Отговори
# 270
Миленка, много се Убави! Hug Hug Hug Сама 5 души ли бяхте?  newsm78
Сиссс, защо смени прическата?! Много си беше Убава! Еее, и сега не е зле, но руса повече ми хареса!  Hug Hug Hug
Благодаря, за снимките и на двете дами!

# 271
Здравейте!Извинявайте,че нахлувам в темата!Имам нужда от съвет!

Ства въпрос за майка ми,която е на 50г.,от 2004 е оперирана от рак на гърдата.Отстраниха я.Три години по -късно метатазира в гръдната кост.Овладяват за сега положението!Този месец отива на профилактични изследвания и туморен маркер силно покачен на 125,ехография на черен дроб -забелязали петно с размер 36мм.Пращат я на скенер -показал ,че никъде няма нищо ,и на дроба няма нищо!Лекаря казал,че няма за какво да се тревожи,другия месец контролно да отиде пак за туморен маркер! Shocked

Кажете ми какво мислите,на кое да вярваме,кое изследване е най-точно,да се доверим ли на лекаря или не?
Моля ви също да ми препоръчате лекар -специалист в София,или Пловдив ,или Варна,където да отиди с изследванията да направим една консултация!Знаете ,че ако има нещо обезпокояващо месец си е само губене на време!А тук в Бургас нивото в тази област е слабо!

Благодаря на всички предварително!Бъдете живи и здрави!

# 272
  • София
Не нахлуваш в темата !
Тя е за всички, които имат нужда от съвет или подкрепа.
Туморния маркер не е кой знае колко повишен. Имай предвид, че той се влияе от антибиотик, приеман месец преди това.
Що се отнася до черния дроб мисля, че не подлежи на съмнение, че скенера е по-надеждното изследване.

# 273
Не нахлуваш в темата !
Тя е за всички, които имат нужда от съвет или подкрепа.
Туморния маркер не е кой знае колко повишен. Имай предвид, че той се влияе от антибиотик, приеман месец преди това.
Що се отнася до черния дроб мисля, че не подлежи на съмнение, че скенера е по-надеждното изследване.
Благодаря,Хули!Сега пак като говорих с майка ми,се оказа че скенера са го правили до кръста,а не на цяло тяло!И сега си мисля,дали няма нещо обезпокоително в долната част-било то гинекологично и ли в краката.А тя се оплаква от болки в краката поне от два месеца!
Дали може пак да й пуснат скенер за долната част или друг вид изследване?
за туморния маркер ,референтни са до 30,толкова до сега не й се е повишавал!

# 274
Здравейте!Извинявайте,че нахлувам в темата!Имам нужда от съвет!
...

здрасти и от мен.
моето скромно мнение е съшото, като на хули. скенерът е по-надежден от ехографа.
но за горна и долна част на коремната кухина ( и най-вече за ваше успокоение), нека майка ти да направи МЯР (магнитно ядрен резонанс). той е по-надежден и от скенера.

миленка, разгледах снимките и лееекииинки завидях... Embarassed Flutter убавици сте си, чаровни и готини.... обаче много малко сте били бре...  Whistling

силванке, джанъм, къде остана русата коса... Joy Joy Joy Joy
(ох и  Flutter Flutter и тук завидях и искам и аз, искам и аз ....)
снимките са страхотни. успяла си да уловиш ритъма на града, историята ....

# 275
       Честит Ден на Независимостта!!!!!!!Пожелавам на вас и на себе си да сме независими  Laughing

Силвеее,вече съм споко !Хубави снимки , и надявам се ,събрала си положителни впечатления!!!
    Миленке, не познавам две от дамите на твоите снимки - едната е с очила , а другата с дълга коса?!
    Хули , как си ,държиш ли се?!
    Марги, не че аз съм мн редовна тука, ама и теб не те виждам ,драсни два реда!Ами Кана къде е ?!

# 276
Здравейте всички!  bouquet
Искам да се жалвам и да питам... Blush
От известно време много ме боли ставата ,която свързва бедрото с таза,на десния крак. Като походя повече -боли,нощем като спя-боли,като не правя нищо-пак боли...
Първата мисъл и на мен,като на Миленката,е -МЕТИ... #Crazy Mr. Green Blush
Кажете вашето мнение... От какво може да ме боли така и на какъв доФтор да отида за да ми каже какво ми има... newsm78

п.п.Имам още снимки от Св.София и от Синята джамия,ама трябва малко да им намаля размера,че са по 10МВ...Като ги оправя ще ги кача и тях... Няма такава красота,вярвайте ми...
Макар Св.София да не е действаща църква в момента,Божието присъствие се усеща безкрайно силно! Още с влизането ни настръхнах! Невероятно усещане!

# 277
  • София
Силве, това откога е ? И кога последно си правила сцинтиграфия !
Прилича ми на коксартроза.
Мети имаш в мозъка и ти като Миленката  Joy Joy Joy и като мен, разбира се. 

# 278
Силве, това откога е ? И кога последно си правила сцинтиграфия !
Прилича ми на коксартроза.
Мети имаш в мозъка и ти като Миленката  Joy Joy Joy и като мен, разбира се. 

Ами ,Маме,от около месец,месец и нещо е тази болка. Последната сцинтиграфия ми беше през март 2010.В разчитането пишеше,че няма данни за лезии.Начален стадии,или как том се казва,на остеропороза /така ли се пише ! newsm78/ и леки артритни изменения. Пък сега и от нолвадекса може да са станали по-рехави кокаляците ми... Mr. Green
В петък ще ида да си пусна един маркер,пък да видим и той какво ще покаже! Crazy

# 279
  • София
По добре си направи рентгенография на тазобедрените стави. И без това скоро рентген не си правила. Няма да ти навреди чак толкова.
Пък маркера няма да отрази болката в ставите. От ароматазното лечение знаете, че се увреждат костите. Аз след приема на Нолвадекс получих коксартрозата.
Получават се разните там болежки.

# 280
уф, пак ме хвана безсъницата... smile3516 smile3515
легнах си нормално, 23.00. заспах си сладко..
и ей го на...02.15 се събудих...
ма една такава, наспала се... ooooh!

около мен тишина и спокойствие.

така и така съм будна и време имам цяла нощ (ще си осъмна, то е ясно  Twisted Evil), да ви разкажа за моето първокласниче... Flutter
сутрин става, не особено ентусиазирано. нормално, на детенце му се спинка.  Mr. Green
после започва одисеята по избиране на дрехите, едните тесни били, другите широки били... нЕма управия.... ooooh! вчера беше една такава кошмарна сутрин, за отрицателно време успя да ме изкара извън нерви. при положение, че предната вечер, сама си избра какъв ще й бъде тоалетът.  Shocked
разплака се, орева орталъка, по пътя,  не спря да какниже и нареджа като дърта свекърва. все в духа на "сега защо трябва да ходя на това тъпо училище..."  Joy Joy Joy
закъсняхме ... естествено..

ето, оплаках се  Mr. Green

но пък онзи ден ми донесе първото "браво", по писане.  Flutter на мама умничето.   Flutter написало детето едни големи, разкривени, като пияни букви.... много сладки. старало се детето...
стана ми едно такова мило... разчувствах се...

силванке, силванке.... май всички имаме мети в мозъка.... Joy Joy Joy Joy

# 281
  • София
Поздрави на всички празнуващи!!! Макар и със закъснение. В къщи нещо стана с компютъра и само в bg.mama не мога да вляза newsm78 newsm78 newsm78 Но пък ми свърши болничния от химиотерапиите и вече съм на работа до операцията. Много съжалявам,че не дойдох на срещата да се запознаем,но не ми беше още добре от последната вливка. Надявам се че все ще уцеля някоя срещичка.Големи сладури сте.

# 282
  • В царството на игрите:)
Здравейте, през изминалия почивен ден /който м/у другото ми се отрази много зле/ се видях в Своге с майката на Ellit, която писа преди време. Много симпатична дама и си изкарахме страхотно. Днес пък се чух с Нанастеф, която си почива на Банкя. Тя ще ни разкаже повече, но каза, че си изкарва страхотно и, че е много доволна Peace Ако знаете как и завидях...благородно Mr. Green Май, въпреки голямото ми желание няма да мога да се видя с нея, че ще пътувам в събота и неделя, но ако някой от вас има път към Банкя може да се видите. Аз нещо не съм таман. Боли ме нещо оперираната мишница и като цяло се чувствам нещо отпаднала. Днес пък бях с кръвно 150/100 и имам нужда от почивкаааа #CrazyУтре съм в болницата за Золадекс, а другия месец трябва да ми снимат костите. Сигурно и затова всичко ме заболя предварително Rolling Eyes
Лека ви нощ!

# 283
milmich, хич да не чувам такива приказки!
Знаеш ли какво зло бабЕ съм като се ядосам?!
Дигнала си кръвно защото имаш бръмбари в главата и малко повече Золтарекс ти се полага.
При тези резки промени във времето е нормално някои хора да се чувстват отпаднали, само дето това няма нищо общо с нашите болести.

Сис и за теб се отнася!

Айез Седай и на нашето генийче не му се нрави предучилищната. Имали само "задължителни неща" и "Бабо, представяш ли си само по 5 минутки за каквото си искаш".

При мен нещата са както обикновено - добре съм, гълтам по една шепа хранителни добавки и поработвам по малко.
Вчера си направих дълга разходка с новото колело. Денят беше прекрасен за подобно начинание.
Единственият ми проблем е, че ми се пуши зверски, а Дедилио ми е дозирал цигарите до 4-5 на ден.
Хайде, да ви е хубав деня и без лоши мисли. Както се казва - не дърпайте дявола за опашката!

# 284
  • София
Поздравявам всички!!! Хубав ден!
http://www.youtube.com/watch?v=CR8logunPzQ

Общи условия

Активация на акаунт