Първия има ли и други майки чийто деца не искат да ядат АМ и как процедират
Втория е нали няма проблем да давам пюрета от различни марки, че купих и на Хип и на Гербер и на още няква марка?
не съм писала отдавна, обаче имах доста работа тези дни..
. Тотално отказва мляко, каквото и да било, пробвах всичко и не става. Сега слагам АМ във всичко което се сетите, плодови пюрета, зеленчукови всичко. Само така го поглъща. На всичкото отгоре ако млякото е повече от пюрето веднага го усеща и съответно почва да пищи. Не стига това ами и отказва биберон
Целувки от мен и малкото диване
боже, как издържаш, милата

е вясвай се по-честичко и по-обстойничко
кърми си, аз толкова се радвам на кърмени деца, толкова ми харесва гледката на кърмеща майка, че ако бях художник щеше да ми е любима тема...
Спокойно, ще захраниш, не бързай, след като Вики се чувства добре, супер....
Деляна има такива моменти, като каже, че не иска мляко и това е. Tasty има същия проблем.... Имало е дни когато е изяждала по 50 мл мляко само -
побеснавам направо... И аз така правя - давам в пюретата.... За сега не съм давала попара, въпреки че попарата е много калорична и ако не е наддала поне с 500 гр за месец и половина (на 17-ти сме на консултация) май ще започна и аз попара.... Не е истина колко се вбесявам когато не иска да яде, направо ми иде да я хвана за крака и .... Стисне устни и край.... Рев, рев, рев.... Много е лошо да имаш злоядо дете, много.... Съчувствам ви момичета, защото и аз съм в същото положение.... Гледам другите деца едни хубави пълнички крачета, ръчички, бузки, а ние, слаби, слаби..... Ох, то от глад няма да умрат, но защо на нас се паднаха злоядите деца, ще се побъркаме докато пораснат.....
Сигурно пазарят от намаленията....
Дай Боже да яде

Но за млякото доколкото знам трябва да напъвам, че има калций и др. 

за МАММА,че твойта никак не е лесна.
?
Затова използваме всяка минута да сме на вън. Дребното ме побърка няколко дни беше непоносимо мрънкав. Имам чувството че това мрънкане лети из въздуха. Де що познавам майчета всичките деца мрънкат тези дни. Добре че се кротна че щях да ви пиша от лудницата. Иначе вече си хапва пилешко с кеф другата седмица мисля да вкарам глутен. Четох четох и стигнах до извода че е в иделната възраст за това. Хареса ми идеята за пюре с конско. Ама вярно сме много предубедени на тази тема. А на прабългарите това им е било основно.
Хубава и спокойна от мен.
И аз гледам другите пухкави дечица, които хапват по по-малко от нас, а пухкавеят, да са живички и здравички, и се чудя защо така. Явно някои си наддават повече от по-малко мляко, а други хапват, но не напълняват.
И ние имахме период, в който не искаше да яде, но отмина. Дано скоро отминат притесненията ти, и на всички мамчета с подобни проблеми. 

/, с обелката или без. Нямам уред на пара. Реших сама да правя, че ми омръзна да дояждам бурканчета. Тя яде колкото лешник и съм на път да се откажа, че да не я направя злояда насила.

(извинете ме , че не изброявам днес) Да са живи и здрави 

незнам и съм много притеснена от сега.Не ми се иска да се тормози малката .
толкова свикна да си цоца от мама и да заспива , че и на вън вече не иска да спинка .Чака да се приберем и да си легнем ,за да се сгуши в мен и цоц..
маи започва да става проблем.От сега усещам как ще бягам от училище 

А за столчето , ако не си го слагала от първите месеци сега ще ти е много трудно 

Не беше честно да се появиш точно сега, точно си пишех поста и исках да те изненадам с честитката и като публикувах видях, че ти си писала. 

Аз може да искам да кърмя до училище, но не мисля, че е редно. Не искам да влизам в полемики (казвам свое мнение), но не съм привърженик на твърде дългото кърмене. Искам да започна да я отбивам на година и нещо, че до 2 да съм успяла
Ама такава гордост изпитвам всеки път когато някой се изуми колко е хубава. Това беше много нескромно, ама исках да го споделя, че това е най-голямата ми радост.