Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 182
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Някой следи ли фейса за резюме или фрагмент?
Да,но си мисля,че и другата седмица няма да има филм.Не са сменили нищо на страницата на филма,а вече е събота.За мен това е пълна безотговорност или още по лошо неуважение към феновете.Ако това се прави с цел да се засили интереса към филма,заслужават една хубава пловдивска м***а и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пък аз си мислех, че само Нова не уважава зрителите си.
Възможно ли е наистина да обявяват дата след дата и след това да не я спазват  Embarassed

# 286
Някой следи ли фейса за резюме или фрагмент?
Да,но си мисля,че и другата седмица няма да има филм.Не са сменили нищо на страницата на филма,а вече е събота.За мен това е пълна безотговорност или още по лошо неуважение към феновете.Ако това се прави с цел да се засили интереса към филма,заслужават една хубава пловдивска м***а и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Права си! Прекаляват наистина, но ще чакаме да качат програмата на страницата на АТВ за следващата седмица и ще видим има ли го филма

# 287
Ако започнат на 01.септември, Нова ще може да преведе сериите и да няма никакво прекъсване между двата сезона.
Иначе пак ще сме на нокти. И ще загубят отново в паузата фенове на сериала.

# 288
Adi,BgHelp много са хубави новите Ви клипове
 Ади,специални благодарности за превода на Росица
 Мария,много тъжна песен според мен,без да разбирам текста,но мисля че е идеална за това,което показваш

manpla, благодаря ти. Благодаря и на всички останали, които са го гледали.

Манпла, песента се казва Прости ми. Точно затова я избрах да представя новия сезон, сезон на прошката и разкаянието. Харун иска прошка за всичко, за пропуснатите моменти преди стрелбата, за стрелбата и за 5 - те години раздяла. В началото, показах моето мнение, че и в новия сезон Харун ще стои между двете сестри, двете ще се мразят, страдат и плачат. финалът е без музика, защото щастливия край на филма, ще звучи в нашите уши, като най нежната и най красива песен. Това е смисъла на клипа, аз го виждам и го чувствам Simple Smile) Simple Smile), но не знам дали на вас съм пресъздала моите виждания и чувства.  
да успя да предадеш това което искаш newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51

# 289
Не знам, но много ми се иска да няма прекъсване отново.
Наивно е , нали ?! Едва ли Нова ще си направят този труд, да закупуват сериите веднага и да ги превеждат, т.е. още малко време и свършват преведените серии.  Sad

Много съм благодарна на нашите преводачи. Сега като гледам с превод разбирам колко добре са превеждали нашите момичета.  Peace

# 290
# 291
 smile3547  helpuu smile3547Някой знае ли къде могат да се намерят бг преводи на турски песни.
Благодаря   bouquet 

# 292
  • София
Е, то стигнеш ли Пловдив, ей го къде е Босфора - първата пряка вдясно и после все направо и малко надолу. Ама аз сериозно се замислих, понеже чух, че в Пловдив сервизеаа за шевролети бил най-читав и евтин, а ми предстои ТО. И за да няма недоразумения при разпознаването, няма да се бръсна и ще си сложа лейкопласт на лявата вежда, а на жена ми ще й гипсирам дясната ръка, ако реши и тя да идва.
Ама ти  по едно време споменаваше че си приличате с Харун. Сега пък с Толга. Много подвеждаща информация постоянно.

Аз и двамата съм ги играл на голямата сцена на живота, така че не ми е проблем, особено пък за двоен хонорар.

# 293
Не знам, но много ми се иска да няма прекъсване отново.
Наивно е , нали ?! Едва ли Нова ще си направят този труд, да закупуват сериите веднага и да ги превеждат, т.е. още малко време и свършват преведените серии.  Sad

Много съм благодарна на нашите преводачи. Сега като гледам с превод разбирам колко добре са превеждали нашите момичета.  Peace
 newsm51
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 В повечето случаи дори много по-добре

И аз бих се радвала да няма прекъсване,но не ми се вярва.Ако ги закупят изобщо,сигурно ще бъде следващото лято.Мотото на Нова би трябвало да бъде "на час по лъжичка"

# 294
За НТВ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ако стане така :.Мотото на Нова би трябвало да бъде "на час по лъжичка"

# 295
Здравейте момичета и момчета. Hug Ох един ден ме нямаше и вие пак в нова тема . Peace Само дето немога да разбера старата защо са я заключили толкова рано.Нещо май пак сме ядосали ........ newsm78
Ади ,Мария браво страхотни клипчета.  bouquet
Фрагмент йок. newsm78 Май съседите още не са се разбрали откога ще почнат излъчването на сериала. ooooh! Тайничко се надявах ,че днес вече ще има фрагмент ако са решили от 01 септември да го дават обаче  изненада...... newsm78 но до довечера има още доста време така ,че продължавам да се надявам .Предполагам и голяма част от вас за да не съм сама на 4 километър  #Crazy

# 296
# 297
Поздрав към  всички вас и дано в новия сезон не се  загуби магията на любовта между Харун и Еда  с която ни омаяха. PraynigПриятен уикенд на всички незабравимки  Heart Eyes

http://www.vbox7.com/play:ab103d9f

# 298
Мария , благодаря ти , това е най-любимият ми клип,  слушам го по няколко пъти на ден.
И песента е върховна , и снимките, всичко, това е любов наистина, което ни показват Харун и Еда.
Дано малко реабилитират образа на Еда, сега в продължението, защото в последните серии, Еда загуби много от очарованието си. Embarassed

А можеше всичко да приключи щастливо с тази сцена край плажа.....

# 299
манпла, сега изгледах и твоя клип, прекрасен е !!!!!!
Нолкова хубави моменти са подбрани и музиката е много хубава !
Отива в любими, много благодаря  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт