Роси, от една приятелка зная, че имало сайт изцяло за гледачки - явно е много голям проблем.
направо ще се побъркам.И с триста зора я навивам но не в мен а на легло без да я притискам до мен.А като си пиех изцеден лимон със захар и вода тя любопитно отново си протегна ръчичките дадох и и направи такава визиономия и през целият ден я пробвам като и подам чашата и тя се дърпа назад или обръща.Та от сега вече ще внимавам какво и как правя.
За хремата слагаме спрей и след 5 мин черни капки те си остават номер 1
Два пъти сложих и на 2-те и край с хремата.
Даже мъжо вече се сърди че не му обръщам внимание но нямам време и нерви да го отразя и него в калабалъка

от нас.Ще ви оставям,че имам да оправям багажа:))
) Вчера бяхме на консултация и за мой ужас сме качили само 250гр и сме порастнали 2см 7300гр и 68см Казах на педи че ми отказва млякото през беберона и тя вика ми нямаш проблем давай го с лъжичка. Направо ме застреля тя давала ли е някога 200мл мляко с лъжичка това е кошмар а и тя с лъжица й давам пюрета и каши и тя си ги придърпва с езика на вътре а това мляко тръгва да тече и по тоя повод някой знае ли с какво мога да го сгъстявам и да го давам с лъжичка някъде мисля бях чела за царевично нишесте.......

Виждам, че много мами се губят, но сигурно и те са като мен! 
Видях че някои мами вече дават попарка.Споделете как я приготвяте?Слагате ли сирене и какво?Краве или друго?Свода ли я правите или с чай,АМ?Благодаря предварително!
Аз изобщо не й повярвах, но реших да не се притеснявам много, просто нямаше какво да направя. Сега се надявам като идем другата седмица, да сме качили повече.

ще дойде момент,в който така ще се отприщи да говори,че ...

за всички