Гукам, пея, махам с ръчички, аз съм МАЙче вижте ме всички! №6

• 26 868
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
natalinik, в кой хотел сте? и че тъкмо разглеждам оферти за гръцко.

Таничка, честит празник  bouquet

Халкидки Роял в едно селце Фурка. Минуса на хотела е, че стаите са много теснички. Ще кача снимки като се върнеме.

# 211
Привет и от мен. Толкова съм уморена че и клавиатурата като писане ме затруднява.
Силве, благодарски за сетен път. Аз имам обещание към теб и ще го изпълня, само да намеря временце. ( то всъщност май е към Мирко , а не към теб  newsm78) Я кажи искам да сложим wi fi  модем ( дали така се пише и казва не знам) за безжичен интернет. Дай оферта на лични, ако имате такива.
Нати, какъвто и да е хотела, гледай да си починеш. Радвам се за дечко, който има къде да играе и то на воля, а малкия бебо да спинка повече, че и ти с него  Heart Eyes
Херцог, Вивере, и аз се редя във вашия отбор. Какво му стана на Крис не знам, но откакто сме си в София спря да спи цяла нощ и се буди през час. Снощи е цокал 6 пъти  Shocked и то цокане ви казвам, ужас.

# 212
Леле каталясах - поне да спре тоя безумен вятър, че това хайванче вкъщи се побърка - никога не ми е равала така, успокоява я само носенето на ръце и обикаляне, а съм спряла, а  newsm45 Никога не сме го правили това, затова се шашанах, викам си край все така ще е
А от седмица насам как ме болят коленете - не е истина, сигурно и пенсионерите, рекламиращи магнитни наколенки не ги е боляло толкова, а мъжо вика Що? Ами и той да стане стотина пъти на ден с 6кг на ръце и още два пъти по толкова без нищо..... #Crazy
Та така - жега не щем, студено н щем.....  Mr. Green

# 213
привет и от нас! Това безумно време ще ни побърка  Sad Krischana, и моята Антония е така и вчера и днес, като няма разходка е много кисела, само мрънка или реве , иска все на ръце и обикаляме стаите, седим до прозореца и гледа жадно навън. Как ли ще е зимата  Shocked направо ще луднем . Аз пък имам ужасни болки в гърба и ръцете ми изтръпват постоянно, но така ще е поне докато проходят #Crazy , а може и до по-късно. Само да са ни здрави дечицата, то болките ще си ги търпим. Моля се да спре вятъра след обяд да поизлезем малко.

# 214
  • София
Честит рожден ден, Танче!!! Бъди много здрава и щастлива  Hug

Честити месечинки на Айлин (7), Атила (4) и Борислав (3)!

Мойто реве и не знае какво иска, толкова е нещастна...... цокна след доволно дърпане и рев, дори и на ръце скърца... Crazy луда работа. спа супер малко, дано дремне и сега, че.... #Crazy

# 215
Момичета и ние сме така, и Борис е много кисел, изведох го малко на терасата и се успокой.

ananasi, и аз имам болки в гърба, мислех че е от настинката, но май не е Wink но няма начин трябва да се търпи, само бебчетата да са ни добре Praynig

# 216
Здравейте момичета и бебоци!!!

Малко се позагубихме ние Simple Smile Бяхме на почивка на морето и си починах и от компа малко. Изкарахме страхотно, много сме доволни всички. Павчо много добре понесе пътуването, смяната на климата, спеше си хубаво на морски въздух. Успявах сутрин докато той спи и аз да се изкъпя в морето, а после отивахме двамата в парка да се разхождаме и да пия кафенце Simple Smile Батко Ники беше много щастлив - с татко си се къпеха, правеха замъци на плажа, живот! Следобед докато всички спяха аз отивах за час на басейна на хотела и успях да се насладя на почивката и малко тен да събера Simple Smile Страхотно изкарахме, изпратихме последния хубав ден на морето и ето, че есента бърза вече да дойде Sad А как искам да е лятоооооооооооооо!!!

Ето малко морски снимки от нас: http://pavelmarinski.multiply.com/photos/album/5/5

natalinik да си починеш хубаво и ти да се заредиш с много положителни емоции!!!

Честит рожден ден, Танче!!! Да си жива и здрава, много обичана от своите мъже и на ръце да те носят!!!

Честити месечинки на всички днес!!!

Ние сме на консултация чак на 13.09, но като се мерихме заедно на кантара ми се струва, че наближава 8кг, за 6 месечни дрешките още малко и ще му омалеят. Иначе е голяма усмивка, смее ни се много, напъва се да сяда, всичко слага в устата, крещи с глас, явно си го опознава Simple Smile

Дано времето се оправи и се задържи хубаво поне още месец-два:)

Хубав ден на всички ви желая!

# 217
  • Sofia
Ей, хич не ми стига времето да следя темата внимателно Sad Пък във ФБ само виждам, че има нови снимки и  не сколасвам да ги разгледам. Да си призная, доста мамчета не мога да ги свържа ник-име-бебе  Embarassed
Облаче,  доста те е разстроила случката с Алек и Крис. Бъди внимателна да не ги оставяш двамата самички, з'то Алек е още малък. Сигурна съм, че и Габи понякога не иска да имаме бебе, но е по-голям и "хитър", та знае да не си казва такива неща  Mr. Green Налага ли се да дохранваш? dudunski ползва ХИП, но сега е в Израел. Мисля, че то е по-гъсто от другите АМ  Rolling Eyes
dilqnkaa, бързо да се оправя Борисчо  Praynig
Дидка, добре сте си прекарали - личи от снимките  Peace И ти голям мъж гледаш  Hug
Наталка, гледай да почиваш, наистина  Hug Брей, ако няма кърма, какво ще правиш  Thinking Взе ли АМ с теб? Дано не опрете до него  Praynig

ТАНИЧКА, БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА

Аз имам чувството, че Криста скоро ще ми проговори  Mr. Green Толкова умно и разбиращо ме гледа, всеки звук, който издава има някакъв смисъл, абе направо е като голям човек. Когато и давам мляко, държи шишето с две ръце и тя си контролира цокането - вади го от устата, почива си и пак си го зацоква  Rolling Eyes Като е по корем и играчките и са далече, се избутва с крачета и стига до тях. Кокато И се спи си замята пелената на главата и заспива...В момента е закачила бибата на пръста си, гледа си я, говори И нещо и я преджваква от време на време. КОгато ме види, ми се ухилва и се закача, изгуби ли ме от поглед, започва да вика ядосано ... абе няма нищо общо с развитието на Габи.

Ще се махам, че имам да простирам, после да готвя...  Crazy Габи е на градина от 15-ти септември, та тогава вече ще имам повече време за всичко  Peace

# 218
Тани4ка, честит празник!   bouquet
Честити месечинки на днешните малки рожденици Heart Eyes
dilqnkaa, как е Борисчо? Дано бързо оздравее  Praynig
natalinik, хубаво да си изкарате почивката и дано ви оставят на мира комарите  Hug
didka25, много хубави снимки, радвам се, че сте си починали хубаво  Grinning
aniK, то кивито не е точно дърво, расте на асма като гроздето, ето го http://desex.snimka.bg/daily/.530676.20414294.big

И ние сме кисели днес  Sad спа много малко, и сега само мрънкоти  Tired Дано позадреме, а после ако спре да духа  Angry да излезем поне за мъничко, че .....

# 219
 Дидка, страхотни са ти синеоките бонбони:)) Личи си, че сте изкарали хубаво! Само не съм съгласна, че лятото си е отишло, трябва да поседи още малко,че ние тепърва ще ходим на море Mr. Green В тази връзка, разпращахте разни списъчета с подсказки какво да не забравим, ако някой го има на готов файл, може да ми го пусне,ще съм благодарна.. Ние ще пътуваме в сряда със самолета, мъжо ще тръгне воторник с багажа,  а аз от утре трябва да почна да събирам дисагите, подозирам,че ще изнесем половината апартамент... друг е въпроса тамкъде ще поместим всичко, предполагам стаята няма да е собено голяма newsm78

Малинке, тая сутрин пак те гледах при Марта Вачкова. Хубаво коремче имаш Mr. Green

Днес загубихме около 3 часа в 29та поликлиника, дредихме се до д-р Ангелова, кожната. Много симпатична жена. Погледна белите петънца по кожите на двете зверчета и ме успокои, че няма нищо страшно-просто места с по-слаба пигментация:))

Таничка да си жива и здрава!

Хубав ден на всички!

# 220
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Аз съм в лобито на хотела вече 2 часа, а моите хора тримата спят долу в стаята дружно Laughing
Мсеки момент очаквам привикване...
Тук е много хубаво, хотелът е добър, храната също, ако бяхме и с баба детегледачка щеше да е прекрасно  hahaha

Запознахме се онзи ден с Илейна от варненските мами - Ради е страшно сладък, но Бела се правеше на недостъпна и рева през цялото време  Mr. Green

Момичета, не съм отваряла форума от дни и съм много назад. Ще опитам да наваксам, но първо едно въпросче в лилаво към Змейчето и Бръм.
Лявата ми гърда винаги се пълни повече от дясната. Напоследък като сложа бебо от ляво, засуква, смуче 10 секунди, пуска и извръща главата на другата страна. След 2 секунди пак засуква, пак суче 20 секунди, пак дърпа глава назад и извръща. И така се борим по 30 минути докато се наяде. А там по принцип има повече мляко, не може да е празно и затова да не суче. Дори понякога виждам как пръска като пусне. Не мисля и че е чак толкова силна струята, че да го дави примерно. Защо така, от какво може да извръща главичка?
И още един въпрос. По едно време спеше по 7-8 часа на нощ без да се храни, последната седмица пак се храним на по 2-3 часа и през нощта. Направо съм като прегазена от камион, буквално в транс го кърмя и дори проспивам храненията. Това пък защо се случи, някакви предположения?

Имам идейки  Laughing
Вероятно сте в поредната криза на растежа и затова е увеличил храненията. Друг вариант е да е  временно неразположение - коремче, зъби - реакция от твоя храна или нарушен режим...
За дърпането от гърдата - при нас е всеки божи ден - не е от нямане на кърма - вариантите пак са много - кърмаческа стачка, реакция на шум, просто не е гладен и т.н....
При нас установих, че иска все да сме легнали и на тихо и е мир и любов  Mr. Green

# 221
момичета благодаря ви че мислите за Борисчо. Не е вдигал Т, нослето вече е по добре. Педито ми изписа да давам витамин Ц по две ампулки, не е ли много, аз двам по една newsm78

KikiNiki, тази лекарка е страхотна и аз съм много доволна от нея( тя оправи и кожата на бебчо, като беше още съвсем мъничък). Hug

didka25, и ние носим дрешки за 6м бебе Hug имаме якенца от племенницата, който тя е носила на 6м., а на нас сега са ни съвсем точни Grinning

# 222
таничка честит празник   bouquet Hug

ние днес навършваме нашия 4 месец, колко бързо растат  тези деца не е истина

херцог, това с дърпането и ние го правим , забелязала съм че го прави когато не е толкова гладен, но все пак иска да яде

# 223
Привет от нас! Simple Smile

Таничка честит празник   bouquet

Ех, откачихме с това захлаждане на времето вкъщи - бях взела само по 1-2 по-дебели дрешки за децата тук, а за мен нищо  Whistling но добре че се постопли. Абе това, не може да ни се угоди  Mr. Green Въпреки това вчера излизахме в парка. Направи ми впечатление, че другите бебета и малки деца бяха адски наоблечени  newsm78 Карито търчеше по една тънка памучна блузка с дълъг ръкав, а Белла беше с боди с къс ръкав и едно леко плюшено комплектче  Thinking

Да ви се похваля, че Белла днес за първи път се обърна изцяло от гръб по корем съвсем самичка  Grinning

Нашия тати пристига при нас в понеделник и вече нямаме търпение, че не сме се виждали от 6 седмици  Rolling Eyes Времето в България тече адски бързо Mr. Green но скоро ще се прибираме към Англия, че ще почвам лекции и трябва да се стягам  Peace

И Белла през последните дни увеличи храненията си. Освен да предлагам по-често цица, друго не виждам какво може да се направи  Grinning не изглежда гладна, така че не се притеснявам  Peace Белла ми е кротка пу пу, сама се лежи и се занимава и мрънка само като огладнее или й се доспи  Peace

Въпросче - кога ще започвате да слагате бебчовците да сядат на 45 градуса в количка или шезлонгче?  newsm78

Цунки от нас!

# 224
  • Под кленовите дървета
Таничка честит празик!
Честита месечинка на всички бебоци, които правят 4 месеца днес и на нашето талисманче Айлин, което днес прави 7 месеца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт