Отговори
# 450
Здравейте момичета ,дори не знам дали е за тук това което ще напиша ...отчаяна съм и безсилна на мъжа ми поставиха страшната диагноза рак на панкреаса ,не мога да си намеря място от мъка ,вчера го оперираха в Александровска болница ,проф .Димитрова ме отчая с това което ми наговори  Cry
И сега накъде ...

# 451
Много, много  съжалявам, миличка, че трябваше да се запишеш тук Sad. Само се успокой и не се отчайвай - винаги има надежда!!! Всички ние, които пишем тук сме го изпитали, ще бъде много тежко и трудно, но ти си човека, който си до него. Уважавам мнението на проф.Димитрова, както и на всички хирурзи и се надявам да си е свършила добре работата, но не одобрявам, че ти е насадила такива страшни мисли. Нека мине малко време, да се повъзстанови от операцията, след това направете консултации с подходящи специалисти /твоя грижа е през това време да ги намериш/. Не е лесно, но ще се справиш, желая ти много сили и кураж! Имаш нашата подкрепа с каквото можем ще помагаме!

# 452
Хули, щото скоро не съм идвала на преглед и реших, че е време. Та като ме приеме ще и покажа освен цицка и това нещо.

# 453
# 454
О, Боже ! Аз имам фиброаденом и смятам след като родя, дай Боже след година, две, да се оперирам. Сега как да имам доверие на лабораториите, или пък сама да си занеса гадта в Александровска?  ooooh! Ехх всеки ден все повече съжалявам, че съм се родила тук... А преди бях голяма патриотка... smile3511

# 455
  • Варна
На мен пък ми намирисва на ново преразпределение и източване на държавни парици.

= цитат =
Патолозите настояват спешно да се въведе независим контрол чрез здравното министерство, като към него заработи експертен съвет.
...
Такъв съвет ще може да контролира лабораториите и дори да затваря тези, които не работят качествено.

= край  на цитата =

Така ще се създаде поредната службичка от хора, които няма да правят нищо определено и отговорно, а пък ще се разходват едни парици и други подобни ....

Ама моите мнения са доста екстравагантни понякога ...

# 456
nadia_0606 ,благодаря ти !

# 457
  • у нас - на брега на морето
FEN,напиши как е мъжът ти? Още в болницата ли е? Теб пускат ли те при него? Пожелавам ти много сили, за да му помагаш и окуражаваш! Hug
Danaya14,благодаря ти за пожеланието и дано си права!!! Ти за кога имаш записана дата? Доста ли време минава от подаването на документите до датата на скенера? Аз утре трябва да отида да си подам моите, но тъй като съм болна от тежък синузит и сега се лекувам с антибиотици и инжекции, не съм сигурна дали ще ме запишат за скоро, а с това се удължава времето на неизвестност.
Сисссс, къде се покри, че не ни обръщаш вече "впечатление"?!
Айез Седай,
Цитат
(Тамън си свикнах без превръзки, без да броя и пресмятам дните... сега пак наново  )
За съжаление всички хубости на едно място не може, нали знаеш!? Ама туй да му е кусура - важно е, че си вече здрава и без лекарства! Hug Колко време ти я слагаха Дарондата? Нали сега Золадекса го предписват за 5 год.?
Милми и Кана, много се радвам за вас и чакаме завръщането ви! Кана, как са резултатите?

# 458
Амазонка,[size=10pt][/size]Звучиш ми вече по - бодро ,поздравление за което!! Peace
Аз изпратих документите си за ПЕТ скенера с обратна разписка и още не ми е върната.Като я получа имам намерение да звъня ,за датата. newsm78 newsm78
Чакането е наистина неприятна пазиция ,но  и това ще понесем.
Успех и пиши веднага ако има новини.И се постарай да са добри!! bowuu  bouquet Hug Praynig

# 459
Сисссс, къде се покри, че не ни обръщаш вече "впечатление"?!

Аааааа,тук съм си! Чета ви най-прилежно,но нещо нямам Муз и няма какво толкова да кажа... Blush
Имам много работа,а откакто придобих и квалификация за дизайнер,съвсем се омотах като пате в калчища... По цял ден чертая,проектирам...Въобще луд купон... ooooh!
Пък и нали вече сме фирма с международни изяви,няма как да се услушвам... bowuu

# 460
  • у нас - на брега на морето
Браво, Сисссс! Това са много хубави новини за развитието на фирмата, но ти все пак понамирвай време и за нас! А за кълчищата хич и не се съмняваме, че ще ги пребориш, защото си оправно и бойно "пате"/в добрия смисъл/. Как са децата, здравички ли са? Много прегръдки!  Hug Hug Hug Hug
Danaya14,не че съм по-спокойна, но се опитвам да не подлудявам близките си и себе си. Мъжът ми казва, че като му дойде времето - ще се тревожим. Ами ако не дойде такова време, защо са били напразните тревоги.

# 461
  • В царството на игрите:)
Бонжур, Бонжур от нас...Отлетяхме, позабавлявахме се /поне аз/ и днес по обед кацнахме. Изкарахме страхотно! На Еми резултатите са чудесни и тя вече се успокои. А аз си се разхождах и и правих компания. В най -скоро време ще пратим снимки.
Целувам ви!

# 462
само така,момичета!пожелавам само ДОБРИ резултати на ВСИЧКИ!!! Peace Hug

# 463
  • Русе
Да се запиша и аз към добрите новини. Ходихме с майка в СБАЛО-Сф и въпреки, че Александрова по телефона ни каза, че ще е там - беше излязла отпуска. Но извадихме късмет и успяхме да минем при Гаврилов - за пръв път се срещаме с него. Обърна ни внимание доцента - направи преглед, прегледа и цялото досие и резултатите, и за наша радост и той й каза да си пие Тамоксифена, и да прави контролни прегледи и туморни маркери в Русе на всеки шест месеца, а на 12-сцинтиграфия.  Това ни успокои, дано скоро не ни се налага да ходим в София по такива поводи.   bouquet

# 464
  Здравейте,момичета  bouquet
Радвам се да ви видя и да споделя с вас.На 19.10 бях на сцинтиграфия в Ст.Загора,та
заключенито пише-Липсват сцинтиграфски данни за активен метастичен процес в скелета.
 Данни за дегенеративни изменения в двете тазобедренни и сакроилиачни стави.
 Те това е в общи линии това второ изречение не ми допада много,ама както и да е по-важно
е другото thumbsup
 Поздрави и успехи на всички и много усмивки  Hug

Хули не те срещам на другата линия-нямаш време или ............. Peace

Общи условия

Активация на акаунт