FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Сега виждам, че като цъкнеш на някой съсед да го визитираш и ти се отваря нова опция  Thinking

Може ли да осветлите какво точно значат иконките? newsm78

Ми тва е статистиката. Имаш я и ти - под лентата , където пиша колко ти остава до края на левъла.  Peace
То ясно, ама кво значат тия звездички, каски и лупички? Thinking

# 541
  • UK
А какво има предвид под "медали" и как отчита "колекциите"?

# 542

"Нека аз, нека аз моля другарко"  Joy

първа звездичка горе ляво - съответното ниво
втора звездичка по средата в ляво - колко мастерита имаш (тука се включва първа, втора и трета звезда)
лупата в ляво - означава колко колекции си затворил

синята панделка горе в дясно - означава колко медала си спечелил (тука се включват жълти, бели, червени и сини медали)
синият/златен медал по средата в дясно - означава колко медали си спечелил от ко-мисиите (тука се включват бронзови, сребърни и златни медали)
каската в дясно - означава колко сгради имаш които си построил с материали (напр. свинарник, ботаническата градина, японският барн, конюшната, гаража и т.н.)

# 543
  • София

"Нека аз, нека аз моля другарко"  Joy
...

omm Моля другарко, обяснили сте го като за първи учебен ден   bouquet !

# 544
  • London
Момичета и момчета, пожелавам на всички ученици на добър час.
А на моето първолаче  Cry му пожелавам успех и желание за нови неща.

# 545
Добро утро.Исках да вляза във една от допълнителните ми ферми да я обера и ми изписа че иска телефонен номер и не мога да вляза.Пробвах в пощата нямам нищо.Написах си телефонния номер,но не ми изпращат код за потвърждение.Някой имали идея как да вляза като когато съм се регистрирала не съм писала телефонен номер.На всичко отгоре в този акаунт имам над 50 ФК

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 08:27 от Аличка

# 546
Аличка моля те чети преди да питаш , последните няколко страници момичетата го дъвчат точно този проблем  Peace

# 547
Слава изчетох ги,но никаде не прочетох отговора на моя въпрост как се е оправила фермата.

# 548

На мен също ми се случи това преди време, дадох им тел. на глобул изписа ми че ми е пратен код но на тел. няма никой, пробвах с м-тел и там същото, най-накрая с виваком стана, тел. номер се въвежда без нулата отпред а само 87x xxx xxx.Успех на всички с този проблем,а да пари за смс не ми взе. Laughing
Това е на предната страница.
Да питам нещо друго. Все по-често ми се случва когато взема нещо от колекция в кутията ми не е то. Например повече от месец хващам черно-бялото перо, а в кутията ми е зелено или кафяво. Същото е и при камбаната, и бутоните.

# 549

"Нека аз, нека аз моля другарко"  Joy

първа звездичка горе ляво - съответното ниво
- тва ясно bowuu
втора звездичка по средата в ляво - колко мастерита имаш (тука се включва първа, втора и трета звезда)- това тоже bowuu
лупата в ляво - означава колко колекции си затворил- това не баш /имам 2 508/ bowuu
синята панделка горе в дясно - означава колко медала си спечелил (тука се включват жълти, бели, червени и сини медали) - това може и да е така /нема да ги броя/ Crazy
синият/златен медал по средата в дясно - означава колко медали си спечелил от ко-мисиите (тука се включват бронзови, сребърни и златни медали)- и това не ми се брои  Blush
каската в дясно - означава колко сгради имаш които си построил с материали (напр. свинарник, ботаническата градина, японският барн, конюшната, гаража и т.н.)- това също не е баш така- само барновете ми бяха 5, преди да ги продам... а и в момента са ми 9 Thinking

п.п...бррррр...измъчи ме с тоя оцветен цитат  Crossing Arms Joy
...освен това съм само пети клас  bowuu

Момичета и момчета, пожелавам на всички ученици на добър час.
А на моето първолаче  Cry му пожелавам успех и желание за нови неща.
Цункам ви Heart Eyes

# 550
  • София
Брои затворените колекции, но от този момент нататък.
Досега затворените не ги отчита.

# 551
  • София
Добро утро.Исках да вляза във една от допълнителните ми ферми да я обера и ми изписа че иска телефонен номер и не мога да вляза.Пробвах в пощата нямам нищо.Написах си телефонния номер,но не ми изпращат код за потвърждение.Някой имали идея как да вляза като когато съм се регистрирала не съм писала телефонен номер.На всичко отгоре в този акаунт имам над 50 ФК
Последно беше, че номера се изписва без нулата, а аз се чудя в международен формат ако се изпише 00359хххххххх дали ще стане.
Някой ако пробва така нека да сподели моля, за да знаем.

# 552
Руска & alpha_beta това все пак е Zynga!  Кое при тях се е получавало от първия път - някой ден може би ще започне да брои както трябва.  Все пак да не забравяме, че играта е бета версия вече година и няколко месеца ...

# 553
  • UK
Всички игри са бета.

# 554
За втория медал, и аз открих "топлата вода". При мен става, като си посещаваш съседите от лентата долу, но трябва да изпълниш всички задачи, които ти се показват от горната лява страна на прозорчето.... МНОГО бавно ще стане това при мен Sad но все пак отчита...

Ами не е ли точно това целта на този медал newsm78
За помощ на съсед-като влезеш в другата ферма правиш всичко и ти го отчита за медала.

Да.. така е.. но само да не ме караше всяко действие да публикувам на стената.. Така се получава по 2 поста на стената на всеки посетен съсед... Това първо е загуба на много време, и после пълни допълнително пълната ми стена с постове  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт