Отговори
# 390
Здравейте!
Една нова философия ми допадна и не мога да не я споделя с желаещите да я осмислят
:
Най-хубавия ден-днешният. Най-голямата спънка-страхът. Най-лесното нещо-да се заблудиш. Най-голямата грешка-да паднеш духом. Коренът на всички злини - егоизмът. Най-хубавото развлечение-работата. Най-лошото поражение-отчаянието. Най-добрите учители-децата. Най-голямото щастие-да си полезен на другите. Най-неприятният недостатък-лошото настроение. Най-красивия подарък-прошката. Най-добрата защита-усмивката. Най-доброто лекарство-оптимизма. Най-мощната сила на света-вярата. Най-стимулиращия дар-надеждата. Единствената реалност-любовта.
 bowuu  bouquet

# 391
  • София
Здравейте,

на майка ми й откриха рак на белия дроб. Някой може ли да ми помогне с координати или имена на онкохирург / гръден хирург (София)? В ИСУЛ отказаха да я оперират и ще й назначават химио, но искам да чуя второ, трето мнение от хирург. Много ще съм ви благодарна.
Доц. Калайджиев  в онкоболницата в Дървеница.

# 392
Благодаря, Хули Hug

# 393
  • у нас - на брега на морето
 Danaya14,тези думи са всъщност на Майка Тереза. Наистина са с много дълбок смисъл. Аз съм си ги закачила на хладилника и пак забравям да ги препрочитам, а трябва! Naughty Благодаря, че ги сподели с нас, което означава, че ни мислиш и обичаш! Никога не е достатъчно да си ги повтаряме.  Hug Hug Hug  love001

# 394
Така било, Амазонка .
Разбрах го  по един невероятен начин на клипче ,когато ги споделих и с други.
Ако успея да се справя с Компа ще ви го покажа.
[Приятна неделя

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 14:19 от Danaya14

# 395
  • у нас - на брега на морето
Danaya14, очакваме с нетърпение да го видим и клипчето.
Скъпи, мои, съфорумки, дано днес на тази особена дата 10.10.2010, са ви се случвали много положителни и незабравими неща! newsm03 newsm51

# 396
# 397
# 398
  • В царството на игрите:)
Здравейте, искренно се развълнувах и зарадвах на новината за Весето Hug Да си жива и здрава мила и дай Боже всекиму такива новини!!! Ти беше питала, дали си правим изследване на дебелината на ендометриума. Rolling EyesАми аз севте чувам, че трябва да се прави такова изследване ooooh!
Аз малко със закъснение да ви почерпя за РД на малката ми Анасатсия, която на 9 октомри стана на цели 2 годинки. По този повод бях доста заета през уикенда и не можах да ви почерпя по рано. Пожелавам си да имам сили и да съм здрава да я отгледам Praynig
На момичетата, на които им се е наложило да пишат в темата пожелавам кураж и да не се страхуват!!!! Hug
На всички останали много прегръдки и поздрави от мен! Peace
р.р. Сисанке писанке, все по - рядко се вясваш? Какви ги вършиш?

# 399
  • Русе
Диляна, какви хапчета ще пие майка ти?
На майка са й изписали само Тамоксифен, тя си е купила да пие и хранителни добавки Германор. Но отново никакво внимание от страна на русенските лекари, никой не й е казал кога трябва да отиде за туморни маркери, а вече минаха три месеца от операцията. Май ще се наложи да отидем пак до София да видим доцентката какво ще каже.

# 400
  • Варна

я, това е много яко  Simple Smile

подсъзнателно съм ги следвала тези съвети, за да поддържам постоянно настроението си. Ех, то и едни 100 грама 45 градусово са ми във вените по рождение, ама ...  bowuu

А пък това за точка 9 въобще не е вярно !  Naughty    Naughty    Naughty
Чувствам се ПРЕКРАСНО, като си купувам джунджурии, а пък един концерт не мога да си го облека, нали така ? Или аз нещо съм излязла от пътя ?!?

За точка 13 - без коментар ! ! ! Само да вмъкна, че понякога ми иде след зеленчуците да накълцам и цялото домочадие, с кучето барабар. Ей така, за гарнитура ...

Аз точка 14 - да, вярно е - добрините повишават настроението, особено когато ги насочвам към себе си ! При последната ми благотворителна акция си подарих часове със списание и хубави филми в леглото. Това подобри настроението ми, оцених по-високо себе си и спасих семейството си от моето неприятно присъствие  Joy Е, това не е ли добрина ?!?

# 401
 alhimikat. rar. - Сърцето ми се страхува, че ще страда - каза момчето на Алхимика една нощ, когато гледаха тъмното небе. - Кажи му, че страхът от страданието е по-лош, отколкото самото страдание.   bouquet  bouquet

# 402
Бабилия,искам да те питам,какъв ти беше последен ТМ?
момичета,ето как протече сцинтиграфията днес:3,5 часа дъщеря ми е седяла в затворена стая без прозорци, само с вода и тоалетна,беше ужасно неприятно,после самото скениране 20 минути и резултат...на 14-и!пак чакане и притеснение!това е Италия!
Благодаря на Danaya14 и Сис !
Весе,честита голяма новина!все така да ни радваш!
milmich!да ти е живо,здраво и хубаво детенцето!да я омъжиш и децата да й гледаш!
всички ви  Hug много!

# 403
Веси, браво! Дай, Боже, всеки да каже "последни лекарства"!!! Hug  bouquet
Миленка, да ти е жива и здрава малката принцеса  nbirthday, да те радва и да расте щастлива с мама, тате и всички от семейството!  Hug  bouquet
Сис, хубав материал, срещала съм го и другаде!  Hug  bouquet
Поздрави и целувки на всички!  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 404
  • usa
момичета, имам въпросче към вас (които сте на золадекс)

измервате ли редовно (на няколко месеца) дебелината на ендометрума (не знам дали точно така се казва на български Flutter Embarassed) и ако, да, какви са референтните стойности....

аз съм на тамоксифен, но предполагам, че важи за всяка хормонална терапия. моята гинеколожка ме праща за целта веднъж годишно на видеозон. нея ако питам и по-често ще ме праща, но аз избягвам да я посещавам по-често. това разбира се не и пречи на лигавицата ми да си дебелее и аз да си отглеждам на нея гори от полипи, на които тя да си прави биопсии и да ги реже редовно и те пак да растат, тя да ме стърже и после всичко пак отначало  Confused... ей сега пак ми намерили полипче и ме вика да го обсъдим. ми не ща да го обсъждам. знам всичко за него и не ща да ми го къса на живо. и още един кюретаж не искам. искам само да ме остави на мира  Sad. така или иначе, на въпроса ти - мисля, че при повече от 8мм дебелина се препоръчва кюретаж.

Общи условия

Активация на акаунт