FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
И при мен зарежда бавно... Днес торете - дава Fertilize All Simple Smile

# 586
Някой има ли проблем със зареждането на фермата?От снощи не мога да вляза и то само в моята си ферма,не става и от друг комп,нито пък през друга ферма да торя........Идеи какво съм сгафила? newsm78
не пише ли невалиден акаунт при логване, тогава няма да се намериш и като абонат на ФБ ще се оправи ако е това може само да изсъхнат посеви
Едит: видях че на някои ферми завода е организиран по нов начин и това може да е проблем да са оплескали нещо

# 587
  • Burgas
При мен вси4ко е наред,влизам без проблем.

# 588
видяхте ли това?

# 589
  • София
Снощи не ми отчиташе бушели, като обирах, а имах доста засяти лехи от една и съща култура  Cry Някой друг имаше ли такъв проблем?
Днес във фермата на мъжо менюто на Спа центъра е с нова визия - още не мога да й свикна.

И да попитам - идеята на табелката за дадена култура, е че като обираш пак ти дава XP, нали? Защото при мен нищо не отчита.  Confused

# 590
  • София
Табелката е само за фукня, че имаш три звезди Simple Smile
За да взимаш ХР трябва да използваш бушел.

# 591
Табелката е само за фукня, че имаш три звезди Simple Smile
За да взимаш ХР трябва да използваш бушел.

Напротив. Бушела ти дава двойно мастъри, а ХР идва от наторяването. Като имаш табела не ти дава вече мастъри.

# 592
При завършено трето мастери ниво /табелка/ и активиран бушел за съответната култура при бране дава ХР бонус. Този бонус е различен за различните култури. Например при Bluberries е 40% х 1 ХР.  Без бушел - по 1 ХР.

Сумарно - ако имаш 500 лехи и береш боровинки с табелка без бушел получаваш 500 ХР, а с активиран бушел - 700 ХР /500 + 40% от 500/.

# 593
Пфу, най-накрая изчетох това, което пропуснах за повече от месец  Crazy

Първо за Iphon-а да кажа.
Преди няколко месеца си инсталирах фермата на Ipod-а, но беше ужасно. Много цикли , и от 20тия път зареждаше. Успях да пратя някви кончета, май в на Славаа фермата, ако не се лъжа. Нейната си е голяма Simple Smile почти на сляпо ги купих, щото не се виждаше точно какво купувам и  къде го слагам, та по-късно й се наложи да си ги издирва из цялата ферма Grinning .
Така че, тези, които искат да играят играта от там - да се заредят с железни нерви и търпение. Но не знам, може и вече да са го оправили. Иначе си е отделен софтуер , не се влиза през фейсбук, както някой беше споменал.

И да питам - за какво в крайна сметка са ми тези мастери табели? Освен, че дават XP , като засадя култура с табела (което едва ли ще направя) , друго какво?

# 594
Whatever, ами за да се чудиш къде да ги слагаш във фермата и да се фукаш с тях... Марто много им се кефи Wink

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 19:58 от Zl-76

# 595
Един гооооооооооооолям подарък за който успее да го вземе 200 КЕША  http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=10000025013 … 0oUrob&ref=nf

# 596
Оооо благодаря ти  newsm51
Сега остава само да върнат UNWITHER RING  smile3508

# 597
WOW  Heart Eyes ИМАМ ВЕЧЕ 240 КЕШ!!! БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

# 598
Какво беше това? На мен ми излиза само синя иконка с ОК . И най-вече, ще има ли още?  Laughing

# 599
Ох и на мен не ми ги даде в основната ферма , нооооооо във фалшивите си ги взех и то нахално поне от 5-6  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт