Лятото си тръгва вече, зъбки вади мартенско човече(8)

• 25 464
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро

Аз рано рано ходих до пощата да изпращам едни неща и се сблъсках с една камара пенсионери, чакащи кой да плаща ток, кой за пенсия, друг пък телефон плаща, че горе-долу пуснах корени в пощата.
Сега бубката е тук под краката ми на земята в шезлонга и леко я поклащам, че то иначе не стои диването.
Относно Продуктите Плазмон - на мен ми харесват за сега бишкотите, които съм ползвала. Купила съм си и други неща на тази марка. Ще ги пробвам по-късно. Но като че ли тази марка има най-раличаващ се от останалите марки асортимент. Някои неща ще ги пробвам със сигурност. но както Вени_саси каза, относно конското месо ние тук сме наистина предубедени. Въпреки че много от саламите, които се внасят се правят точно от такова месо. Но някак си в България не е възприето това меню, така да се каже.
Аз си купих от луничките на Плазмон за лека нощ, но сега ползвам все още от безглутеновите бишкоти и като ги свърша тогава ще мина на луничките. Купих си и едни бишкотки за гризкане, които се топят в устата. Взех също така и от кус куса, да го видя и това чудо какво е.Взех си от сухарите на ХИПП, които са за след 6 месеца и се правят като на каша, като се натрошат.Взех си едни сокчета от метро, които тя много не иска да пие, както и някаква течна каша на Нестле. ще пробвам пък да видим.

Майчета, моето бебоче, преди да се разболее не искаше изобщо да пие вода, чай, сок и каквото и да е различно от млякото. но като се разболя, пропи вода и чай и добре че го направи де.  сега се опитвах сок да й дам и не искаше в началото, но сега си пийна да ви кажа - сокчето е от грозде, праскова, банан и какво още имаше, че не помня. Много е вкусно.

Взех чаша с мек накрайник и дръжки на Нуби, но като че ли още не знае как точно да го стиска и нищо не става де, но има време ще се научи.

Майчета, някоя от вас опитвала ли се е да подстригва вече бебока? Нашата коса е много дълга отгоре и й влиза в очичките. Ама не знам как да я отрежа.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 09:47 от elzas

# 241
  • София
Забравих да ви се похваля, че медийните изяви на Вики продължават и сега блести от страниците на списание Моето дете  Laughing Голяма звезда си отглеждам.

# 242
Добро утро сипвам си от кафенцето на елзас и отиваме на кафе с шушка Laughing
Честити месечинки на Ивайла  на мама anik79,Елито на мама kama4e ,Симеонна мама nelka-hubavelka ,Карина  на мама malkata mama  bouquet Живи и здрави да са   bouquet
Благодарим за пожеланията тук и във ФС  Hug много сте мили   bouquet
ахони  Hug скоро може да имате зъбче  tooth ако можеш спинкаи с нея през деня , че ако е както при нас доста вечери ще те събужда на всеки час. Hug Браво на нашата звезда ... само така  Hug  bouquet
елзас много хубави снимчици сте си щракнали с Вики  Peace За подстригването ...ами какво ти пречи да и резнеш малко бретона или да и правиш прическа Mr. Green При нас бебешката коса окапа цялата без три косъма (на върха на главичката Joy ) и сме доста оскъдни още за прически.
Ние снощи до 24.00 ч имахме гости (батко ми ).Тои не беше виждал Дарка ,защото беше в Англия и наваксвах ме  Mr. Green Милата много му се радва и скуба  Mr. Green
Дано със вчеращния си пост не съм обидила някоя мама  Hug просто ми стана мъчно  Flutter
Чао за сега ние изчезваме на разходка  Laughing

# 243
Здравейте момичета днес е мой ред да почерпя за половин годинката на моето момиченце.Да се чувстват поздравени и всички бебчета които са на нашата дата Ивайла  на мама anik79,Елито на мама kama4e ,Симеонна мама nelka-hubavelka  Hug

bouquet

# 244
Здравейте мами,

ние имахме гости от Варна през празниците, кумовете ни, та нямах време да пиша. Прочетох ви по диагонал Laughing Laughing Laughing както се казва...

За това конско пюре съм доста скептична - ние често вземаме конско филе от Пикадили и ми се струва, че е доста сухо и силно месо... Но знам ли, аз дадох пиле 3 дни последователно и сега правя почивка от 3 дни и ще влезна на 2 седмици през ден пиле с нещо - напримет тикичка с катроф, нежни зеленчуци, морков с картоф и пр....
Някой беше писал, че се е запекло детето от пюрето отзеленчуците и вече няма да купува готови пюрета.... Според мен домашно приготвените биха дали същия ефект - просто зеленчуците си имат действия върху чревния тракт - например моркова затяга, както пъщърнака, но сливоте и кайсиите затягат... Аз давам десерт кайсии или сливи ако дам морков или морков с нещо си, за да не се запече.... Така, че може да се регулира стомаха на детето - + давам Биогая и не мисля да я спирам...

Елзас, аз винаги топля пюретата - ако са студени Деляна не ги яде, дори и плодовите пюрета топля....
Ахони, и аз мислих да пускам снимки на Деляна в списанията, че всеки месец се радвам на бебеоците, но така и до днес, не го направих...... Радвам се, ще си купя списанието.... Hug Hug Hug Hug

Аз обувах чорпогащи под дънките и джинсите още април.... как иначе, то студено.... Дори сега ще поръчам и ботушки, че нещо не мога да намеря хубави тук.... А иначе под космонавта пак и обличах чорпогащи, някак си, все ми се струваше студено....

Честити месечинки и зъбчета на всички бебоци....
Синева, мама Да, Мамма къде изчезнахте newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Бягам да гладя... Писна ми, но ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

А, да се похваля - В събота си направих подарък - купих си картина на Гено Лазаров... Гледах я доста време и си я взех най-накрая...Е, изхарчих си част от майчинството, но сега като я погледна и  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter
Прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 245
На бързо да ви навестя  Hug
Мама Ив, какво да ти кажа, цял ден съм в движение, за да я кърмя. Имам замразена кърма, но гледам да се прибера, за да я кърмя, за да не ми намалява. По тази причина и не искам да заменям хранене. желанието ми е поне до годинката да я кърмя, а после докогато тя пожелае. Пожелавам ти успех и вярвам че ще можеш да балансираш между училище и децата. Трудно е, но няма как.
Аз намерих положителното в цялата ситуация- разнообразявам се и съм по-спокойна сега.
Нямам време да ви изчета, за което се надявам да ме извините  Embarassed
Лека и спокойна нощ  Hug Hug Hug

# 246
Здравейте ,маминки. Пак набързо, но моите ме правят луда, Филип кашля ужасно, а аз съм с температура. Добре, че не сте писали много, та ви прочетох.
Честити месечинки и зъбчета, да са здравички.  Praynig
Ние имаме шишета с мек накрайник и дръжки на Томи Типи. Уж пийват по малко. Тези шишета когато стиснеш със зъби едно такова като цепка се отваря и водата потича.И те нали сега всичко опитват да гризят, та ми се струва, че лесно ще се научат откъде идва водата. Май тези чичета не разливат много . Взехме едни други с пласмасово удължение където се пие и две дупки. Еми те като лейки, за нищо не стават. Joy
Какво е това пюре с конско? Не мисля, че ще дам на моите деца от това. Shocked

# 247
Здравейте, майчета! Поздравления за всички празнуващи бебченца за вчера  smile3525

Челси, много ми стана смешно, че казваш, че шишетата били като лейки   hahaha
Прочетох назад, че ще имаш операция, много съжалявам, че трябва да минеш през това, дано всичко мине леко и безпроблемно  spoko

ahoney, поздравления за медийните изяви, Вики ще става звезда отсега Simple Smile

Нашият тати пристига утре и ще ходим да вадим паспорт на бебушко. Някой досега ако е вадил паспорт, може ли да сподели ако има някакви хитринки. Особено за това как ще го снимат, много ми е чудно. И какъв цвят дрешка да му облека за снимката - светъл или тъмен. Дано да не висим дълго по опашките, че  #2gunfire Мисля да отидем рано пред районното, но ако се застоим, ще трябва да го храня с пюре там и ще си омажем количката със сигурност. Не ми се иска да пропускам пюрето.  newsm78 Плануваме да пътуваме най-късно до средата на октомври.

Желая на всички болни бебенца и мамчета бързо оздравяване  Peace

# 248
Пак ви изпуснах  Sad

На патерица да благодаря за пожеланията и да почерпя за навършването на половин годинка на моята Даринка.

Честито на всички пораснали малки човечета и честити зъбчета на всички малки зайчета.

Аз само прелитам отново.
През последните дни нямам и секунда.
Съвсем на ръба съм от изтощение.

Работа има за целия китайски народ. Дари от десетина дни реве почти нон-стоп. Както преди си спеше по цяла нощ, сега почти всяка нощ се буди по 3-4-5-10 пъти.
През деня единственият вариант да не реве (с глас, сълзи и захласване) е да сме навън. Но трябва да сме в движение, вече не става номерът да си седна на някоя пейка с компютъра, за да отхвърля работа.
Съответно аз работя предимно след 22-23 часа, когато вече и трите хлапета са заспали... тамън поприключа (по това време) с работата и Дари се събужда.
Вчера заспа в 4.30 сутринта, аз станах в 8 ч.  morning

Имах страшно много работа, Даринка се съдира от рев, аз бързам, уморена, изнервена и притеснена успях от бързане да "счупя" форумите (в резултат на което около 5 мин. нямаше форуми, после ги закрепих, но едва сега през нощта окончателно ги оправих)... чакат ме още една камара неща, а сърцето ми заспива направо.

Наревах ви се...

Надявам се да не ми се сърдите, че минавам толкова рядко да ви "видя" и че не пиша, не мога да отделя персонално внимание на никого и само се отчитам/жалвам и бягам.

И сега изчезвам, защото още работа за вършене има... това ми беше 2 минутната почивка и откъсване.

Поздрави на всички, бързо оздравяване на болните и по-леко и безболезнено поникване на зъбчета на бебоците желая!  Hug

# 249
Добро утро  Grinning кафенцето от мен  kaffeetrmker_2
Ние вчера бяхме на консултация и да дам отчет.Качили сме само 300 гр. Rolling Eyes ,но пък цели 3 см сме пораснали Mr. Green.Док каза, че върви ,като по учебник и за ядене и за см. и зъбки. Laughing
Ами това е бягам , че днес имам много ангажименти цял ден  ooooh!
лапирова,Евче,Кармен ,Мамма за вас и бебоците ви  Hug HugHug  love001

# 250
  • София
Здравейте, мами. Още не съм изчела, но нали обещах да пиша какво съм решила за захранването, та използвам докато дверо не е викнал Simple Smile Оказа се, че докторката е в отпуска до 15.09 та ще отложим захранването малко. Изрично ми каза да не започвам, без да сме говорили. Доколкото знам според нейната методика се заместват хранения и на този етап си мисля, че може би така ще направя, защото ми се иска към годинка и нещо да я отбия, а ако до тогава не съм заместила хранене няма как да стане. Все пак поне 2 хранения ще оставя до година. На Вики ужасно много й се яде човешка храна и почвам да се чудя доколко е добро това късно захранване, но така или иначе аз чакам до сега, тъй като детето наддаваше страшно добре и доки каза, че трябва да сме луди да я захраним по-рано. Вече с нетърпение чакам да й дам храна на малката, но ще захранвам постепенно, стига гладницата да не си яде пюретата със все бурканчетата  Mr. Green

# 251
  • София
Челси, дано се орпавите.
Мамма, съжалявам, че си толкова натоварена,  Hug
В италия много се яде конско и доколкото знам е много добро.

# 252
Привет мами! Прочетох само последните постове, ще ме извините.
Mamma, много натоварена програма  Hug
Ахони, голяма звезда отглеждаш и туй то  Laughing Ще я отбиваш на годинка, а кой щеше да кърми до училище?  Wink
Челси дано падне температурата бързичко, тук на третия ден дават АБ.
Крменче, ние имаме вече паспорт. Минаваш с бебето отпред без ред и питаш към портиера може ли да влезеш, не питай опашката! Вътре плащаш, взимаш от гише формуляр, попълваш и пак нагишето и после я снимат. При нас направиха 100 снимки с детето вдигнато над глават на тати. Не се получи да гледа в обектива, да не мига, да не мърда и в крайна сметка позволиха тати да я гушне и на фона на бялата му тениска е снимана, уж не можело. Така че да сте с бели дрехи за фон, а тя с шарени за контраст.
Мамо Ив, браво за порастването на адашката и ние скоро ще ходим да ни мерят.
Още не искаме да ядем манджи, избутва с езиче и се кани да повръща ако глътне, може би не е готова. Педиатърката ще ме на хока, ми тя да и даде ако може.  Hug за всички най за Наталия Иванова

# 253
Добро утро и от нас!
Браво на Вики-то как да се изпусне такъв сладур.
Относно конското-реагирах така понеже не съм запозната с този продукт и помислих,че са открили че се слага в някои от другите пюрета вместо съответното месо,но иначе не бих му дала поради факта,че не бих го яла аз самата.Може и да е вкусно и полезно,но относно яденето съм малко капризна Rolling Eyes
Бързо оздравяване на всички бебчета и мамите,които са болни.
Видях,че на Ради гърленцето му е зачервено и понеже съм абсолютно сигурна,че е от зъбите опитваме се да изкараме 4 наведнъж,които ни мъчат не искам да го водя на доки да не му изпише АБ.Ще го пробвам с чайче от лайка,но ако се влошат нещата няма да имам избор.
Лек ден на всички,ние отиваме да се възползваме от хубавото време! Hug Hug Hug

# 254
  • Sofia
Уф, чета ви с това захранване.
Не знам защо, но имам усещането, че педиатрите малко или много експериментират.
Като се съберат 20 майки има поне 15 схеми на захранване....
Ахони, моят педиатър пък ме посъветва да побързам със захранването, точно защото малкият започна да наддава по много, което не било хубаво (е ние сме от два месеца на АМ).
Има ли бебоци, които вече да седят стабилно самички?
Питам, защото бебокът има мераци да седне (принципно не съм го стимулирала, нито съм го подпирала с възглавници), но като се изправи се свлича в едната или другата посока...

Общи условия

Активация на акаунт