FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Пфууу - тази сутрин вече го няма подаръка...  Sad аз пратих, но малко хора успяха да ми пратят на мен ....

И при мен стана така  Sad Само три чувалчета събрах  Sad
На мен вече 10тина ми се падат от пчелите и това фрии въобще не го видях newsm78 но имах две пратени и не можах да ги върна. Наторявал съм с тях, но тия дни вземам лимитирана табелка и съответно наторих но не отчита нищо при нея

това е за допълнително ХР - няма връзка с табелките

# 496
И аз си легнах по нощите, и за това може би успях да видя наторяване и да пратя на всички.... Но събрах само 12, а това за животните имам 40, а за дърветата - 30  Mr. Green Но пък мъжът ми събра около 65 торби с тор  #2gunfire

При регистрацията не, но сега като ми излезе този надпис го въвежам и пак не ме пуска.

Ама кога си се регистрирала? Защото и аз когато се регистрирах във ФБ нямаше изискване за телефонен номер, но това беше преди близо 2 год. Но мой съученик когато се регистриа през Май т.г. ми звънна да ми се оплаква как му искал реален телефонен номер.  Но това, което alpha_beta  предполага също е възможно, да са те хакнали през имейла.

# 497
  • София
Не мога да си разширя кокошарника. На няколко пъти го пускам да се разшири и все не иска. А за първите 2 часа ми бяха "цъкнали" поне 5 човека. Сега ми дава, : "Sorry, this barn raisin' is over". Нали уж важи 3 дни. Или аз бъркам някъде?

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 16:11 от irinopolis

# 498
Хубаво, че са пуснали това за наторяването на подарък, ама... и благодаря на всички съседи, които ми пратиха...но аз изобщо не бях вкъщи снощи, само влязох да си обера фермата набързо  Mr. Green, нямах време да видя подаръците и се извинявам, че не мога да ви върна Tired

# 499
  • София
Аз също се извинявам на всички, на които не успях да върна подаръците заради това, че съм изпуснала деня за изпращане.

# 500
Още не съм успял да я заредя с i-pod-а  ooooh!
Извинявам се, че не ви пращам от специалните подаръци, но компа ми беше (и все още e) развален  Wink

# 501
Ех Марто освем да те замеряме с камъни неееезнам к'во друго

# 502
  • София
Ех Марто освем да те замеряме с камъни неееезнам к'во друго

Не се сърдете на детето  Naughty !
Нещастно е, че след 3 дена тръгва на училище. А и без комп, положението му е тежко  smile3560 !

# 503
Опитах се да вляза в един от фалшивите ми профили и ми се появи следния надпис:
Confirm Your Identity
To continue, we need you to provide your phone number. This quick security check helps keep Facebook a community of real people who connect and share using their real identities.
Confirm your identity by adding a mobile number to your account
Add your phone
Please click the button below to continue.
След като си въведа телефонния номер пак не ме пуска да вляза, някакви идеи?

А ти въобще въвеждала ли си телефонен номер в персоналните си данни?

При регистрацията не, но сега като ми излезе този надпис го въвежам и пак не ме пуска.

Да не са ти хакнали акаунта чрез пощата?
Паролата лесна ли беше?
Разглеждах опциите за идентификация и при мен няма телефонен номер, име разни тъпи въпроси
от рода на коя улица сте живели та 8 годинки и др. такива.

Това стана не само на един акаунт, а на няколко. Предполагам, че това е от FB, за да ограничат фалшивите акаунти, в които не е влизано известно време, но не ми е ясно защо не ми приема тел. номер.

# 504
  • София
Confirm Your Identity
To continue, we need you to provide your phone number. This quick security check helps keep Facebook a community of real people who connect and share using their real identities.
Add your phone

Паролата лесна ли беше?
Разглеждах опциите за идентификация и при мен няма телефонен номер, име разни тъпи въпроси

Това стана не само на един акаунт, а на няколко. Предполагам, че това е от FB, за да ограничат фалшивите акаунти, в които не е влизано известно време, но не ми е ясно защо не ми приема тел. номер.

А ако излезеш с номера забравена парола, трябва да ти я пратят в пощата, пробвай така.

# 505
Не мога да си разширя кокошарника. На няколко пъти го пускам да се разшири и все не иска. А за първите 2 часа ми бяха "цъкнали" поне 5 човека. Сега ми дава, : "Sorry, this barn raisin' is over". Нали уж важи 3 дни. Или аз бъркам някъде?

Този проблем и аз го имах и продължавам да го имам Rage При мен е така от 2-3 седмици и явно нямат намерение скоро да се справят с проблема Tired

# 506
Confirm Your Identity
Add your phone

Паролата лесна ли беше?

А ако излезеш с номера забравена парола, трябва да ти я пратят в пощата, пробвай така.

Пробвах, но пак не става, продължава да ми иска номера. На някои от акаунтите имах FV cash за черни дни и сега не мога да ги използжам заради тая тъпотия #2gunfire

# 507
До кого да пиша че имам проблем с играта. newsm78

# 508
  • София

А номера в какъв формат го въвеждаш, нали като за международно избиране?

До кого да пиша че имам проблем с играта. newsm78

До съпорта, отдолу под играта ще намериш вход.
Какъв ти е проблема?

# 509
И аз си имам влак!

Общи условия

Активация на акаунт