ох, тя не е за разправяне - то нито спи, нито си играе, мрънка по цели дни и нощи............ Аз вече си мисля дали да не си търся работа, че няма как да се върна в София и да работя там, че нали се преместихме заради мъжа ми............ знам ли, ми не мога вече да изтърпя - то ужас, ужас направо.... Направо не зная 4елси и другите мами на близнаци как се справят, представям си не едно, а две да мучат и скърцат по цели нощи и дни..... Само аз ли изпитвам такива противоречиви чувства, направо има дни, в които ми иде да избягам... толкова съм раздразнена... И отгоре на всичко, тук уж излизам с една мама сутрин на разходка, а то- от 5 дни в седмицата, 2 едва ли се събират да се видим и все сама..... То верно, че ми е трудно да завързвам приятелства как бъде, но и тя несериозна.... ами какво да прави, нали си има майка тук, а аз никого

На, наоплаках се.... сега ми олекна.....
Поздравявам всички, аз вчера, като казах че сте се изпокрили, то взехте, че се явихте, но само някои......
Другите, като Мама Да, ще им дърпаме ушите за неизвинените отсъствия

Добре дошли на новите мами

Честити именици и месечинковчета

Елена, ние сме в петък на консултация, и се чудя дали ще имаме 7 кг
дано, че иначе голям пердах ще яде Деляна за това ядене - то голям инат, голямо чудо....Елзас, пазете се

Пак се разрева.....

бягам
Със всичко се свиква,вече не ми прави впечетление като мрънкат.Имам чувството ,че ако ми дадът още едно и с 3 ще се оправя
ама мина.. това сигурно ще е до следващия екшън. Не бих я оставила обаче поне до годинка ще се гледаме толкова съм я чакала, а след това да му мисли майка ми. Много се ядосвам и аз понякога.. то е мрънкане то е чудо, успокоявам се че е мъничка и нищо не разбира и е напълно зависимо от мен горкото. 
),има вероятност в четвъртак мъжа ми да ходи до софия по работа и ако си намеря за компания някоя мама от вас да се видим и аз може да дойда,така че приемам предложения
списъкът на мартенските мами се е увеличил:))daniela197878 ,tihi4ka,Добре дошли в нашите редици:))Извинете ме , ако съм пропуснала някого.
но нищо все пак уговорката остава,може ако искаш да ми дадеш тел на лични а моя го има на 1 стр. и наистина ако и някоя друга мама дойде мнооого ще ми бъде приятно да се запознаем
- е ставам че заспа и да отскоча до магазина