Честити месечинки на бебчовците!
ilein7 , Мама Ив, да са ви живи и здрави рожденниците!
ilein7 , и ние сме като вас, хич не ни се стои в количката, дори я слагам почти седнала, за да може да гледа и да се залисва, ама не, тя иска да гледа от ръцете на мама. Та като сме вънка почти се носим. В столчето също не щем, добре, че е баткото, та като пътуваме и прави най- различни смешки и я занимава, иначе няма как като шофирам да я държа, та понякога съм спирала с колата, да я взема за малко, че се засинява от рев.

И в къщи от няколко дена сме така, все на ръце, нито на шезлонга, нито на столчето и играчки не иска. Много е кисела в последните дни. Добре, че пак е баткото, единствено той може да я залиса, дори вчера си свалих едно филмче и успях половината да го изгледам без да ме притесняват. Играеха си двамата на спалнята, батко и и беше наредил едни много шарени карти и тя ги гледаше в захлас. Моята беба е като котките, по гръб не иска да лежи, все по корем, даже и почти винаги спи по корем. От вчера пък я гледам като се ядоса, даже лицеви опори е почнала да прави. Изправя се сама на ръчички и на пръстите на краката и така стои за малко.
Мама Да, и аз мисля да пробвам с домашни пюренца, че моята беба май много, много не и допадат купешките. Въпреки, че съм започнала захранването вече 15- 20 дена, да е изяла най- много 3-4 пюренца и то само зеленчукови, плодовите категорично ми отказва. Вчера и дадох прясно изцеден сок от круша, тя само като го опита и го изплю, и се разрева, че искам да и натикам буквално шишето, за да пие. Но аз въобще не искам да я насилвам, като и се допие, тогава ще и давам. Та важното при подготовката на домашните пюрета е да се варят зеленчуците с колкото се може по- малко вода, защото в нея отиват витамините!
Момичета, освен в Билла и то не винаги, от къде може да се купят био плодове и зеленчуци? Че ние си нямаме село, от пазара не знам, с колко нитрати ще са бъкани, не че и тези от Билла няма да са същите, ама ....
Айде, че малката си взе сутришната дрямка, та ще приготвяме за разходката.
На всички мамчета

да проядът бебоците.
на това с перелината ама ще взема и аз да пробвам това с перелината, че и ние сме същия случай.. не мога да насмогна на пране и гладене. ..
- новото боди, което беше толкова хубаво просто вече е с петно на ръкава, една подложка на шезлонга и тя е оцапана, както и чаршафа на моето легло. Натърках ги сега с един сапун за петна, дано се изчистят.