щерка ми: "Ела, баба ти те вика". Просто повечето мами на въпросния детски рожден ден бяха все около 20-те години. Само аз, моя колежка и майката на рожденика бяхме по-старши. И какво от това? Майка ми, която е пенсионирана начална учителка, в един от класовете си имаше чудно красиво момиченце с определено възрастни родители. Детето не беше осиновено, но и майката, и бащата бяха около и над 50-те. Страшно запазени хора, изобщо не можах да им дам годините. Та майка ми разказваше, че детето е много умно, будно и доста по-напред от останалите. На родителска среща никой от другите майки и татковци не е възприемал родителите му като баба и дядо. Сега времената са по-различни, а хората още по-разкрепостени. Така че спокойно може да работите и за щерка, след втория син. Но дотогава леко раждане и щастливо отглеждане на новото потомство. Heart Eyes

# 184
Хей, мами, къде се загубихте?

# 185
Айде, и аз да се изкажа.
Не съм над 40, а малко под.
Родих нормално, бебето бе над 4 кг,
ако знаех, че е толкова хубаво едно
раждане, нямаше да си карам купона
толкова години. Тук, в Германия,
майките са или около и над 40, или
ололо 15-18-godishni. И никoй не се
осмелява да те нарича баба. После
немците били студени, ама от нашата
топлота боли. Все тая на колко години е,
всяка майка заслужава ПОКЛОН.

# 186
здравейте  bouquetизчетах темата от-до, някъде поплаках, но повечето се радвах  Stuck Out Tongue Winking Eyeпоздравления за вас, смели мами baby Flowers Bouquet
след дълго и мъчително лекуване, родих няколко месеца преди да навърша 34г, скоро ще навърша 36г-имам 2 момчета, а така мечтая за една госпожица newsm18, но честно казано ме е страх Thinking

# 187
  • Пловдив
Давай Шони смело!!!
Третото е госпожица, казвам го от личен опит!!!  Peace

Последна редакция: сб, 17 юни 2006, 10:31 от ЗлаВещица

# 188
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Shoni няма от какво да те е страх HugРаботи по въпроса  bouquet за момиченце

# 189
Айде, и аз да се изкажа.
Не съм над 40, а малко под.
Родих нормално, бебето бе над 4 кг,
ако знаех, че е толкова хубаво едно
раждане, нямаше да си карам купона
толкова години. Тук, в Германия,
майките са или около и над 40, или
ололо 15-18-godishni. И никoй не се
осмелява да те нарича баба. После
немците били студени, ама от нашата
топлота боли. Все тая на колко години е,
всяка майка заслужава ПОКЛОН.

Свалям ти шапка за тези думи!

# 190
ЗлаВещица и Дидка, благодаря ви за окуражителните думи  bouquetобещавам, че ще мисля (за сега) по въпроса Heart Eyes

# 191
аз също знам, че децата на по-големи на години родители са по-умни
сякаш жизнения опит се предава с гените

# 192
Здравейте мили мами!
Ние растем и дебелеем и се мъчиме с колики, дано да минават по-бързо.
А по темата, през септември навършвам 40 години но нито за миг не съжалявам, че родих третия си син, та ако искат след време и баба да ме изкарват Simple Smile
Shani  ,    това бъобще да не те притеснява мила, живота си е наш и ние решаваме какво да правим с него.Успех мила smile3525
Meryt   ,   дано да си права, но има и други фактори, на тази възраст ние ги възпитаваме по-друг начин, все пак сме по-зрели  Peace
Много целувки от нас с Вики  love001

# 193
... но честно казано ме е страх Thinking
от какво е породен страха ти? newsm78
Възрастта ли?
Аз бях на 35, когато родих за трети, а на 37 за четвърти път, но така и не се почувствах по-стара  Embarassed

# 194
Шони, не се страхувай. Щом сърцето ти е решило, че иска още, то значи така трябва. А и наистина никога не е късно. Аз не съм се отказала да имам още дете или деца, ако е рекъл Господ. А след два месеца ще стана на 39.
Емоли, много се радвам, че растете и дебелеете. Надявам се, че всичко при теб е наред. Незнам доколко ще ти свърши работа, но мога да ти дам един съвет за коликите. Може и вече да сте го пробвали. При нас проработи. Съветът ми даде наша много близка педиатърка-неонатоложка, която понастоящем е избрана за шеф на родилното в новата болница "Токуда". Казвам го не за друго, а за да не се страхуваш, че е опасно или нещо такова. Та значи, нощем, когато бебока заплаче, просто таткото го взема, ляга по гръб и слага детето по корем върху гърдите си. Главата на детето трябва да е обърната настрани. Но то само си се намества, така че да му е удобно. От топлината на татковите гърди, коремчето му се затопля, а и дишането на таткото му действа като един вид масаж. И спи непробудно до сутринта. Ние имахме много гадни колики и да си призная, това ни спаси. Ако не сте опитвали, пробвайте.

Общи условия

Активация на акаунт