Гукам, пея, махам с ръчички, аз съм МАЙче вижте ме всички! №6

• 26 868
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
Облаче, Хипа е чувствителен към вода на стайна Т, иска топла, ама моя маймун топло ич не яде та аз му хванах цаката, сипвам млякото в шишето, отгоре водата и веднага яко джуркане и се разрежда идеално, иначе ако сложа първо водата ни стаа

Силве, много се забавлявах и аз с поста

# 436
Змейче видях и аз снимките ,много сте сладички ,а е документирано ,че малката Нела е недостъпна за чара на Ради  Mr. Green Heart Eyes
Малките куклички на живо са още по-сладички  Simple Smile

# 437
  • Пловдив
 Heart Eyes Eли  Hug мерси! И твоя рошко е страхотен на живо и толкова спокоен беше  Laughing

Облаче, Злати - не мога да не кажа, че аватарите ви са не-ве-ро-ят-ни!!!! Heart Eyes

Крис, честита ви месечинка - чакаме резултати утре  Hug Hug

Силве, браво за дарената кърма - в болницата близначетата от нашата стая също ядяха от моята кърма  Hug

Да взема да си сипя един сладолед и да се паркирам  Whistling

# 438
  • Sofia
Нати, добре се завърнали  Peace Гледах снимките малко набързо, после по-подробно - лъха спокойствие  Hug
Вили, твоят Иво ме разби  ooooh! Супер  Peace Моят мъж пък настоява да пращаме дрешки към Нова Загора. майка му е видна учителка и социална деятелка там и раздава на разни семейства  Peace Дано се справите с храненето  Hug Аватарът е УНИКАЛЕН!!!
dudunski, на 15-ти пускам Габи на градина и сме на линия за разходки, ако времето позволи  Praynig Ние и сега не сме се спрели, но ходим там, където на Габи му е интересно.
Днес пак скитосвахме, после готвих, Крисето все повече захитрява и не иска да спи... малко уморително ми идва  Crazy Обаче на фона на мами, с две по-мънички дечица, аз не смея да се оплача даже  Peace

# 439
Здравейте и от нас - отдавна не съм писала...
Ние сме във Варна при нашите малко на почивка.

Имам обаче един проблем - Дени започна да се дърпа и да не иска да суче. Дохранвам с Хип - един път през деня - вечер преди лягане. Има ли някой като нас? И как да го накарам да суче? Много ми е странно - сутрин и до обяд се кърмим без проблем, както и нощем, но следобяд и особено вечер е ад ... Дърпа се, пищи неистово, засинява чак. Баткото милия се вижда в чудо, аз започвам да се отчайвам ... Иначе, доколкото мога да преценя кърма има - пиша, ака, повръща по малко, но какво е това нещо незнам.

# 440
аниК, и моят бебок е обявил стачка по отношение на спането през деня и до вечерта съм труп Tired ooooh!

Нати, на снимките се вижда, че всички се наслаждавате на почивката Peace Аз също след почивка винаги се притеснявам, че пералнята няма да издържи и ще ме предаде Wink

Днес цял ден проучвам въпроса с детегледачките. Има доста инфо и утре продължавам Peace

Днес свършихме една полезна работа - купихме столчето за хранене за мъника http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/13297

Спокойна вечер на всички от мен!

# 441
Разменям 2л. замразена кърма(в контейнери по 100мл.) за шоколад Милка
Joy Joy Joy Joy Joy-това ме разби

# 442
Ха здрасти от нас  Sunglasses

Zlatna_g, аз замразих чушки - печени, обелени и опаковани половинки в алуминиево фолио - мисля да ги давам с картофче  или ориз, затова направих порцийки с половин чушка Simple Smile

desex и ние от 2 дни сме с биба - бях взела 2 авентски на прИмоция и почти бях решила, че ще ги подарявам на кумата като и се роди бебенцето, но чудо - изведнъж реши, че може да цока биберон вместо палец  baby_neutral

mariella2418, честито християнче и честит църковен брак   bouquet

Ох, ние в събота сме на дневна сватба в Перник и се надявах да е слънчево - свекървищата ще идват с нас да гледат бебка, а аз ще притичвам да се кърмим, че и нашата госпожица шише не признава. Сега с това дъждовно време дето го дават, направо не знам как ще процедираме  newsm78 А иначе така и се каня на тази сватба, познаваме доста от сватбарите и всичките са сериозни хоротропци и ще е веселба   bigdance2

# 443
  • Пловдив
Имам обаче един проблем - Дени започна да се дърпа и да не иска да суче. Дохранвам с Хип - един път през деня - вечер преди лягане. Има ли някой като нас? И как да го накарам да суче? Много ми е странно - сутрин и до обяд се кърмим без проблем, както и нощем, но следобяд и особено вечер е ад ... Дърпа се, пищи неистово, засинява чак. Баткото милия се вижда в чудо, аз започвам да се отчайвам ... Иначе, доколкото мога да преценя кърма има - пиша, ака, повръща по малко, но какво е това нещо незнам.

Гали, май е масов проблемът  Hug
Това са признаци на кърмаческа стачка - вероятно ще отмине, но се иска търпение и здрави нерви  Hug Опитвала ли си различните техники при кърмаческа стачка - кърмене с полюшване, на тихо, тъмно, спокойно място... легнали... Бела ми ги прави същите истории и когато почне да пищи и да се дърпа - спирам да предлагам гърда и опитвам да я успокоя с гушкане, след това като се кротне пак предлагам гърда - ако пак откаже не я насилвам. Тя си поема достатъчно през останалото време и наваксва  Rolling Eyes
Най-добре се чувства като я кърмя легнала на спалнята и се съобразявам с нея - така свеждаме писъците до минимум  Laughing
Дано отмине скоро при вас или поне да намерите начин, с който да омекотяваш изблиците   bouquet

# 444
Здравейте! Най-после намерих няколко минутки да пиша. Не успях да изчета всичко, признавам. Завиждам ви, че намирате време за форума, иска ми се и на мен. Ще обобщя всички пожелания така: честито на месечинките от последните дни, на християнчетата, на завърналите се от почивка...
Бюти, стана ми и на мен мъчно от поста ти. Знам какво е да слабееш от умора, болести и притеснения. По едно време и аз бях станала 44 кг на ръст 165, беше грозна картинка. Не че сега съм за завиждане с 65-те си кила  Laughing Но това се случи след 3 години опити за забременяване, операции, хормони, инвитро опити... Дано всички достигнем желаното тегло, че мен много ме тормози това, а как ще стана пак 55 кг не знам. Аз ви се възхищавам, мами, дето имате по две малки деца, и никой не ви помага. Не знам как са в Швейцария Simple Smile но тук помощ аз не мога да очаквам. Свекърва ми е "заета" непрекъснато, въпреки че не работи, и идва два пъти в месеца за по 1 час да ми "помогне". Това е, по цял ден съм сама с бебето, и не мога и душ да си взема докато мъжът ми не си дойде от работа. Ако имам още едно дете, дай Боже, определено ще ми трябва помощ.
Момичета, вчера си позволих да сготвя и ям леща, и днес Джулиан толкова лошо повърна, че се чудя сега дали е от това. Много се и стреснах - както си го държах и си стоеше в мен, изправен, сложил глава на рамото ми, почна да издава едни ужасни звуци - като оригване, но по-силно и по-продължително, и ми изглеждаше сякаш се задушава. След няколко секунди повърна на тласък веднъж. След още една минутка повърна на още три тласъка. Цялата бях оповръщана, както и неговите дрехи и дивана. Така и не се обадих на педито. Сега направо ме е страх да го кърмя, чудя се дали да не взема да се цедя днес, и да му давам АМ. Някой имал ли е реакция от леща? Също чаша прясно мляко изпих снощи, а не бях отдавна пила. Пушена сьомга също ядох днес.  Embarassed Май аз съм за бой.
Изказах си мъката, дано скоро пак успея да пиша Simple Smile

# 445
Херцогче, не бързай да се панираш. Дай му пак да си цока като му дойде времето за ядене и виж как ще е тогава. Дотогава пък може и ефектът на изброените неща, които си си хапнала да е отслабнал.

За гледането на децата, аз получавам помощ - не мога да се оплача - майка живее на близо и често отскача, да удари едно рамо - най-вече в домакинството. Мъжът ми готви предимно и вечер той се занимава с баткото по отношение на хранене, къпане и приготвяне за сън. А сега и като тръгна на градина, съвсем ми олекна - друго си е през деня да се грижиш за едно дете. И въпреки това - слабея. Уф трябва да погледна из нета предлагат ли някакви диети за захранване и май е време да видя тоя фитнес клуб до нас, каква програма за заякване ще ми предложи!

Змейче, ще изчакам малката да се събуди за второ хранене (предполагам, ще е някъде към 9.30-10) и тъкмо ще видя как е времето днес и ако има шанс за разходка навън, ще ти звънна, да се видим поне за малко.

Облаче, щях да забравя да отбележа, колко хубав аватар си сложила.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 08:54 от Elche

# 446
Здравейте и от нас - отдавна не съм писала...
Ние сме във Варна при нашите малко на почивка.

този проблем и аз го имах скоро направо се бях побъркала за една седмица ни беше разказал игрите, но после нещата се оправиха и засега всичко е нормално  Grinning

# 447
  • Sofia
Добро ден и то нас   bouquet
Понеже в другата ни отчетна сега сме на вълна рождени дни, да ви попитам тук - мамите на по-големи дечица - с какви чаршафи и завивки ги пращате в градината? Леглата на Габи в градината са детски и аз пращах едни детски комплекти, но олекотената завивка няма да му е удобна. Той в къщи е с голяма завивка за единично легло  Rolling Eyes Чудя се какво да му приготвя за градина другата седмица  Thinking

Краси (herzog), може да е съвсем инцидентно това повръщане и да няма нищо общо с храната ти  Peace Да се допълня за гледането на деца - не е толкова страшно да оставиш малкия за малко някъде на безопасно място и да влезеш да се изкъпеш например. Аз оставям Криста в леглото й, з'то там е най-сигурно. Оставях я и на средата на спалнята, но вече много се движи и не смея. Понякога се налага да я взимам с мен в банята (в шезлонга), т.е. начини има, важното е човек да не се панира  Peace Пък и да пореват малко, нищо им няма - та и ние сме хора  Peace

Някой мисли ли да купи столче Бъмбо? До каква възраст се ползват  newsm78

vivid_v, имаш ли идея с какво работно време е кухнята в Павлово? На място се попълва молба, нали?!
Elche, некотролируемното отслабване/пълнеене, особено в нашия случай е много вероятно да е на хормонална основа. Ако ти се строи паталогично положението, направи си изследване. Обикновено тия неща са свързани с функцията на щитовидната жлеза  Confused
dudunski, рано е още да ни се нормализират хормоните, трябва време  Sad

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 09:50 от aniK

# 448
Змейче, благодаря ти!  bouquet
И на мен на такова ми намирисваше, но си мислех, че преди всяко хранене е така - не само за едно или две и затова.
И аз така правя - не му давам гърда, залюлявам го, и като спре да пищи тогава суче - евентуално.

# 449
Добро утро и от нас Simple Smile
Силве,много ме разсмя поста ти с размяната на кърмата за шоколад Милка.Аз вече нямам къде да складирам кърма,а и май малко много стана,така че прекратявам.Ще разпитам тук някой не иска ли за бебчето си,ако да ще я давам,ако не ще я хвърлям Sad
Краси,на Ади преди като беше малка не и понасяше прясното мляко или повръщаше или я болеше коремчето и аз прекратих,но сега вече не е проблем.
Пенелопа,приятно изкарване на сватбата и честита ви биба Simple Smile
Облаче и аз да кажа че аватара ти е невероятен!!!Да нацелуваш двамата си мъже от мен :*

Общи условия

Активация на акаунт