Отговори
# 315
  • София

Рецепта за душевен мир и спокойствие
Изпращам ви я, защото определено при мен имаше ефект и всички, които следват този съвет биха имали много по-спокоен живот.Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.

Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шуку...ладофи бунбонкички..И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо...Пр..препр... препредайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир..
 Laughing
Надявам се да съм ви усмихнала, хубава вечер на всички, които четат! Simple Smile

Аз пък взех че чак осъмнах.... Drunk Drunk smile3546 Wine Glass smile3546 Мнооого недовършени неща, брей  Embarassed

# 316
Привет, мили момичета! Иска ми се да подпомогна вашия душевен мир! Пък и не само - да се почерпите виртуално за  здравето на моето голяяяяямо слънце, което днес става на цели 25 години!!! Целувам ви!!!

# 317
Нинче, ЧЕСТИТО! Много да те радва и да се гордееш с него! И ти да си жива и здрава, за да споделяш всички хубави моменти..., а те са мнооооогооооо! newsm51 newsm51 newsm51

# 318
Нинче,Здраве и късмет му пожелавам ! И на теб и на цялото ти семейство! newsm51 newsm51

# 319
  • В царството на игрите:)
Нинче, Честит празник newsm38 Да ти е жим и здрав и още дълги години да празнувате Рожденни дни заедно   bouquet

# 320
  • София
Нинче,пожелавам на детето ти всичко най-хубаво на този свят и ти да си до него във всички щастливи моменти.Много здраве и любов на цялото семейство. bdbaloni

# 321
  • София
И аз да пожелая на момчета много здраве и непрекъснато щастие  newsm51

# 322
Здравейте момичета, обичам ви, макар че ви познавам само виртуално, всеки ден ви чета - зареждам се тук. Открих ви, когато се притеснявах за уплътнения в гърдите към подмищниците си. Те са общо три - в лявата и в дясната гърда, но странично. Ходих на мамолог-онколог, който ми направи мануален преглед, каза ми да ги наблюдавам дали растат. И че трябва да минат поне три месеца след приключване на кърменето, за да ми направи по-обстоен преглед. Минаха два месеца, още са си там.
Аз дори не мога да формулирам и въпрос, но искам да ви кажа - че сте чудесни приятели.... HugМай имах нужда да споделя.

# 323
  • София
Привет на всички дами! Не мога да не се включа за да честитя на Нинчето празника! Миличка да ти е здраво порасналото ти момче!
Желая ти от сърце да те даравя с много любов, внимание и радост от постигнати успехи! Нека се сбъднат мечтите му! newsm59

# 324
  • у нас - на брега на морето
Нинче, честит рожден ден на твоето пораснало слънчице! Желая му много щастие и късмет!  party023 bdbaloni happy bd
Наде, аз ако взема да си довърша и "една изоставена работа", май като отида на училище ще ме върнат да си ги довършвам за пооооо-продължителен период!  smile3560  smile3532
Сисссс, откъде я измъкна тази Стюардеса?! Сетих се за един виц от онова време. Най-често използваната реплика пред лавката в завода била: "Една стюардеса Ибаничка". hahaha
Amy81, благодарим ти, че ни обичаш! Hug Ние сме много добрички и го заслужаваме! Също така сме и доста обичащи!  newsm51

# 325
  Здравейте, на всички момичета пишеши и четящи Heart Eyes newsm10 newsm10

Нинче,честит празник на теб и твоето семейство.
  Да ти е здраво и живо момчето и дълги години да те радва и подкрепя newsm51  party023 

# 326
Благодаря ви момичета, че споделяте радостта ми!!!
Обичам ви и ви пожелавам много такива радости!!!
Целувам ви!!!  newsm51

# 327
Нинче, макар и на патерици - Да ти е живо и здраво детето, едно пораснало вече момче...

Момичета, здравейте и от мен...
малко се позагубих, ма една въртележка ме е завъртяла... ум да ви зайде...

Mr. Green"заради кризата", шефът ни увеличи работния ден с един час . та сколасвам в 18. докато се прибера в къщи, хайде още един час и кусур лашкане в градския транспорт. красота ви казвам... Mr. Green Mr. Green

после сричаме и пишеме-бришеме с мънечкото... Joy Joy Joy

и дните минават, заминават, бе отлитат си с космическа скорост.... Joy Joy Joy Joy

Наде,  Joy Joy Joy Joy Joy супер ти е рецептичката.... Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Силванке, направо ме разби с тази стюардеса..... Joy Joy Joy

Миленке
, дай макло организация назаем, щото  който не слуша шЪ има

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 12:05 от Айез Седай

# 328
  • София
Днес черпнята е от мен - двете ми големи внучки имат рожденни дни. Голямата става на 16, малката на 12  Peace

Почерпете се внимателно. Не заради друго, ами да не нарушаваме душевния мир  smile3532

# 329
  • В царството на игрите:)
Хули, да са ви живи и здрави! Не знаех ,че са на един ден Mr. Green
Така с тази черпня само за душевния мир май ни се грижиш, щото не виждам мезе #Crazy
Аз така мноооооого бързззо шъ пошна - хлъц - да ва уважаааам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт