Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Връзка с мъж водолей?

 • 139 869
 • 564
 •   1
Отговори
# 540
 • Мнения: 70
Rosita, аз не съм авторка на темата.Темата е връзка с мъж водолей.Аз просто споделих за моята връзка с такъв и писах,че емоциите му са ми загадка.А това какво искам за него ,няма значение.Всъщност естествено,че искам да е щастлив.И дали ще е с онази жена също няма значение.Важното е че аз съм щастлива с него и той с мен.Това,че щастието ни не е пълно си е наш проблем.За мен си остава важно единствено отношението му спрямо мен и хич не ме интересува какво е спрямо другата жена,както и нейната личност не ме засяга.

# 541
 • Мнения: 1 134
An70ly, а ти каква зодия си? Може би си написала, но съм пропуснала.

# 542
 • Мнения: 70
anra ,козирог съм

# 543
 • Мнения: 2 491
Бтв въздушните зодии могат да са много по-лоялни от прехвалените земни и водни - наблюдения. Simple Smile

Аз съм Рак, имала съм връзка с Близнаци, останахме си приятели, имали сме много кавги, но е бил до мен, като е трябвало. Някъде бях чела че са много лоялни всъщност, поне за Близнаци, но ситуацията е такава, че трябва да им търпиш настроенията и изчезванията, но всъщност допуснат ли те до теб - твои са, или по-точно - ти си техния човек. Но правят мизерии да изчезват и да се връщат, но ако ти си в криза, помагат. Това са моите впечатления от въздушните.

Земни/водни като се развалят нещата просто те оте**ват и това е, сърдни, цупежи.

Много парадоксални неща има в астрологията Simple Smile


Аз съм с въздушен асцендент, наскоро си уточних часа на раждането и доста неща make-ват sense вече. Въздухът е трудна за разбиране енергия.Не казвам, че не дразни, но е трудна за разбиране.


Надявам се модераторите да оставят мнението тук, защото по един или по друг начин касае и Водолея като знак.Там нещата са доста подобни.

# 544
 • Мнения: 2 826
An70y, знам че не си авторка на темата, а на постовете само, аз тях коментирам. Ти не споделяш толкова за водолея, колкото за твоето отношението към неговата връзка със съответната жена, това те тревожи. Това ми направи впечатление.
Разбира се, че си е ваша работа отношенията ви, а и аз в никакъв случай не го защитавам, просто човек трябва да погледне първо в себе си, преди да има очаквания към другия.
Аз не бих се чувствала добре да съм семейна и  моят любовник да ми каже да се разведа. Това си е лично (мое) решение.

# 545
 • Мнения: 897
Дистанцирайте се за известно време, избягвайте го, казвайте,че днес ,утре сте заета. В моя случай с водолея колкото повече исках ,все не получавах. В един момент се отдръпнах и като се започна едно тэрсене, едни обяснения. Но за толкова години е странно да не изрече думите Обичам те.

# 546
 • Мнения: 70
Мики,този трик го знам.Ако замлъкна ,умира да се прави на ударен и да ме търси уж по служебни въпроси,на които знае отговора.
А това за думичките ,да ,никога досега.Всякакви други подобия ,но не точно тези.

# 547
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 18 437
Дистанцирайте се за известно време, избягвайте го, казвайте,че днес ,утре сте заета. В моя случай с водолея колкото повече исках ,все не получавах. В един момент се отдръпнах и като се започна едно тэрсене, едни обяснения.
Интересно ми е колко време държи ефекта от трика?! След като той започна да тича след теб - осъзна ли се?! Или трябва нон стоп да се играят игрички?! Ти настъпваш - той отстъпва. Ти отстъпваш - той настъпва...

# 548
 • Мнения: 897
Кротна се защото за пръв път усети ,че може да ме загуби.и започна да се съобразява как се държи

# 549
 • Мнения: 903
Здравейте! Много интересна ми е тази зодия, едно водолейче имам за приятел (и нещо повече, но по-скоро платонично....имала съм го и иначе 2 пъти само...), но цялостно това между нас е много странно. Приятелство предимно, за чувства сме говорили и си ми е казвал, че ме обича, но.... Приятелство. Изчезва когато си иска.. Ту е тук, ту го няма. Появява се и все едно не е изчезвал. Ииии, знаете как е. Аз взех да се примирявам, че просто си е такъв, но малко ми е изморителна тая игра толкова години, но пък и много си ми е свиден, не мога да го загубя. Така съм свикнала с присъствието му в живота ми. (телец съм иначе).
Странни са много тия хора хаха, адски трудни! С какво ги поддържате иначе връзките с тях? Интересно ми е... Как поддържате интереса им, как подхранвате тези странни отношения?
Иначе взех да се научавам аз. Но като телец малко ми е трудно да се нагодя понеже е доста студен понякога, смисъл усещам го така..

# 550
 • Мнения: 2 065
Тука все едно говорите за различни Водолеи. Тия, които аз познавам не са така 🙄

# 551
 • Мнения: 903
Тука все едно говорите за различни Водолеи. Тия, които аз познавам не са така 🙄
в смисъл? Кое не е така?

Иначе да вметна, че живеем доста далеч един от друг и е било така цял живот. Но връзката помежду ни ми е специална и явно и на него щом просто не прекъсваме комуникацията 😄 и понеже се виждаме рядко.... Сега се чудя за нещо интересно, да отидем някъде ли....

# 552
 • Мнения: 2 491
Според мен няма какво да се направи.
Наистина си тръгват и после пак се появяват.
Ако те устройва, търпиш.

За мен е успокоително това връщане винаги. Обикновено не си тръгват за да те "научат на нещо", а просто защото са си такива. Щом се връща е добре Simple Smile

Но, разбира се, аз проектирам в момента върху едно конкретно мое приятелство (само това) с Водолей.

Изчезвал е, после пак ме е търсил. Просто е странен, "random".

Ако те разиграва е друга бира, аз лично не се чувствам разигравана, човекът просто е такъв.

# 553
 • Мнения: 903
Според мен няма какво да се направи.
Наистина си тръгват и после пак се появяват.
Ако те устройва, търпиш.

За мен е успокоително това връщане винаги. Обикновено не си тръгват за да те "научат на нещо", а просто защото са си такива. Щом се връща е добре Simple Smile

Но, разбира се, аз проектирам в момента върху едно конкретно мое приятелство (само това) с Водолей.

Изчезвал е, после пак ме е търсил. Просто е странен, "random".

Ако те разиграва е друга бира, аз лично не се чувствам разигравана, човекът просто е такъв.
В началото го приемах тежко, защото усещам, че ни е добре а всъщност изчезва.... Мислех, че няма да се появи повече. Но ме изумява, взех да свиквам да го има и да го няма. На моменти си мисля, че яко ме разиграва, но после осъзнавам, че си е такъв и винаги е бил. И щом ми казва, че ме обича, явно наистина е така (или се самозалъгвам защото не ми се иска да го няма в живота ми по един или друг начин..) не знам и аз. Странни същества

# 554
 • Мнения: 1 134
Водолеят винаги кара другия човек / съпруга, любовница, колега или приятел / да се чувства специален. За определен период от време обаче. Изморява се бързо и се насочва към следващите обекти. Да, именно обекти, защото той оказва това специално внимание не само към един, а към няколко човека. Когато другата страна свали гарда, той се оттегля без да каже гък. Може след няколко години да се появи изневиделица и да ти каже "Здрасти!", сякаш сте се разделили преди няколко часа. Ни лук ял, ни лук мирисал.
Това, което липсва на "специалните" обекти е именно това внимание, което на моменти е досадно и те е дразнело, но когато то изведнъж изчезне, разбираш, че си станал зависим от него.
Така виждам аз нещата.

Общи условия

Активация на акаунт