FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
аз съм с IPhone, влизам без проблем във фермата, само трябва да инсталирате ето това

http://itunes.apple.com/us/app/farmville-by-zynga/id375562663?mt=8

# 526
Добавих ви.
А видяхте ли рекламата над самата ферма, че ако играете на 8 игри за 24 часа, дава 1 кеш. Аз цъкнах на всички по 2-3 пъти и ми ги отбеляза като изиграни. Кеш още нямам.

Не пише, че дава кеш, а че влизаш в лотария за хиляда долара на всеки час за 24 часа. Simple Smile $1K е хиляда долара. Simple Smile

Някак като им прочетох правилата ми се стори, че е валидно за американски граждани или нещо подобно. Така или иначе някой ако успее да спечели 1к да не се притеснява как ще успее да ги похарчи Simple Smile.

За тези които срещат проблем с втория медал /помощ на съседи/ правете следното: Отваряте приложението през фейсбук, а не през фармвил след това отивате на таб-а "моите съседи" и в горната част има "Го ту ............'с  фарм" от там за сега отчита. Успех!
Опитах но нищ оне ми отчете представям си как трябва да влизам от там 1000 пъти ужас

# 527
Още не съм успял да я заредя с i-pod-а  ooooh!

И моята през iPod не се зарежда. Просто все още Зинга имат проблеми с по-големите ферми- и при други мои познати не се зарежда.

# 528
Опитах но нищ оне ми отчете представям си как трябва да влизам от там 1000 пъти ужас

Опитах само заради теб Simple Smile - при мен си отчита всяко влизане при което гоня врани, лисици, порове и т.н. Определено е по-бавно, но като няма риба и рака е риба ...

За мераклиите с Iphone-тата може да опитате да отворите този адрес: http://www.farmville.com/gifts.php та там флаш няма /само част от картинките/ , но може да опитате дали ви дава да пускате подаръците поне Simple Smile

# 529
Опитах се да вляза в един от фалшивите ми профили и ми се появи следния надпис:
Confirm Your Identity
To continue, we need you to provide your phone number. This quick security check helps keep Facebook a community of real people who connect and share using their real identities.
Confirm your identity by adding a mobile number to your account
Add your phone
Please click the button below to continue.
След като си въведа телефонния номер пак не ме пуска да вляза, някакви идеи?

А ти въобще въвеждала ли си телефонен номер в персоналните си данни?

При регистрацията не, но сега като ми излезе този надпис го въвежам и пак не ме пуска.

Да не са ти хакнали акаунта чрез пощата?
Паролата лесна ли беше?
Разглеждах опциите за идентификация и при мен няма телефонен номер, име разни тъпи въпроси
от рода на коя улица сте живели та 8 годинки и др. такива.

Това стана не само на един акаунт, а на няколко. Предполагам, че това е от FB, за да ограничат фалшивите акаунти, в които не е влизано известно време, но не ми е ясно защо не ми приема тел. номер.

А ако излезеш с номера забравена парола, трябва да ти я пратят в пощата, пробвай така.

Пробвах, но пак не става, продължава да ми иска номера. На някои от акаунтите имах FV cash за черни дни и сега не мога да ги използжам заради тая тъпотия #2gunfire

На мен също ми се случи това преди време, дадох им тел. на глобул изписа ми че ми е пратен код но на тел. няма никой, пробвах с м-тел и там същото, най-накрая с виваком стана, тел. номер се въвежда без нулата отпред а само 87x xxx xxx.Успех на всички с този проблем,а да пари за смс не ми взе. Laughing

# 530
freestylers не е нужно да цитираш абсолютно всичко , достатъчно е само това което се отнася към отговора ти  Peace

# 531
За втория медал, и аз открих "топлата вода". При мен става, като си посещаваш съседите от лентата долу, но трябва да изпълниш всички задачи, които ти се показват от горната лява страна на прозорчето.... МНОГО бавно ще стане това при мен Sad но все пак отчита...

# 532
Лелеее, от месец и половина не съм играла фермата и съм изпуснала мнооооого неща ,така като гледам Simple Smile Беше ми омръзнала тотално, но сега от скука пак я подиграх. Имам да чета над 2 теми. Нещо интересно и лимитирано да съм изпуснала? Ще съм много благодарна ,ако някой ми резюмира с 2-3 изречения по-интересните нови неща. Иначе по-късно ще се върна да изчера темите де Simple Smile Да не ви затрупвам с излишни досадни въпросчета  Hug

# 533
За втория медал, и аз открих "топлата вода". При мен става, като си посещаваш съседите от лентата долу, но трябва да изпълниш всички задачи, които ти се показват от горната лява страна на прозорчето.... МНОГО бавно ще стане това при мен Sad но все пак отчита...

Ами не е ли точно това целта на този медал newsm78
За помощ на съсед-като влезеш в другата ферма правиш всичко и ти го отчита за медала.

# 534
  • София
Whatever, не можах да те позная, бре, с новите аватар и подпис  Crazy !
Чак като се зачетох в поста и установих, че си от редовните, погледнах ника.
За новите неща, не-лимитирани:
1. Гараж за машините (самолетът не влиза там, това не е хамбар  Laughing), нов медал за ъпгрейтнати машини
2. Склад в земята - събираш за него лопати, разменяш ги за награди, както бяха валентинките; като събереш общ брой 500 лопати (независимо дали си ги използвала или не), в склада можеш да прибереш 500 неща. Така, поне за мен, се обезсмислят другите складове.
3. Кочина - събира 20 прасета, които можеш да пращаш по съседските ферми да търсят трюфели. За да пратиш едно прасе първо трябва да го нахраниш; храна правиш от излишни за теб бушели или си ловиш от стената. Едно прасе можеш да го пращаш веднъж на 2 дена, после си почива. Ако намери трюфел, постваш го на стената на конкретния съсед, от който е намерен. Когато същият този съсед цъкне на публикацията, може да ти върне и на теб трюфел. От трюфелите се получават различни на цвят прасета.

Има лимитирани посеви, които ще видиш в маркета.
Като цяло не си изпуснала кой знае какво  Wink !

# 535
Кали , много ти благодаря  Hug Първото нещо, което опитах е да прибера самолета в гаража  hahaha Видях аз , че има мноого нови неща. С тези прасета май не ми се занимава. Нещо вече хич не съм ентусиазирана, но ще се опитам пак с тая ферма Simple Smile Благодаря ти още веднъж.  Hug

# 536
Whatever аз вчера точно се чудех защо не те виждам , видях че и фермата си я позанемарила . Понеже периодично попоглеждам кой е спрял да играе и си го махам от приятелите, ама теб не ми се искаше и ето имало е причина  Grinning

# 537
Whatever аз вчера точно се чудех защо не те виждам , видях че и фермата си я позанемарила . Понеже периодично попоглеждам кой е спрял да играе и си го махам от приятелите, ама теб не ми се искаше и ето имало е причина  Grinning

Хехе, радвам се  Hug

# 538
Сега виждам, че като цъкнеш на някой съсед да го визитираш и ти се отваря нова опция  Thinking

Може ли да осветлите какво точно значат иконките? newsm78

# 539
Сега виждам, че като цъкнеш на някой съсед да го визитираш и ти се отваря нова опция  Thinking

Може ли да осветлите какво точно значат иконките? newsm78

Ми тва е статистиката. Имаш я и ти - под лентата , където пиша колко ти остава до края на левъла.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт