FarmVille - 31 тема

• 35 005
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
И аз, мерси    bouquet   Като порасне дали ще си остане такова?

Ако порасне ще стане черно-бяло  Stop Tired А така искам да си растат каквито са...

# 196
  • до реката
здравейте. badcomp

# 197
Бря, доста хора го хванахте, мислех, че само 5 ще могат  newsm78 Ама се радвам много  Peace
Не ги слагайте (тосканчетата) в забавачницата, няма смисъл (освен ако нямате няколко, а бленувате за холстен крави  Mr. Green).
Апропо на някого раждат ли му се дългороги теленца? Или червени? Щото много искам  Embarassed
И съответно разни кончета нямам-бретон, камарг, виолетово, розово и силвър пони и кой знае още какво  Confused

Имам идиотски проблем с фалшивите ферми и мисиите-пуснах си днес мисия, рипнах по помощните ферми, но на повечето от тях ми изписа, че задачата е фул, кратковременна или нямам подходящ левъл за включване. Става въпрос за ферми, които изконно си ми помагат за мисиите (когато реша да ги правя, разбира се). Общо взето от 15-на ферми 3 успях да включа (достатъчно, но се изгърбих докато ги нацеля  Confused). Друг с подобен идиотски проблем?
Също от лотарията да се оплача-тия дни най-накрая уцелих червения кон, но отказваше да ми зареди играта, рифрешвах сто пъти, зареди, но без съобщението, че съответната дореста кобила ме очаква в гифт-бокса  Confused Пътьом обрах сградите, от забавачницата ми порасна едно синьо пони, ръчнах го в конюшната, даде ми аут оф синк и до там - едно животно по-малко в забавачницата, нанай синьо пони в конюшната, нито следа от дорестата кранта, а в зинга лотото ми отбелязва, че съм гепила всичкото 4 червени дзверове  Crossing Arms
Ми вкиснах се  Cry

# 198
# 199
  • Бургас
Имам си 2-ра табелка от Спа-то Party

Взимат се 500ХР, което е много-добре Peace
И най-накрая разбрах таблицата за табелките Crazy За неразбралите, като мен, ще се опитам да обясня Grinning
За конкретния продукт, ако си минимум 1 звезда на фабриката, ще вземеш табелката на 23 ниво на рецептата и тя ще е със 1 звезда. За втора звезда на табелката ти трябва минимум 2 звезди на фабриката и 33 ниво на продукта, за 3-та звезда на табелката ти трябват 3 звезди на фабриката и 50-то ниво на продукта и т.н.

# 200
  • София
Мъни, същият проблем с мисиите и допълнителните акаунти го имам от много отдавна и затова спрях да си тровя живота с мисиите въобще. Не съм взела медалите за Helper и за MVP, но ги отсвирих! И без това вече толкова малко хора (да не кажа хич!) пускат или се включват в мисии, че не виждах смисъл да продължавам.
Много тъпо това с червеното конче  ooooh! , но не виждам какво можеш да направиш  Confused !

# 201
# 202
как да натрупам повече кредити

# 203
Имам проблем с раширяването на кокошарника. Пускам съобщение на стената за помощ и ми помагат , но  тази помощ не се отчита. А като отида във фермата  и цъкна на кокошарника  виждам, че въобще не е в процес на разширение. Banghead Някой друг има ли такъв проблем?

Може ли да ми кажете как пращате линкове с такива неща  newsm78
Тосканско теленце, приятели:

http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative=lonelycow& … d61f57&ref=nf

Пишете кой го е хванал, моля  Peace

# 204
Имам си 2-ра табелка от Спа-то Party

Взимат се 500ХР, което е много-добре Peace
И най-накрая разбрах таблицата за табелките Crazy За неразбралите, като мен, ще се опитам да обясня Grinning
За конкретния продукт, ако си минимум 1 звезда на фабриката, ще вземеш табелката на 23 ниво на рецептата и тя ще е със 1 звезда. За втора звезда на табелката ти трябва минимум 2 звезди на фабриката и 33 ниво на продукта, за 3-та звезда на табелката ти трябват 3 звезди на фабриката и 50-то ниво на продукта и т.н.

Да не те разочаровам, но според мен не си разбрала  Laughing
За рецепта, която се появява на 1во ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 20 нива, за 2ра - 30, 3та - 50 и т.н.
За рецепта, която се появява на 2ро ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 23 нива, за 2ра - 33, 3та - 50 и т.н.
За рецепта, която се появява на 3то ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 26 нива, за 2ра - 36, 3та - 50 и т.н.
За рецепта, която се появява на 4то ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 29 нива, за 2ра - 39, 3та - 50 и т.н.
За рецепта, която се появява на 5то ниво на фабриката за 1ва звезда трябват 32 нива, за 2ра - 42, 3та - 50 и т.н.

# 205
Моля за малко помощ  Praynig  Не мога да открия подаръците си във фейсбука. Преди ми стояха отдясно на екрана, като пишеше, че имам примерно 30 изпратени подаръка. Кликвах на тях и ги приемах и съответно изпращах на съседите ми. От известно време нямам такова съобщение.

# 206
Хмм....ще пускат още и още неща...

+ зелена и жълта....

нов медал...

ии сигурно пак ще събираме нещо...

както и куп нови сгради....  #Cussing out

# 207
Ееее , кво ли не ми се беше случвало ама тва вече е голяма простотия ... Въпросния трактор, който си го взехме за 200 лопати ... купих си го , сложих го при другите , за да го дообработя =) ... почти го бях направила , трябваха ми само още 1-2 части ... сега влизам , виждам , че тряктора го няма ... нъпросните ми части пръснати по него са в кутията ми ... ( а нямах никакви ) ... но иначе лопатките ми за него са си взети .. Нито съм го продавала , нито трила - нищо ... Много проста игра , дяволите да я вземат  Laughing

# 208
  • София
Ееее , кво ли не ми се беше случвало ама тва вече е голяма простотия ... Въпросния трактор, който си го взехме за 200 лопати ... купих си го , сложих го при другите , за да го дообработя =) ... почти го бях направила , трябваха ми само още 1-2 части ... сега влизам , виждам , че тряктора го няма ... нъпросните ми части пръснати по него са в кутията ми ... ( а нямах никакви ) ... но иначе лопатките ми за него са си взети .. Нито съм го продавала , нито трила - нищо ... Много проста игра , дяволите да я вземат  Laughing

Явно нещо става, аз сутринта в 8.00 обрах захарна тръстика, взех и табелата, насях овес, освободих фурните, заредих нови кексове, взех си бушели иииии ............ в 10.00 влизам - и гледам - захарна тръстика узряла ...... и всичко отначало правих още 2 пъти точно. Sick
Но гориво от стоки си стоеше.
Връщат играта назад ли, какво става не знам.

# 209
  • Абсурдистан
Кое ниво трябва да си, за да ти се пови да правиш кооперация с други?

Общи условия

Активация на акаунт