Отговори
# 345
Здравейте момичета, аз за пореден път се включвам с въпрос, дано да не ви досаждам с тези питания  Embarassed
От утре започвам лъчетерапия и това, което ме тормози е, че ми назначиха терапия на апарат Терабалт (с кобалт, относително нов в Онкологията), а не на линейния ускорител. Според лъчетерапевтката той бил по-подходящ за дясна гърда. Аз честно казано никак не мога да се ориентирам каква е принципната разлика между двата апарата, но се стремя да си осигуря най-доброто лечение. Та питането ми е някоя от вас облъчвана ли е на този апарат и какво мога да очаквам като ефекти?

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 15:33 от senni

# 346
  • пловдив
Момичета и аз продължавам да ви чета, но нещо времето за писане ...
Да сте живи и здрави и да са ви живи и здрави всички близки, за които почерпихте с толкова вкуснотии   bouquet Невероятни сте!
Бабилия много ме радва поста ти, това че се справяш толкова добре с лечението е страхотно!
Благодаря ви приятелки, за пожеланията към моите красавици  Peace
Такъв ден през живота ми е не имало и не искам никога да преживея пак.
Рожден ден на двете и мама агонизира...
През цялото време се моля да се свърши деня... искам вече да е 1.10 ...
После да става каквото ще.
Никога не съм се чувствала по-безпомощна и по-отчаяна.
Не съм плакала от 20 години, а сега не мога да спра. Зная, че не сте подходящата аудитория пред която мога да направя "представлението" си, но така ми дойде.
Чувствам се като 10 годишно хлапе, което стои пред смъртния одър на мама и плаче безпомощно...
Винаги съм мислила, че съм силна и смела, но се оказва, че не е истина.
Хули, знам, че отскоро следя темата, знам, че нямам право, но .... прости ми, но не мога да не коментирам поста ти  Embarassed  След няколко трагедии в семейството ми, съм се чувствала и безпомощна и отчаяна. До мен обаче бяха и са приятелите! Много от тях със собствени проблеми, но със сърца достатъчно големи за да споделят и моята болка. Откакто чета темата тук виждам и най вече усещам толкова много приятелска любов, че няма как да не е подходяща аудиторията за "представлението" ти! А що се отнася до това, че си се оказала не толкова силна и смела колкото мислиш  Shocked това от някакво си реване ли го разбра !? Ако си влезеш в профилчето и се върнеш назад във времето при всичките ти публикации.... Ти си един изключително силен и невероятно смел човек и дори и море от сълзи трудно биха променили този факт !
 И като казах сълзи - това си дар даден ни от Бога сторед тази стара притча и не виждам защо трябва да ги преглъщаме

- Мамо, защо плачеш? - попитало майка си едно малко момче.
- Защото съм жена? - отговорила му тя.
- Не разбирам – казало детето.
Майка му го прегърнала
- Никога няма да разбереш.
Малкото момче попитало баща си:
- Защо мама плаче сякаш без причина?
- Всички жени плачат без причина – отвърнал бащата.
Момчето пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Затова попитал Господ:
- Господи, защо жените плачат толкова лесно?
Господ отговорил:
- Когато създавах жената, я направих специална.
Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят и въпреки това достатъчно нежни, за да даряват удобство.
Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват, и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение, без да се оплаква.
Дадох й чувствителност да обича децата си независимо от всичко и въпреки всички обстоятелства дори когато детето й я е наранило много.
Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро, за да защити сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него непоколебимо.
И накрая й дадох сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.
Виждаш ли, сине - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които носи, не във фигурата, която има, или в начина, по който сресва косите си.

# 347
  • София
Ох  милички, кой ли ни направи толкова еманципирани? Twisted Evil Така ми се иска на моменти да съм малка, нежна и с "ръбести рамене" та да е неудобно да се плаче на тях! Simple Smile Уморих се да слушам  колко съм силна, какъв боец съм била иии.............ииииии какъв добър слушател съм за лични изповеди!!!!!!!

# 348
  • София
 И на мен  и на мен ми омръзна същото...... Марги,много си права.... Peace
Даже трябва да попивам на всички негативите ,роднини,мъжове и деца..абе аз съм най -удобна винаги изслушвам и съм на линия.....И като кажа,абе имам си и аз болежки...и щит.жлеза не ми е добре не  ме ядосвайте или натоварвате....отсреща чувам,на теб нищо ти няма ти си оздравяла и си добре,сиреч готова да поемам-удобна жертва...
 Поздрави на всички силни момичета!!

# 349
  • София
Поредното неприятно изживяване свърши - мама почина днес.
Знаете как се чувствам. Познавате ме вече достатъчно добре, за да не се опитавате да ми казвате, колко съм силна.
Казват, че трябва да си на дъното и да започнеш да се възкачваш отново.
Аз в момента съм точно на дъното и вече с нетърпение очаквам възхода.
От три години насам живота ми се преобърна два-три пъти на 360 градуса.
Не съм загубила надеждата, че ще се справя, а с приятели като Вас е още по-лесно  Peace

# 350
  • пловдив
Моите съболезнования Хули  Sad Аз вярвам в прераждането, вярвам и че смъртта не е край, а пореден етап от съдбата ни. Вярвам, че и душата на твоята майка е с теб и винаги ще бъде, така както ние ще бъдем с децата си! Бог да я прости  Flowers Rose

# 351
Хули, съболезнования мила. Бог да я прости!
И аз изпратих любим човек при подобни обстоятелства. Отиде си обградена с много любов и внимание. Не знам ако този ад беше продължил дълго, щях ли да имам сила да съм толкова силна, любяща и търпелива. Понякога една смърт е по-доброто решение.
Както казваше същият този човек "Така умират праведниците".

# 352
          Хули,моите съболезноания!Бог да я прости !

# 353
  • София
Хули, много съжалявам приеми моите съболезнования!!! Майката е нещо много силно,много непонятно като си иде....не знам сигурно много боли....!!! Не знам дали има друго място ,друг живот ,но надявам се е била обгърната с много любов и е била щастлива!!!!

# 354
Приеми искрените ми съболезнования, Хули! Каквото и да каже човек все ще е малко и недостатъчно!

# 355
  • София
Хули,мойте съболзненования!Трудно е да се изрази с думи,мъката е голяма...
Преди седем години загубих съпруга си/загина в катастрофа/,останах сама с детенце на две години.Шока и сълзите са само за най-близките.Другите хора може само да ти съчувстват и да ти помагат психически,но не и да го изживеят с теб.

# 356
Хули, мила, и от мен съболезнования.
Бога да я прости...

# 357
Хули,моите съболезнования!
Бог да я прости.....

# 358
Хули, приеми и моите съболезнования. Прегръщам те.

# 359
Хули,най-искрени съболезнования и от мен!Мир на душата й!И аз вярвам в прераждания,дано следващия живот е много по-добър за теб и за нея.
Господ да е с теб! Hug

Общи условия

Активация на акаунт