Аз рано рано ходих до пощата да изпращам едни неща и се сблъсках с една камара пенсионери, чакащи кой да плаща ток, кой за пенсия, друг пък телефон плаща, че горе-долу пуснах корени в пощата.
Сега бубката е тук под краката ми на земята в шезлонга и леко я поклащам, че то иначе не стои диването.
Относно Продуктите Плазмон - на мен ми харесват за сега бишкотите, които съм ползвала. Купила съм си и други неща на тази марка. Ще ги пробвам по-късно. Но като че ли тази марка има най-раличаващ се от останалите марки асортимент. Някои неща ще ги пробвам със сигурност. но както Вени_саси каза, относно конското месо ние тук сме наистина предубедени. Въпреки че много от саламите, които се внасят се правят точно от такова месо. Но някак си в България не е възприето това меню, така да се каже.
Аз си купих от луничките на Плазмон за лека нощ, но сега ползвам все още от безглутеновите бишкоти и като ги свърша тогава ще мина на луничките. Купих си и едни бишкотки за гризкане, които се топят в устата. Взех също така и от кус куса, да го видя и това чудо какво е.Взех си от сухарите на ХИПП, които са за след 6 месеца и се правят като на каша, като се натрошат.Взех си едни сокчета от метро, които тя много не иска да пие, както и някаква течна каша на Нестле. ще пробвам пък да видим.
Майчета, моето бебоче, преди да се разболее не искаше изобщо да пие вода, чай, сок и каквото и да е различно от млякото. но като се разболя, пропи вода и чай и добре че го направи де. сега се опитвах сок да й дам и не искаше в началото, но сега си пийна да ви кажа - сокчето е от грозде, праскова, банан и какво още имаше, че не помня. Много е вкусно.
Взех чаша с мек накрайник и дръжки на Нуби, но като че ли още не знае как точно да го стиска и нищо не става де, но има време ще се научи.
Майчета, някоя от вас опитвала ли се е да подстригва вече бебока? Нашата коса е много дълга отгоре и й влиза в очичките. Ама не знам как да я отрежа.
Живи и здрави да са
много сте мили
ако можеш спинкаи с нея през деня , че ако е както при нас доста вечери ще те събужда на всеки час.
За подстригването ...ами какво ти пречи да и резнеш малко бретона или да и правиш прическа
) и сме доста оскъдни още за прически.

Мисля да отидем рано пред районното, но ако се застоим, ще трябва да го храня с пюре там и ще си омажем количката със сигурност. Не ми се иска да пропускам пюрето. 
кафенцето от мен