FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не знам какъв бъг е бъгясал и кога, но при мен ми е подменена табелката за една звезда със същата с 2 звезди и ми даде такава и в гифт бокса, и сега имам 2 еднакви 2-звездни табелки

а с тия трюфели - мисля, че народа изобщо не разбира какво да натисне /толкова и английски знае/
и натиска каквото му падне, и аз рядко получавам върнат трюфел.

# 571
Някои от подаръците, като материали, пчели и части за тракторите, вече могат да се шерват направо от гифтбокса Peace

А као ги шерваш, остават ли за теб Confused
Да, като на теб ти отнема от бройката.

Нали точно това съм казала в поста пред твоя.

# 572
 Blush Съжалявам, не съм видяла

# 573
Как се връщата трюфели на този който ти ги праща?Аз също не знам..

# 574
има ли някъде коментирано колко трябва да произведа в хлебарницата че да ми се вдигнат звездите, нещо бавно ми се случват нещата, и като имам вече една звезда що нямам такава табела?

# 575
  • София
Как се връщата трюфели на този който ти ги праща?Аз също не знам..
Като се натисне по-дългия бутон - "приеми и шерни обратно"

# 576
Имам аз един такъв въпрос.. Както разбрах, със самолета за моментален растеж, можа да го ползвам еднократно безплатно... Ако след това го продам, и спечеля или си купя друг, мога ли пак безплатно да го ползвам ?

# 577
  • Пловдив
Не, няма да е безплатно. Аз още като го пуснаха и пробвах, но не стана и си иска кеш.

# 578
  • ГО
Много ме дразнят изскачащите съобщения докато бера, копая, сея. #Cussing out
Ей, аман, сега пък ме питат дали не искам да получавам мейл, като ми узрее реколтата.  ooooh!

# 579
Английски може и да не знаете, но поне български знаете Нова възможност на свинарника (нова за времето си) Wink

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 08:31 от rostan

# 580
  • UK
Добре, че си ти да ни просветлиш на български, понеже ние тука сме хванати от гората (нивата) и до един не знаем и една думичка на английски.

# 581
Добре, че си ти да ни просветлиш на български, понеже ние тука сме хванати от гората (нивата) и до един не знаем и една думичка на английски.
Оооо усещам ирония. Мир сестро. Peace

# 582
rostan Благодаря че ви има  bouquet за това че ни превеждате и показвате новите неща защото аз неразбирам английски и ми се налага винаги да превеждам с помоща на преводач  Embarassed

# 583
rostan Благодаря че ви има  bouquet за това че ни превеждате и показвате новите неща защото аз неразбирам английски и ми се налага винаги да превеждам с помоща на преводач  Embarassed
Peace
и аз благодаря

# 584
Някой има ли проблем със зареждането на фермата?От снощи не мога да вляза и то само в моята си ферма,не става и от друг комп,нито пък през друга ферма да торя........Идеи какво съм сгафила? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт