FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Ех Марто освем да те замеряме с камъни неееезнам к'во друго

Не се сърдете на детето  Naughty !
Нещастно е, че след 3 дена тръгва на училище. А и без комп, положението му е тежко  smile3560 !

Абсолютно!  Laughing
Без комп + училище = кошмарът на всяко дете  Laughing
Все още не съм заредил играта от i-pod-а, явно няма да се играе оттам  ooooh!

# 511
  • La casa de Mickey Mouse
привет
кажете ми моля как да си разширя кокошарника
търсим си съседи със съпруга ми
siliavska@yahoo.com
nonstop@dir.bg

ще съм ви благодарна ако ни приемете

# 512
кажете ми моля как да си разширя кокошарника

По принцип като дадеш Expand, но в последно време има бъг и дори да дадеш разшири и да публикуваш на стената си, когато съседите ти цъкат им казва или че разширението вече е приключило, или им изписва, че са ти помогнали, но при тебе нищо не отчита ... Така или иначе в момента е невъзможно да се разшири нито кокошарника, нито кравефермите, нито складовите помещения - постройки.

# 513
Добавих ви.
А видяхте ли рекламата над самата ферма, че ако играете на 8 игри за 24 часа, дава 1 кеш. Аз цъкнах на всички по 2-3 пъти и ми ги отбеляза като изиграни. Кеш още нямам.

# 514
  • La casa de Mickey Mouse
Мерси много

# 515
Здравейте,
рових се доста из темите, но не успях да видя някъде писано ли е как се сдобиваш с пчела Майка ?! Може само да се купи така ли ?
Благодаря предварително.

# 516
  • София
Здравейте,
рових се доста из темите, но не успях да видя някъде писано ли е как се сдобиваш с пчела Майка ?! Може само да се купи така ли ?

Друг вариант, освен купуването, е да жънеш цветя и да ториш съседски цветя.

# 517
# 518
Все още не съм заредил играта от i-pod-а, явно няма да се играе оттам  ooooh![/b]
Преди време се интересувах как се влиза през IPhone, срещнах неразбиране даже и подигравателно отношение че не знам какво е това. Наистина не знаех но не и за безжична връзка. По въпроса пробвах такъв ЖСМ към рутера си и влиза в ФБ но фермата не зарежда. Това значи че телефона трябва да е мощен като среден лаптоп: процесор, видео картата и достатъчно памет. От моите изследвания стигнах до извода че единствено продуктите на Apple имат такава възможност, а ние нямаме такава възможност да се сдобием с тях  Rolling Eyes

# 519
  • UK
Добавих ви.
А видяхте ли рекламата над самата ферма, че ако играете на 8 игри за 24 часа, дава 1 кеш. Аз цъкнах на всички по 2-3 пъти и ми ги отбеляза като изиграни. Кеш още нямам.

Не пише, че дава кеш, а че влизаш в лотария за хиляда долара на всеки час за 24 часа. Simple Smile $1K е хиляда долара. Simple Smile

# 520
Добавих ви.

Не пише, че дава кеш, а че влизаш в лотария за хиляда долара на всеки час за 24 часа. Simple Smile $1K е хиляда долара. Simple Smile

Някак като им прочетох правилата ми се стори, че е валидно за американски граждани или нещо подобно. Така или иначе някой ако успее да спечели 1к да не се притеснява как ще успее да ги похарчи Simple Smile.

За тези които срещат проблем с втория медал /помощ на съседи/ правете следното: Отваряте приложението през фейсбук, а не през фармвил след това отивате на таб-а "моите съседи" и в горната част има "Го ту ............'с  фарм" от там за сега отчита. Успех!

# 521
  • UK
Мда, само за американци е. Simple Smile

# 522

Знаех си аз, че пак нещо мишкотят. Можеха да напишат на банера примерно "Dear american monkey, We’re giving away $1K every hour for 24 hrs only for you. Learn more!", или нещо подобно да не се опитвам да чета правилата но не би ...

# 523
Да му се невиди, пак не съм разбрала  Simple Smile
МГМ благодаря за съвета за помагане на съседи, стана.

# 524
  • E-CLM & CH-VD
Все още не съм заредил играта от i-pod-а, явно няма да се играе оттам  ooooh![/b]
Преди време се интересувах как се влиза през IPhone, срещнах неразбиране даже и подигравателно отношение че не знам какво е това. Наистина не знаех но не и за безжична връзка. По въпроса пробвах такъв ЖСМ към рутера си и влиза в ФБ но фермата не зарежда. Това значи че телефона трябва да е мощен като среден лаптоп: процесор, видео картата и достатъчно памет. От моите изследвания стигнах до извода че единствено продуктите на Apple имат такава възможност, а ние нямаме такава възможност да се сдобием с тях  Rolling Eyes

IPhone, IPod са си продукти на Епъл  Rolling Eyes  Вероятно трябва да се инсталира флаш плейър или подобен софтуеър, който да подкара играта, защото и аз с моя телефон влизам във фермата, но не се зарежда, но си знам, че е от телефона, който няма флаш.

Общи условия

Активация на акаунт