Лятото си тръгва вече, зъбки вади мартенско човече(8)

• 25 464
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
 Hug  Много ви благодаря за хубавите пожелания Simple Smile Ние вече сме на 6 месеца и  като ставахме на шест месеца ни цъфнаха две зъбчета Simple Smile Само че бяхме на поредната сватба - шеста за тази година  Joy Joy Joy и не можах да мина да ви почерпя Simple Smile Вече ядем пюре от морков и днес ще дам картоф и морков.
Искам да питам дали има други мами със злояди деца като моето. Не иска да яде нищо освен кърма Sad Пробвах какви ли не АМ и не става кажете кое е най-сладко, сега последно по малко хапвахме Аптамил ама много тегаво положението. Даже в събота го бяхме оставили на свекърва ми с две пликчета кърма и той не е искал дори и кърмата да яде от шишето изпил е 80 мл за целия ден, а е изпил 300 мл чай  ooooh! ooooh! ooooh!

Честито на всички, които празнуват днес   bouquet

# 226
  • Сред обкръжението
Здравейте от Созопол!

Тук е много хубаво. Все още не сме ходили на плаж, но се надявам и това да стане.

Честити половин годинки на всички пораснали бебочковци. Да са много здрави и щастливи и с едни големи зъбати усмивки  Joy

Солени целувки от нас!

# 227
  • София
Мама Ив, Честита Ви месечинка на теб и малката Дарка!  bouquet

# 228
Честита половин годинка на Дарка-Божидарка-да е винаги засмяна както е на снимката на профила ти- mama Iv  bouquet
Честито месечинка и на Никол на мама dekryo  -да ти е жива и здрава .
Покрай нас нищо ново ,още сме болни-аман вече. Hug

# 229
Здравейте маминки!
Честита 1/2 годинка на бебка Дарка! Да е жива и здрава, да има щастливо детство!
Да почерпя и аз днес Никол става на 5 месеца

Днес се пробвах със захранването  Crazy
ама едни физиономии правеше, въобще не и хареса оризовата каша /уж беше с кърма/  Sad
а трябва да я яде почти 2 седмици до следващото блюдо, мисля картоф с кърма пак. Като стана дума някой да знае коя марка пюрета имат само картоф?
Честити зъбчета и месечинки на всички които съм пропуснала да честитя  Hug   bouquet
Благодара Ви за пожеланията момичета  Hug
mama Iv, malkata mama Hug

# 230
Честита половин годинка на Божидарка на Мама-Ив, и честит пети месец на Никол на мама Декрио!
Бъдете здрави и щастливи мили дечица Simple Smile

При нас с Макси нищо ново Simple Smile Още сме на гости на мама в Харманли и ни е многоо хубаво.
Поздрави на всички мами и бебчета Simple Smile

# 231
Честита половин годинка на Божидарка на Мама-Ив, и честит пети месец на Никол на мама Декрио!
Да са живи и здрави! Hug Hug Hug Hug

Magdalin*, ситуацията днес при нас е същата,както и при вас.

Ние малко бързо се захранвеме,но Ради следи всяка хапка на който яде-като цигънче прид сладкарница е hahaha нестига ли че прави един жален поглед,мляска и протяга ръка.Какво да го правя!Обезсолявам му сирене и му го слагам в картофеното пюре.На неговата възраст батко му всичко ядеше вече и го бях записала на кухня.Исках да го отложа възможно най-дълго това захранване,но уви. Rolling Eyes
Странното е,че му бях взела пюре на Гербер в чието съдържание присъства сол и той се подриска.Пробвах го и с Хип,но не ги хареса и останахме на варианта Нестле и Ганчев умира за готовите им каши.

Лек ден на всички!

# 232
Честита половин годинка на малката Дарка на Мама Ивbouquet Hug
Честито и на всички пораснали дечица, тези дни Hug и благодаря на всички за пожеланията и за нашата месечинка Hug Hug Hug  bouquet
аз не съм ви изчела но и нямам възможност в момента, ние бяхме малко на море и се видяхме в приключение, като цяло изкарахме добре, главно баткото добре си изкара, за мен беше по-уморително, но си беше промяна на обстановката и беше добре, но като се върнахме малкото се разболя първо започна с гърло и температура, а сега цяла нощ повръща и разстройство получи, горкинкото -олекна ми в ръцете, побеля, ошашках се по едно време, сега спинка и почти няма температура, дано тази нощ е по-лека, и дано не разболея и баткото. А така се старах да ги опазя и двамата, поне знам че направих всичко възможно, но.......
прегръдки на всички майчета и всички бебочета, аз ще ви чета по-нататък Hug

# 233
Пюре конско месо - как ви се струва това момичета??????

# 234
kali 7,дано бързо да отмине  Praynig
elzas, smile3511,къде това чудо???

# 235
  • Русе
   Привет!
   Честити месечинки на порастналите дечица! Hug
   Честити нови зъбки на бебоците, да са здравички и бели!(зъбките) Simple Smile
   Ема все още няма зъбче, но много се лигави, по няколко пъти на ден я преобличам ooooh! Трябва ни дъждобранче Laughing
   Бележим успех със зеленчуковите пюрета - хапва приготвените от мен. Пюрето тиквичка с картоф на ХИП беше плюто с голямо отвращение. Аз първо опитах да го дам както си беше твърдо, после смесих с топла вода и АМ, пак същия ефект, та повече няма да го купувам. Кашата успявам да я пробутам като я правя по-редичка и давам със шишето, иначе не я иска.
   Елзас, кажи повече за конското пюре, каква марка е?
   На мамите и болните дечица - много  Hug Най-голямата ми тревога са болестите, а идва новият грипен сезон Sad
   Лека вечер от нас!

# 236
  • Враца
Здравейте момичета.Не съм се вясвала отдавна ,но нямам никакво време.Хвърлям ви по едно оче,за друго време не остава.
Честити месечинки на всички празнували и празнуващи.Живи и здрави да са.
Сега да се похваля.Ичка има зъбче.Изби много бързо и безболезнено.Засега още е малка точка,но ще порасне.
Видях ,че Елзас е питала за пюрето от конско месо.
Има да  на Плазмон.Изключително полезно месо богато на протеини,а и леко месо.Друг е въпроса,че ние българите сме предубедени относно консумирането му.
Мисля като започне Ичка да хапва нещо различно от кърмата да накарам свеки да ми прати.Да я пробвам Mr. Green
А ето и инфо за тава пюреhttp://adria2001-bg.com/index.php?m=320&lang=1&category= … d=1321&city=8
Хайде отивам да се хоризонтирам,защото съм като разглобена.
Прегръдки и целувки на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 237
Здравейте и от нас мами! Hug
Минавам специално да поздравя Дарка на Мама Ив за нейната половин годинка,както и за посещението на феята на зъбките да са здрави и бели зъбчетата.
Поздрави и на Декрио и малката Никол за тяхната месечинка.
И на мен ми стана много интересно това пюре от конско месо  newsm78
Тедко също не харесва хипските пюрета явно са доста безвкусни.Най си харесва на гербер и сънвал всички си ги хапва с удоволствие....Много обича и кашите на хумана чиста оризова каша не ще.....
Някой питаше за пюре само от картоф има на хип и семпер но задължително трябва да се разредят защото са много гъсти..
Е това е от нас...
Цунки гунки  Hug Hug Hug

# 238
  • Sofia
Добро утро и от мен,
и с най-добри пожелания за половин годинката на всички бебоци досега.

Аз си мислех, че само на мен не ми достига времето, но като гледам каква е пуста темичката ни, явно не съм единствената.

Майчета, от кога започнахте да давате месни пюрета. И с какво месо стартирахте. Каката съм я захранвала с пуешко, и сега се чудя дали пак да не заложа на него.

И да ви питам - има ли намерение някоя мама в скоро време да се връща на работа. Мен са ме налегнали едни такива мисли (каката беше на 5 месеца и половина, когато тръгнах на работа), но май ще поизчакам още малко.

# 239
  • София
здравейте, милички. съжалявам че така съм ви изоставила, но по цял ден сме при нашите на двора, където са деди и братовчедката, а това са най-любимите хора след мен  Laughing
честити месечинки на всички пораснали бебета, да са живи, здрави и много усмихнати.
Вики от 1 седмица не спи, иска цяла нищ да е на гърдата ми, та ходя като сумнамбул. но зъби още няма.
Муцинка, днес ще говоря с докторката за захранването и после ще споделя какво съм решила.
бързо оздравяване на всички болни бебчета.
Честити зъбчета.
спирам, че Вики ми бута ръката, въпреки че спи.

Общи условия

Активация на акаунт