FarmVille - 31 тема

• 35 001
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Само по едно "червено" животно ли можем да си вземем от лотарията, аз например имам една коза но не ми дава да взема втората след като я спечелих.....аз ли не разбрах нещо

По едно от всеки вид, от 1 имейл.

# 61
# 62
Само по едно "червено" животно ли можем да си вземем от лотарията, аз например имам една коза но не ми дава да взема втората след като я спечелих.....аз ли не разбрах нещо

По едно от всеки вид, от 1 имейл.
Не би трябвало да е така.
Aз когато се регвах, го направих последователно и с двата имейла, спечелих кози и от 2те игри......странното е че и двете ми ги метна на единия акаунт...Сега имам 2 кози в помощната ферма, и ни една в основната  Laughing
Току що гледах снимки на съседка имаща около 6 кози, 2 овце и 1 кон ...

# 63
При мен си става, от различни имейли, само че от единия браузър регистрирам/трия билетчета, и си давам линковете на другия браузър, където ми е фейсбуука- имам 7 кози, 2 овци и 1 крава.

# 64
  • МАРС
Днес като по чудо първото което отворих беше печелившо, иначе вчера нищо, аз си събирам и пушкала че съм и мафиотка, то хубаво но след два дни ще ги имаме всичките неща, чудя се дали няма да ги сменят или просто ми се иска:)

# 65
# 66

амет атагурд в етевокнил  ooooh!

# 67
# 68
Само аз ли не мога нищо да спечеля от тази глупава лотария  Crossing Arms,вече съм изтрила около 20 билетчета и само първите 2 бяха печеливши,то верно,че съм  карък,но чак пък толкоз  ooooh! и другото което е,че не ми дава да пратя на никой,изписва ми ,че вече съм му пратила,а аз не съм  Naughty.Отказвам да се занимавам с тази глупава лотария  Whistling

# 69

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Днес на първо тръкване целнах звезда 4, демек коня  Mr. Green

# 70

Даааам.. и аз така мисля!!  Naughty

# 71
Ай боц http://lotto.zynga.com?ref=fbt&zid=31076422235&h=3ac8  Heart Eyes

# 72
При мен си става, от различни имейли, само че от единия браузър регистрирам/трия билетчета, и си давам линковете на другия браузър, където ми е фейсбуука- имам 7 кози, 2 овци и 1 крава.

каже те ми , моля ви, как да си взема козата от единя акаунт на другия- отворих помощния мейл, спечелих коза, копирах номера и после какво, къде да го копирам така че да го взема с основния?.........брейййй, трябва да се боядисам руса... ooooh!

# 73
  • Русе
амет атагурд в етевокнил  ooooh!
[/quote]
marto Joy , кой знае....написано на обратно може и да го схванат повече Mr. Green
И аз имам 2 табели за стоки от фабриката,но никак не ми харесват...мнооого големи са ги направили.

# 74
Coming Soon to FarmVille
Nursery Barn expansion will be debuting in the coming weeks.
Wild West themed Mystery Game.
More LE Wild West theme.
Improved neighbor visit. This new feature will allow you to complete functions on your neihgbors’ farms, you can harvest their trees, collect from their animals, and plow fallow land. Not only will you be rewarded XP and Coins for helping out on their farm, so will your neighbor. (Similar to neighbor visits on FrontierVille).

Стига с тая mystery game - писна ми  #Cussing out, това за посещенията на съседите обаче е готино

Общи условия

Активация на акаунт