FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 555

Да.. така е.. но само да не ме караше всяко действие да публикувам на стената.. Така се получава по 2 поста на стената на всеки посетен съсед... Това първо е загуба на много време, и после пълни допълнително пълната ми стена с постове  Shocked

Аз ги игноирам и без това много  и забива ако тръгна да публикувам всичко, до сега да не съм взела нито един медал.

# 556
Да така е, но ако не го публикуваш, не го отчита  Tired Абе.. загубена кауза  ooooh!

# 557
Не е възможно на мен си ми отчита , публикацията не ти дава допълнителен бонус

# 558
За всички други да... Само за втория медал за помощ не отчита , ако не си го публикувал... Но днес като пробвах, дори така не отчете  hahaha

# 559
  • София
Момичета и момчета, пожелавам на всички ученици на добър час.
А на моето първолаче  Cry му пожелавам успех и желание за нови неща.

Успех и много прегръдки и на твоето първолаче Simple Smile
Не можахме да се видим в училище, но съм сигурна, че първият ден е бил незабравим, независимо от малките организационни неуредици.

# 560
  • София
Хе хееее, току що открих, че стробъри прасето се продава за 15000 #Crazy  #Crazy

# 561
Някой може ли да ми каже на колко етапа се разширява бебешарника, че се чудя дали да го почвам?

И да се саморедактирам - преди писах, че дава табелка на всяка звезда и в една ферма е така

но в моята автоматично ми подмени табелката и от 1 стана с 2 звезди

# 562
  • UK
И в моята автоматично ми подмени табелата с две звезди. Няма логика да пуска нова с всяка звезда. Не знам защо е така в тази ферма, може да е само бъг.

# 563
  • E-CLM & CH-VD
А аз съм с табелки за всяка звезда поотделно - не ги сменя, а добавя новата табелка  Crazy

# 564
  • Бургас
А аз съм с табелки за всяка звезда поотделно - не ги сменя, а добавя новата табелка  Crazy

И при мен добавя нова табелка.
И най-накрая ми даде 20 кредита и на основната ферма, само че вече иска 11 кредита за 4FV Crossing Arms

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 08:15 от Чериса

# 565
Добро утро.Исках да вляза във една от допълнителните ми ферми да я обера и ми изписа че иска телефонен номер и не мога да вляза.Пробвах в пощата нямам нищо.Написах си телефонния номер,но не ми изпращат код за потвърждение.Някой имали идея как да вляза като когато съм се регистрирала не съм писала телефонен номер.На всичко отгоре в този акаунт имам над 50 ФК
Последно беше, че номера се изписва без нулата, а аз се чудя в международен формат ако се изпише 00359хххххххх дали ще стане.
Някой ако пробва така нека да сподели моля, за да знаем.
въвежда се само тел номер без 0 отпред,и само виваком става, поне при мен беше така нито с глобул нито с м-тел стана.и кода ти го пращат на телефона а  не на email.успех !!! #Crazy

# 566
Хе хееее, току що открих, че стробъри прасето се продава за 15000 #Crazy  #Crazy

Да, ама те туй прасенце му се отдава да намира черни трюфели, а щерката има едно цикламено розАво, което всеки път като го пусне й дава бели трюфели. Милата шерва, шерва, ама никой не й връща. Дори един ден идва да ми плаче, че най-накрая извадила бял трюфел на приятелка, която играе, а тя видиш ли супер егоистично, не й върнала трюфелче и на нея  ooooh!  Но пък какво ли се учудвам на децата, като на мен като пусна черни трюфели на играещи не ми връщат ...

Руске, душко, и на мен реално построените постройки са ми повече отколкото ми пише на каската, но ако се замислиш - имам два японски барна (третият го продадох) и ако ги броя като една сграда, защото са еднотипни, тогава баш си ми отговаря това дето ми пише там.

# 567
  • Бургас
Някои от подаръците, като материали, пчели и части за тракторите, вече могат да се шерват направо от гифтбокса Peace

# 568
Да, като на теб ти отнема от бройката.

Аз да питам пак, знам че през няколко страници става въпрос за това, но актуален списък за nursery barn-a има ли? Кои кончета в какви се превръщат?

# 569
Някои от подаръците, като материали, пчели и части за тракторите, вече могат да се шерват направо от гифтбокса Peace

А као ги шерваш, остават ли за теб Confused

Общи условия

Активация на акаунт