не знам какво да правя

• 22 257
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • по пътя на светлината
За какво подозрение говориш,нали казваш,че си го видяла да си държи ръката на детето в гащите и при това е бил възбуден!?
Какви хапчета пиеш ?

# 106
Авторката каза, че е видяла, но е била в шок и не й се вярва на очите й ... Т. е. според мен от страх по-скоро не иска да вярва, но това не значи, че не го е видяла. Или смяташ, че тя халюцинира?
А на мен не ми се струва, че виждам нещо си - или го виждам, или не!
сега какво?, постъпваш правилно!!!
Ние тук можем да си мислим много неща
Никой не говори за халюциниране. Смятам, че човек не трябва да сипе такива тежки обвинения без да е сигурен, а не "мисля, че еди какво си". С мъжа й може вече да не се обичат или уважават много, но и той е човек!
Успех на авторката!

Стига си драпала клавиатурата ей така за спорта.
Авторке, срещата на психолога с детето ще стане в твое присъствие и с твоя помощ.  Не се притеснявай от нея изобщо, детето по никакъв начин няма да бъде притеснено. Притеснението е за теб, но трябва да го направиш. В ситуацията, в която си в момента, непредприемането на действия и съмнението ще те сринат.  Изчисти това докато ти е прясно още.

# 107
  • по пътя на светлината
Е...жална му майка на този идиот,на момента да съм му разказала играта....
На мен ми се струва,че авторката повече и е гузно ,да не обиди олигофрена с който живее...

# 108
и реално никой от нас не може да каже какво всъщност е станало.

За това си права. Тук виждаме само едната позиция. И я възприемаме за истина. А дали е такава - авторката си знае. Мненията ни се базират на нейния разказ.

# 109

Не видях в темата дали са те посъветвали това, но според мен трябва малко по-хладнокръвно да действаш, особено ако имаш подозрения.
Съчувствам ти безкрайно за ситуацията, в която си изпаднала, представям си какво ти е.
Ако вътрешно имаш някакво съмнение дали не ти се е "привидяло", пробвай скрита камера.
Това, доколкото знам, е популярно средство за контрол на детегледачки и бавачки.
Грозно е да го приложиш на най-близкия човек, но пък по-важно е да съхраниш душата на детето чиста.

# 110
Това за скритата камера е добра идея!

# 111
И аз си го мислех в началото, но не го предложих. Наистина е добра идея да се постави скрита камера.

Да се провери съдържанието на компютъра му също е препоръчително в конкретния случай.

# 112
На мен историята не ми звучи като истинска прекалено хладнокръвно и трезво пише авторката.
Не мога да си представя да имам подобни съмнения и да стоя с този човек .Моментално си хващам детето и сезирам органите .
От друга страна да получиш такова обвинение без да си виновен си е супер гадно и си остава за цял живот .
Каквито и техники да прилагат психолозите на едно 3 годишно дете не ми се вярва да може да се докаже или отхвърли на 100% обвинението в блудство.
Гадна работа ама не мога да си представя да се съмнявам ,че мъжът ми е педофил и с детето са си седим при него да слагам скрити камери да ровя в копютри и да го следя.

# 113
И аз си го мислех в началото, но не го предложих. Наистина е добра идея да се постави скрита камера.

Да се провери съдържанието на компютъра му също е препоръчително в конкретния случай.

И на мобилния - клипове, снимки....

# 114
Iliana__, камерите и следенето, както и ходенето при психолог и гинеколог, са не заради друго, а за да може да се докаже евентуалното деяние (не е казано, че ще се чака блудство, но трябва да има някакво основание - ралично от видяното от несигурната майка, за да се повдигне това сериозно обвинение в съда), за да може евентуално след развода бащата да няма право да вижда детето без присъствието на втори възрастен при доказване на вината му. Ситуацията трябва да се изясни - жената не може просто да се махне и да се направи, че нищо не е било, да допуска детето насаме с баща му, след като има съмнения за нещо толкова ужасно. Всичко това е в името на доброто на детето!!!

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 16:02 от pudding

# 115
Iliana__, камерите и следенето, както и ходенето при психолог и гинеколог, са не заради друго, а за да може да се докаже евентуалното деяние (не е казано, че ще се чака блудство, но трябва да има някакво основание, за да се повдигне това сериозно обвинение в съда), за да може след развода бащата да няма право да вижда детето без присъствието на втори възрастен. Всичко това е в името на доброто на детето!!!
Ясно ми е на теория ,ама на практика трудно ми се вижда за изпълнение ,откачам само като си го помисля пък ако го видя .....

# 116
Разбирам те, но всичко трябва да мине по реда - така е най-добре за детето. Сигурна съм, че и ти го разбираш. Колкото и отвратителна да е постъпката ... Минаването по канализирания ред е повече от необходимо в случая. В името на детето!

# 117
  • Пловдив
Ако мъжът е бил възбуден- защо тогава бърка в гащичките ?
И обратното- ако му оправя гащичките, защо е възбуден?
И в 2-та случая на първопричина- следствието не ми се връзва.

Освен да е случайно съвпадение: долната глава да си е мислела за едно; пък горната за съвсем друго и двете да не са били във връзка. Само тогава бих го оправдала.

# 118
Освен да е случайно съвпадение: долната глава да си е мислела за едно; пък горната за съвсем друго и двете да не са били във връзка. Само тогава бих го оправдала.

Незная, мъжете да кажат възможно ли е това.
Аз се замислих за друго, спомена се, че майката взема лекарства, възможно ли е някои от тях да са силни и да имат страничен ефект: така да се каже да са `подсилили` видяната картина, и да са `свързали` двете неща:
Ако мъжът е бил възбуден- защо тогава бърка в гащичките ?
И обратното- ако му оправя гащичките, защо е възбуден?
И в 2-та случая на първопричина- следствието не ми се връзва.
Наистина така разказана историята изглежда ясна, и буди отвращение и гняв във всеки нормален човек. Но струва ми се трябват още `доказателства`, т.к. има вероятност, макар и минимална, въпросният човек да е не е имал такива помисли и действия.
Моля се да е така! Praynig

# 119
  • Пловдив
Дано видяното да е било един вид измама, фалшива тревога !

Опитвам се да си го представя: аз да съм възбудена /ама на жените не им личи и никой няма да разбере/ и същевременно да реша да оправя пликчетата на детето. И в този момент половинката влиза. Ако се стресна и  рязко издърпам ръката - най-вероятно съм виновна.

Общи условия

Активация на акаунт