Отговори
# 135
  • у нас - на брега на морето
Danaya14, и аз съм от същия зодиакален знак, ама от най-лапни шараните! smile3538 бих искала да съм от акулите, но така ми е "дадена водата" /както казваше дядо ми /.
В никакъв случай не се чувствам обидена на някого от вас, а по-скоро трябва да се сърдя на себе си, че съм такова говедо.
Хули ,  Hug Hug Hug! Ама аз много не питам.  Weary Тя мойта работа стана като в най-краткия виц :
   - "А, бе...
   - А, деее!!!"

Нанастеф, ти кога ходиш в диспансера за хапчета? Аз утре съм на Золадекс и за Тамоксифен.
Борана, стана ли време пак да ходим на контроли? Да вземем да се организираме заедно.
vanilaice , и мен така са ме грабнали ставите и аз имам шип на врата. Трябва да вземам някакви противовъзпалителни, че едва се раздвижвам сутрин особено.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 09:28 от Амазонка

# 136
 Laughing LaughingШарани ,акули !!.... най- добрата зодия сме си!!
Има анекдот :"не се блъскайте ,спокойно има Риби за всички" Peace Laughing LaughingНа коя дата си,ако нее тайна ,де?  bouquet  bouquet

# 137
Цитат
На коя дата си,ако нее тайна ,де?
На 1 март.

# 138
 Peace  bouquet  bouquetаз на 03.03  bouquet
И НЕ СМЕ скандалдийки!!! Peace Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 10:25 от Danaya14

# 139
Цитат
   аз на 03.03
Все на видни дати, особено ти! Hug

# 140
  • Варна
Здравейте всички!
И успешна седмица.
Врътнах в къщи леко ремонтче. Днес усещам ръцете и краката си като самуни и едва си мърдам пръстите на ръцете. Освежихме спалнята и детската /тийнейджърската/. Супер стана. Момчетата искаха розови стени.  newsm78  newsm78  newsm78. Ужас! Боядисахме ги във виолетово. Смятам да се преквалифицирам в интериорен дизайнер.  Embarassed
Три дена нямах нет поради тази причина и съм пропуснала раздумките тук.

Нанастеф, аз пък съм човек, който в никакъв случай не провокирам лекарите с много въпроси, напротив - прекалено много си мълчах и си мислех, че те си знаят работата и на всяка цена ще направят всичко възможно за мен. Може би в това ми е била грешката. Тъй като съм чувала, как се карат на някоя пациентка и ,"че им е омръзнало от нас болните и какво сме знаели ние и какво ни било толкова, а те ходили, учили и се съсипвали от работа, заради нас". При първи зададен въпрос си врътва гърба и излиза от стаята, че "я чакат още знаеш ли колко такива като тебе!!!?". Като, че съм й се наснопила у тях в хола без покана! Заболя ме, когато разбрах, че вниманието им се купува с пълни торбички и аз успях на третата вливка "да си го осигуря", но то трая само за този ден! Аз нямам нищо против да си изразя благодарността така, но не и това да е водещото условие за лечението ми. След четвъртата вливка, когато отидох да си взема болничния /закараха ме / ми беше много лошо и се бях свлякла на пода, помолих да ми направят или дадат нещо против гадене, тя ми каза "ами купи си Деганче", при положение, че аз се водя 4 дни в болница и в листа в досието ми пише Зофран ампули и таблетки. Извинявайте, че ви натоварих, но просто исках да не оставят Нанастеф и Даная с убеждението, че съм скандалджийка.

Все едно не говорим за едни и същи хора ! Потресаващо! А пък за торбичките - годишнината от сватбата ми съвпадна с 5-тата ХТ и почерпих, и толкоз. А те дори се дърпаха под предлог, че аз съм болната и трябва да насочвам вниманието към себе си.
И и и иииии:
Ни най-малко не съм оставяла намек за някакви скандалджийски твои качества.
То е ясно  Wink

Амазонка,
и малкият ми син е РИБКА- на 9.03 е. Разсмя ме с тези шарани...  Joy Детето ми е толкова кротко и тихо, че винаги ми доставя удоволствие да съм до него, ама когато не му отърва се изплъзва от ръчичките ми и нищо не мога да направя !  Confused

Не съм човек, на който приляга да раздава съвети, ама аз се придържам стриктно към ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕНЕ. И във връзка с това си мисля, защо всъщност не си от акулите /или златна рибка да речем/, не разбрах? Прилягат ти, знай...
Въпреки че съм зодия водолей - Аз съм Златна рибка, /и Шаран и Акула, когато трябва/  Wink и никой не може да ме убеди в обратното.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 11:05 от nanastef

# 141
Еее, че много риби, и аз съм от шараните, понякога се осъзнавам, но къснооооо!

# 142
Здравейте, банда!   Hug Hug Hug

Да осведомя широката общественост, каква мъка е да си подновиш шофьорската книжка, ако си с ТЕЛК. Искат специално медицинско, което се дава от комисия само в Транспортна болница, срещу скромните 60 лв, отделно талон от психодиспансера, кръвна захар и ЕКГ от личния лекар. Голямо разтакаване, така че се запасявайте с търпение и непукизъм.

Йов, аз реших да мина пет скенера пак. Днес минах от там да ми насрочат дата.  Това ще ми  е контролата, друго няма да правя засега.
И какви млади душици се бяха наредили там, да ти се свие  сърцето просто...

Нанастеф, никак не ми беше смешна историята ти с епикризата.  Добре, че си знаеш какво му има на мъжО ти. Ами, ако не знаеше? Ако беше вътрешна интервенция и някой заплес беше оплескал епикризата. Не ми се мисли.

Целувки и прегръдки на всички   bouquet   bouquet  bouquet

# 143
Борана, имаше ли проблеми със записването на ПЕТ скенера? Това, че съм минала миналата година октомври, дали няма да ми направят проблем? Ти имаш ли от някого направление за там?
 nanastef, такива сме си добрички рибките! Grinning Е, може някои да са "по-лизгави", ама то ако не си такъв, как ще отървеш мрежите в този коварен живот!!! hahaha hahaha hahaha Възхищавам ти се, как сколаса и ремонт да спретнеш с болен мъж ?! newsm78 Браво на теб!  bouquet

# 144
  • София
Аз пък определям себе си като пираня  Grinning
Нали знаете, че съм родена на 1 март, също като Амазонката  Joy Joy Joy

# 145
  • В царството на игрите:)
Минавам само да ви кажа, Привет. Днес се прилрах с тайфата от Т-ще и от утре съм на тръстиката. Нямам сили да пиши повече, че съм адски капнала и всичко ме боли вече. Когато съм в такова състояние започвам да откривам какви ли не симптоми... #Crazy
Прегръщам ви!
До скоро.
р.р. Борана, ти кога си прави предния пет скен?

# 146
[/quote] Party Party #CrazyЕ т,ва е най- невероятното!!
Капитане ,мислех че си Лъв Thinking

# 147
  • София
Минавам само да ви кажа, Привет. Днес се прилрах с тайфата от Т-ще и от утре съм на тръстиката. Нямам сили да пиши повече, че съм адски капнала и всичко ме боли вече. Когато съм в такова състояние започвам да откривам какви ли не симптоми... #Crazy
Прегръщам ви!
До скоро.
р.р. Борана, ти кога си прави предния пет скен?
За теб знаем, че си великата фантазия   love001
В колко филми сме те гледали само, а  Joy Joy Joy

# 148
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Лъвицата на рибоците  hahaha hahaha hahaha

# 149

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Лъвицата на рибоците  hahaha hahaha hahaha
bowuu Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт