Мнения относно ясли в гр.Ловеч

• 2 237
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, предстои ни преместване в Ловеч. Видях, че в града има няколко ясли. Ще бъда много благодарна ако някой от Ловеч сподели мнения и впечатления, с което да ми помогне при избора. Също така има ли период на изчакване и колко горе долу се чака за да бъдеш класиран!!
благодаря предварително Simple Smile

# 1
Здравей и аз съм от Ловеч в кой квартал ще сте да знаем на къде да те упътваме.Според мен най добрата е на Червен бряг  тя е и най голямата.

# 2
Здравей, на бул."България" срещу казармата Simple Smile

# 3
Здравей щом ще сте там най близо ще са ти тази която ти споменах в кв Червен Бряг и тази срещу ветеринарния техникум.Но там може и да не ви приемат по трудно се влиза.А тази на Червен Бряг  е най голямата в града и приемат без проблем.Има и на Вароша  по обиколи и виж къде най ще ти хареса и на теб.Аз моя на ясла не съм го пускала  но имам приятелки децата са им там и са доволни.

# 4
Здравей лично аз ти препоръчвам с двете си ръце яслата срещу ветеринарния техникум-"Мечо пух".Големия ми син преди 2 години беше там и съм безкрайно доволна,жените се грижеха перфектно за него и той свикна много бързо.Сега на 27 септември пускам и малкия ми син пак там и съм спокойна че им го поверявам в ръцете въпреки че е на 1г и 4 мес.

Успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт